Νέα

Αγαπημένο ρόφημα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το εχω δοκιμασει και μου αρεσε!...80ς?....δηλαδη το πινεις και γινεσαι Μιχαλοπουλος αυτοματα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• panos mixalopoulos.jpg
    panos mixalopoulos.jpg
    52,1 KB · Εμφανίσεις: 8

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
YES! Ειμαι ηδη στον ογδοο χρονο καθημερινης τειοποσιας. Δεν παιζεται το ροφημα. Σου επαναφερει τον οργανισμο σε παρα πολυ καλη κατασταση. Προσωπικη παρατηρηση, το ανοσοποιητικο.
Τσαι συσκευασιας ομως? Ξερεις lipton ice tea και ετσι.

Επισκέπτης
και τι τσαι πινετε ρε μαγκες δλδη?φρεσκο ή φακελακια?τι μαρκα?μαυρο ή πρασινο?

τύπε δυστυχώς πιο πολύ φακελάκια έτοιμα, αν και το καλύτερο είναι να βράζεις γνήσιο στο σπίτι
από φακελάκια, τα πάντα (πράσινο, μαύρο, χαμομήλι, βουνού, καμιά φορά και κρόκο Κοζάνης)

το καλοκαίρι προσφορά στο Carefour 2λιτρο μπουκάλι 1 ευρώ, ροδάκινο και λεμόνι.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τύπε δυστυχώς πιο πολύ φακελάκια έτοιμα, αν και το καλύτερο είναι να βράζεις γνήσιο στο σπίτι
από φακελάκια, τα πάντα (πράσινο, μαύρο, χαμομήλι, βουνού, καμιά φορά και κρόκο Κοζάνης)

το καλοκαίρι προσφορά στο Carefour 2λιτρο μπουκάλι 1 ευρώ, ροδάκινο και λεμόνι.

με ψησατε !θα το ξαναρχισω κι εγω :coffee:

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
και τι τσαι πινετε ρε μαγκες δλδη?φρεσκο ή φακελακια?τι μαρκα?μαυρο ή πρασινο?
Υπαρχουν μαγαζια στην Αθηνα που μπορεις να βρεις πολλες ποικιλιες (πχ Στη Χαρητος στο Κολωνακι) Προσωπικα αγοραζω μαυρο η και πρασινο χωρις προσθηκη αλλης γευσης. Το μαυρο ειναι λιγο πιο ευκολο στη γευση αν εισαι "νεος" στο αθλημα, γιατι μπορεις να βαλεις και λιγο λεμονακι μεσα. Με τον καιρο ομως η γευση σου ανοιγει και καταλαβαινεις πολλα για τις ποιοτητες. Θα βρεις και πολυ ακριβες ποικιλιες. Ομως μην περιμενεις αμεσως αποτελεσματα. Το τσαι δεν ειναι καφες, θελει το χρονο του στον οργανισμο. Βεβαια οταν το μαθεις, η αισθηση που σου αφηνει το καθε φλυτζανι ειναι απιθανη. Και κοβεται και ευκολα δεν σου λειπει. Εγω το σταματαω για ενα μηνα το χρονο, ετσι.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Υπαρχουν μαγαζια στην Αθηνα που μπορεις να βρεις πολλες ποικιλιες (πχ Στη Χαρητος στο Κολωνακι) Προσωπικα αγοραζω μαυρο η και πρασινο χωρις προσθηκη αλλης γευσης. Το μαυρο ειναι λιγο πιο ευκολο στη γευση αν εισαι "νεος" στο αθλημα, γιατι μπορεις να βαλεις και λιγο λεμονακι μεσα. Με τον καιρο ομως η γευση σου ανοιγει και καταλαβαινεις πολλα για τις ποιοτητες. Θα βρεις και πολυ ακριβες ποικιλιες. Ομως μην περιμενεις αμεσως αποτελεσματα. Το τσαι δεν ειναι καφες, θελει το χρονο του στον οργανισμο. Βεβαια οταν το μαθεις, η αισθηση που σου αφηνει το καθε φλυτζανι ειναι απιθανη. Και κοβεται και ευκολα δεν σου λειπει. Εγω το σταματαω για ενα μηνα το χρονο, ετσι.
βασικα καφε πινω...αλλα οταν γυμναζομαι πολυ,οπως τωρα, δε μπορω να πιω πολυ...δεν κατεβαινει ο καφες...ισως να μαι αφυδατωμενος,δεν ξερω τι παιζει...

οποτε θα το γρισω στο τσαι...που το γουσταρω,επινα και παλιοτερα καθημερινα

Επισκέπτης
με ψησατε !θα το ξαναρχισω κι εγω :coffee:

μπορώ να μιλάω για ώρες για τη σύγκριση τσαγιού-καφέ, το χω κάνει πολλές φορές εκ των οποίων μερικές φορές με συναδέλφους που πήγαν να "μου την πουν" στο κυλικείο της δουλειάς. Στους τελευταίους συνήθιζα να λέω απλά ότι η Ελλάδα δεν εβγαζε ποτέ καφέ, ενώ τα βουνά της και όχι μόνο είναι γεμάτα με τσάι, φλαμούρι, χαμομήλι, κλπ, κι ότι μάλλον αυτοί κάνουν κάτι λάθος που πίνουν φραπέ
Έχω ολόκληρη κοσμοθεωρία που φτάνει μέχρι και σε θέματα σύγκρισης της μέσης εργασιακής απόδοσης του φραποεξαρτημένου Έλληνα σε σχέση με έναν τιλιοεξαρτημένο Βορειοευρωπαίο ή Γιαπωνέζο (θέματα που συνδέονται ακόμα και με την κρίση που ζούμε). Και φυσικά σε θέματα συμπεριφοράς, ηρεμίας, οργάνωσης κλπ
όλα αυτά από άνθρωπο που έχει φάει στη μάπα πολλών ειδών καταχρήσεις (τσιγάρα, καφέδες, αλκοόλ, κλπ)
απλά βάλτο στη ζωή σου και δε θα χάσεις...

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Τσαι συσκευασιας ομως? Ξερεις lipton ice tea και ετσι.
Οχι συσκευασιας, δε μ αρεσει. Καθε πρωι μαζι με το καφεδακι, βαζω και ενα κατσαρολακι για το τσαι. Το καλοκαιρι, το κατσαρολακι γινεται κατσαρολα! 1-2 η και 3 κουταλιες τσαι, και μετα το φηνω να κρυωσει κι οταν κρυωσει, μισο λεμονακι μεσα. Μεχρι να κρυωσει, πινω το χθεσινο που το εχω στο ψυγειο.

Επισκέπτης
Οχι συσκευασιας, δε μ αρεσει. Καθε πρωι μαζι με το καφεδακι, βαζω και ενα κατσαρολακι για το τσαι. Το καλοκαιρι, το κατσαρολακι γινεται κατσαρολα! 1-2 η και 3 κουταλιες τσαι, και μετα το φηνω να κρυωσει κι οταν κρυωσει, μισο λεμονακι μεσα. Μεχρι να κρυωσει, πινω το χθεσινο που το εχω στο ψυγειο.

όταν λες κουταλιές τι εννοείς; δεν το χεις σε φύλλα; το χεις τριμμένο ή σε σκόνη;

Επισκέπτης
Tσαι χυμα, οχι δηλαδη σε φακελακια. Οταν λεω κουταλιες εννοω του γλυκου.

όταν πας σε καφετέρια τί πίνεις;
εγώ μερικές φορές δοκιμάζω κάτι διαφορετικό (σοκολάτες, χυμούς, μπισκολάτα, φρεντοτσίνα, κλπ) μόνο και μόνο γιατί η τιμή του τσαγιού στην καφετέρια είναι απλά ΚΛΟΠΗ
σου φέρνει ένα φακελάκι που κοστίζει 0,05 ευρώ και στο χρεώνει 3-4 ευρώ δλδ 60-80 φορές επάνω  :S

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
όταν πας σε καφετέρια τί πίνεις;
εγώ μερικές φορές δοκιμάζω κάτι διαφορετικό (σοκολάτες, χυμούς, μπισκολάτα, φρεντοτσίνα, κλπ) μόνο και μόνο γιατί η τιμή του τσαγιού στην καφετέρια είναι απλά ΚΛΟΠΗ
σου φέρνει ένα φακελάκι που κοστίζει 0,05 ευρώ και στο χρεώνει 3-4 ευρώ δλδ 60-80 φορές επάνω  :S
Εσπρεσσακι. Ετσι κι αλλιως, εναν καφε μονο πινω την ημερα. Αν παω σε καφετερια, ας πιω αλλον ενα, δε γινεται και καθημερινα εξ αλλου. Εμενα δε μου φτανει η ποσοτητα του τσαγιου στην καφετερια (θελω κουβαδακι δηλαδη) αλλα δε μου κανει και η ποιοτητα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Tσαι χυμα, οχι δηλαδη σε φακελακια. Οταν λεω κουταλιες εννοω του γλυκου.
ρε μάστορα από που το παίρνεις το πράσινο τσάι χύμα,
σε μαγαζιά με ματζούνια και βότανα, ή έχει και κανένα γνωστό μαγαζί/super market;

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
ρε μάστορα από που το παίρνεις το πράσινο τσάι χύμα,
σε μαγαζιά με ματζούνια και βότανα, ή έχει και κανένα γνωστό μαγαζί/super market;
Οικονομικο σε σουπερμαρκετ και σχετικα καλο ειναι αυτο
chinese%20dragon3.jpg
. Ειναι εισαγωγεας ελληνας. Το σαιτ του ειναι αυτο . Τωρα αν θες με τον καιρο να τη ψαξεις, υπαρχουν μαγαζια στην αθηνα (οπως αυτο στη Χαρητος, που λεγεται "ο δρομος του τσαγιου" αλλα και αλλα πολλα) για να βρεις καλυτερες, η και διαφορετικες ποικιλιες. Πχ, ασπρο τσαι, μιξεις τσαγιων, αρωματισμενα κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom