Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σφραγίσματα + Ζάχαρο...
:oΦραπες γλυκος με πολυ γαλα η ενα Cappuccino Freddo γλυκο!
Εκει ομως που ερχομαι σε οργασμο ειναι φραπες με 7-9 κουταλιες ζαχαρη και πολυ γαλα. Μου κοστισε δυο σφραγισματα και το εκοψα ομως >
Το ξερουμε αλλα τι να κανουμε?...τα ποτα δεν ειναι ροφηματα
ουτε οι κρυοι καφεδες και οι χυμοι
τα ποτα δεν ειναι ροφηματα
ουτε οι κρυοι καφεδες και οι χυμοι
Πω πω! Ακομα το πινουν αυτο? Πολυ ειτιλα ρε παιδι μου...Brandy Alexander!...νομιζω τα σπαει!
νομιζεις?δεν εχεις πιει?Brandy Alexander!...νομιζω τα σπαει!
Ρε φίλε, αυτό το πίνανε τα γκομενάκια στη Valentinο back in the 80s και χορεύανε Κολεγιάλα.Brandy Alexander!...νομιζω τα σπαει!
δε σφιγγει το εντερο?Τσάι (όλα τα είδη), χειμώνα καλοκαίρι σε βαθμό κατάχρησης (μέχρι και 5-6 τσάγια μόνο το πρωί στη δουλειά)
Βεβαια... Πετυχημενος συνδυασμος. Οταν το ειδα μου η γευση του μου ηρθε αμεσως, κι ας εχω να το πιω απο τοτε.νομιζεις?δεν εχεις πιει?
δε σφιγγει το εντερο?
Ουαχαχαχαχαχα και στη Σαν Λορεντζο, και στην Αυτοκινηση! Im turning japanese ithink im turning japanese ireally think so!Ρε φίλε, αυτό το πίνανε τα γκομενάκια στη Valentinο back in the 80s και χορεύανε Κολεγιάλα.
τύπε μετά την ηρωϊνη (δεν έχω δοκιμάσει), είναι το τσάι...
όσοι δεν έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον ένα χρόνο ακατάπαυστης τιλιοποσίας, δεν έχουν γνωρίσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής και του εαυτού τους.
YES! Ειμαι ηδη στον ογδοο χρονο καθημερινης τειοποσιας. Δεν παιζεται το ροφημα. Σου επαναφερει τον οργανισμο σε παρα πολυ καλη κατασταση. Προσωπικη παρατηρηση, το ανοσοποιητικο.τύπε μετά την ηρωϊνη (δεν έχω δοκιμάσει), είναι το τσάι...
όσοι δεν έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον ένα χρόνο ακατάπαυστης τιλιοποσίας, δεν έχουν γνωρίσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής και του εαυτού τους.
εμενα μονο κατουρημα μου φερνει...YES! Ειμαι ηδη στον ογδοο χρονο καθημερινης τειοποσιας. Δεν παιζεται το ροφημα. Σου επαναφερει τον οργανισμο σε παρα πολυ καλη κατασταση. Προσωπικη παρατηρηση, το ανοσοποιητικο.