coral
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Πιστεύω πως καλύφθηκες λίγο, αν και είμαι σίγουρος πως... τα ήξερες!!!τι εινε αυτα ρε ντοκιμαντερ
Χμ... σου ξέφυγε το "ε" στο "είναι", αυτό για ξεκάρφωμα ή... δεν το έμαθες ακόμα?
Πιστεύω πως καλύφθηκες λίγο, αν και είμαι σίγουρος πως... τα ήξερες!!!τι εινε αυτα ρε ντοκιμαντερ
δουλεβετε εσις εμας και εμις εσας,ζουμε σε αλο κοσμο,εσις στα σαλονια και μεις στ αλονιαΠιστεύω πως καλύφθηκες λίγο, αν και είμαι σίγουρος πως... τα ήξερες!!!
Χμ... σου ξέφυγε το "ε" στο "είναι", αυτό για ξεκάρφωμα ή... δεν το έμαθες ακόμα?
Η εννοια του αγαπημενου για μενα δεν εχει να κανει με την ηλικια,αλλα με την ποιοτητα. Σπιρτοκουτο= Το αθυροστομο cult αριστουργημα του Γιαννη Οικονομιδη και η πρωτη κινηματογραφικη εμφανιση του συγκλονιστικου Ερρικου Λιτση, Delivery= Το ανατρεπτικο δημιουργημα του Νικου Παναγιωτοπουλου με τον Θανο Σαμαρα στην καλυτερη εμφανιση του. Καλυτερη ταινια του Αγγελοπουλου ποια θεωρεις (πιθανολογω Το βλεμμα του Οδυσσεα)?Τεμπέληδες της έφορης κοιλάδας, πολύ ωραία ταινία αλλά μετά από περίπου 30 χρόνια γερασμένη
Γλυκιά συμμορία, ωραίο έργο και αυτό όμως δείχνει τα χρόνια του.
Η εαρινή σύναξη των αγροφυλάκων, πολύ ώραίο έργο, αλλά ο Αβδελιώδης έμεινε εκεί.
Μολονότι τουλάχιστο η πρώτη υπήρξε απο τις πολύ καλές στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου, δεν έχει σήμερα τη δροσιά παλιότερων ταινιών του Φίνου, που χωρίς να διεκδικούν δάφνες σε κανένα τομέα, βλέπονται άνετα.
Το μεταίωρο βήμα του πελαργού είναι κατά τη γνώμη μου η δεύτερη καλύτερη ταινία του Αγγελόπουλου και αυτό λέει πολλά.
Σπιρτόκουτο=?
Delivery=?
Άστα σάπια με τα σαλόνια και τα αλώνια και τους άλλους κόσμους!! (εκτός από κάποιους που ζουν στην κοσμάρα τους όλοι οι υπόλοιποι ζουν στον ίδιο κόσμο)δουλεβετε εσις εμας και εμις εσας,ζουμε σε αλο κοσμο,εσις στα σαλονια και μεις στ αλονια
αντε βαλτε να διτε καμια τσοντα ολο ντοκιμαντρερ με λελεκια
τα φενομενα απατουν ,σε καπια ξερο σε πιο πολα δε ξεροΆστα σάπια με τα σαλόνια και τα αλώνια και τους άλλους κόσμους!! (εκτός από κάποιους που ζουν στην κοσμάρα τους όλοι οι υπόλοιποι ζουν στον ίδιο κόσμο)
Γιατί νομίζω πως ξέρεις πολύ περισσότερα από όσα δείχνεις? Μπα... η ιδέα μου είναι!
Αφού το λες εσύ... έτσι θα είναι. Το δέχομαι.τα φενομενα απατουν ,σε καπια ξερο σε πιο πολα δε ξερο
"Ο δράκος" και η "Μαγική Πόλη" του Νίκου Κούνδουρου
"Ευδοκία" και "Μέχρι το Πλοίο" του Αλέξη Δαμιανού
"Συνοικία το Όνειρο" του Αλέκου Αλεξανδράκη
(και αρκετές άλλες που έχουν ήδη αναφερθεί)
εδώ συμφωνούμε παλιοπάπια!
Ο στριγλος που εγινε αρνακι
της Κακομοιρας
the κοπανοι
Κανονικά, αν κρίνω απο τις επιδόσεις σου σε διπλανό θρεντ, εσύ μάλλον θα έπρεπε να ψηφίσεις "Το Παλαμάρι του Βαρκάρη". :o