Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Πιστεύεις ότι στην Θεσ/νίκη είναι χειότερο το νερό από αυτό της Κέρκυρας????Μένω Θεσσαλονίκη και θα μου την πείς εσύ για τον φραπέ?
Πιστεύεις ότι στην Θεσ/νίκη είναι χειότερο το νερό από αυτό της Κέρκυρας????Μένω Θεσσαλονίκη και θα μου την πείς εσύ για τον φραπέ?
Πάρε να΄χεις παγουρα!Πιστεύεις ότι στην Θεσ/νίκη είναι χειότερο το νερό από αυτό της Κέρκυρας????
Πάρε να΄χεις παγουρα!
Ταράτσα αδυνάτισες ή μου φαίνεταιΠάρε να΄χεις παγουρα!
Όλα τα μέλη στο σώμα μου μεγάλα είναι!ταρατσα η παλαμη σου ειναι αυτη :o :o πωπω μεγαλα δαχτυλα εχεις
Αυτό το πίνεις ή το προσφέρεις σε όποιον δεν χωνεύεις?κοκτέιλ αποτελούμενο από μισό ποτήρι του νερού κρασί ρετσίνα 1/4 καθαρό πετρέλαιο 1/4 χυμό ντομάτας και σε αυτό μέσα αδειάζουμε ένα αυγό ωμό.
το έπινε ένας γνωστός που είχα.Αυτό το πίνεις ή το προσφέρεις σε όποιον δεν χωνεύεις?
Που'σαι ταρατσούλα...που και που να τα πλένεις τα χέρια σου ρε...Πάρε να΄χεις παγουρα!
Που'σαι ταρατσούλα...που και που να τα πλένεις τα χέρια σου ρε...
μπαγλαμά...ε...μπαγλαμά
Νευρίασε το αγόρι μας? Ηρεμία ηρεμία!Που'σαι ταρατσούλα...που και που να τα πλένεις τα χέρια σου ρε...
μπαγλαμά...ε...μπαγλαμά
Mε πλήγωσες....φάσκελο από'σένα δεν περίμενα...Νευρίασε το αγόρι μας? Ηρεμία ηρεμία!