Επισκέπτης
Είδες το κ@@@@@@@δο.
πατεραααα κ αυτος που με εδωσες για υιοθεσια ετσι με λεει ...ρε μπας κ ειστε συνενοημενοι
Είδες το κ@@@@@@@δο.
Σεμνά.πατεραααα κ αυτος που με εδωσες για υιοθεσια ετσι με λεει ...ρε μπας κ ειστε συνενοημενοι
Αυτό κάνω...αλλά δεν ζητάω να μου βάλει λίγη κόκα ίσα που να αλλάξει το χρώμα...Αν πάς σε ξένο μαγαζί ζήτα το ποτό σου όπως το πίνεις εσύ.
Να δείς ψάρωμα που θα πέσει.
Κάτι ξέρω.
Αν είναι να βάλεις κοκα παρηγγειλε ξεχωριστη τότε.Αυτό κάνω...αλλά δεν ζητάω να μου βάλει λίγη κόκα ίσα που να αλλάξει το χρώμα...
Σωστός...στον φραπέ ζητάω να μου τον κάνουν με εμφιαλομένο...και να μου φέρνουν το μπουκαλάκι που χρησιμοποίησαν για το φραπέ στο τραπέζι...υπερβολικό???Αν είναι να βάλεις κοκα παρηγγειλε ξεχωριστη τότε.
Σωστός...στον φραπέ ζητάω να μου τον κάνουν με εμφιαλομένο...και να μου φέρνουν το μπουκαλάκι που χρησιμοποίησαν για το φραπέ στο τραπέζι...υπερβολικό???
το ήξερα ότι θα πεταχτείς σαν την πούτσα απ'το βρακί...
Μήπως θες να είναι και σε συγκεκριμένη θερμοκρασία το νερό και ζητάς και θερμόμετρο?Σωστός...στον φραπέ ζητάω να μου τον κάνουν με εμφιαλομένο...και να μου φέρνουν το μπουκαλάκι που χρησιμοποίησαν για το φραπέ στο τραπέζι...υπερβολικό???
Σωστός.Σωστός...στον φραπέ ζητάω να μου τον κάνουν με εμφιαλομένο...και να μου φέρνουν το μπουκαλάκι που χρησιμοποίησαν για το φραπέ στο τραπέζι...υπερβολικό???
Μήπως θες να είναι και σε συγκεκριμένη θερμοκρασία το νερό και ζητάς και θερμόμετρο?
Μα είσαι κάφρος τι θες να πω?το ήξερα ότι θα πεταχτείς σαν την πούτσα απ'το βρακί...
Σωστός...στον φραπέ ζητάω να μου τον κάνουν με εμφιαλομένο...και να μου φέρνουν το μπουκαλάκι που χρησιμοποίησαν για το φραπέ στο τραπέζι...υπερβολικό???
Κατά φωνή....Μήπως θες να είναι και σε συγκεκριμένη θερμοκρασία το νερό και ζητάς και θερμόμετρο?
Έχει πολλά ψώνια!!!πολλοι το εχω ακουσει να το κανουν αυτο...
Ρε παπάρα..πήγαινε στην κέρκυρα να πιεις φραπέ με νερό βρύσης και έλα μετά να τα πούμε...κάγκουραΜα είσαι κάφρος τι θες να πω?
Μένω Θεσσαλονίκη και θα μου την πείς εσύ για τον φραπέ?Ρε παπάρα..πήγαινε στην κέρκυρα να πιεις φραπέ με νερό βρύσης και έλα μετά να τα πούμε...κάγκουρα
Σωστός.Ρε παπάρα..πήγαινε στην κέρκυρα να πιεις φραπέ με νερό βρύσης και έλα μετά να τα πούμε...κάγκουρα