Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Έτσι το παραγγέλνεις στη σερβιτόρα???Μπακάρντι με λίγη κοκακολα ίσα να αλλάξει χρώμα και ένα παγάκι.
Έτσι το παραγγέλνεις στη σερβιτόρα???Μπακάρντι με λίγη κοκακολα ίσα να αλλάξει χρώμα και ένα παγάκι.
Το τσίπουρο είναι το καλύτερο για εμένα αλλά όταν βγαίνω δεν πίνω τσίπουρο!θ'κός μας είσι'συ???
τσίπ'ρο και HAIG με πάγο...μόνο σε χαμηλό!!!αν και τα τελευταία 4 χρόνια τουλάχιστον το'χει μάθει και η κουτσή Μαρία
Όχι ρε συ...απλά δυσκολέυεσαι μετά να βρεις καθαρό HAIG...σε λίγα μαγαζιά πλέον!!! ;)Και τι σε πειράζει ??? Θες να κατέχεις τη μοναδικότητα ????
Είναι ψωνάρα ο άνθρωπος...μην την ψάχνεις!Και τι σε πειράζει ??? Θες να κατέχεις τη μοναδικότητα ????
Εσύ αν δεν πετάξεις τη σου δεν μπορείς...Είναι ψωνάρα ο άνθρωπος...μην την ψάχνεις!
Ναι.Έτσι το παραγγέλνεις στη σερβιτόρα???
Και σου το φέρνει όπως το ζητάς???γιατί συνήθως όταν ζητάει κάποιος κάτι ανάλογο τον γράφουν εκεί που δεν πιάνει το μελάνι...!!!Ναι.
Γιατί;
Δεν μπορεί να το νοθεύσει με αυτόν το τρόπο.
Αλλο όταν πας σε δικό σου μαγαζί... ;)Αν δεν το φέρει έτσι όπως το ζήτησα έφυγα.
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Ασε που ψαρώνουν κίολας.
Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς.
Αν και στο μαγαζί που πάω μου το φέρνουν έτσι.
Αλκοόλη να 'ναι...
pantremenos μάζεψε τον γιο σου γιατί είναι επικίνδυνος!κ το οινοπνευμα αλκοολη ειναι το πινεις κ αυτο :o :o
σφηνακια πορτοκαλαδας
pantremenos μάζεψε τον γιο σου γιατί είναι επικίνδυνος!
Είδες το κ@@@@@@@δο.pantremenos μάζεψε τον γιο σου γιατί είναι επικίνδυνος!
Αν πάς σε ξένο μαγαζί ζήτα το ποτό σου όπως το πίνεις εσύ.Αλλο όταν πας σε δικό σου μαγαζί... ;)
Κι εγώ όταν πάω σε συγκεκριμένα μαγαζιά μου το φέρνουν το ποτό με το που μπώ μέσα!!!