Το χειμώνα πάντα κόκκινο κρασί και μάλιστα ελληνικό. Ειδικά οι αμπελώνες της Βόρειας Ελλάδας, την οποία λόγω καταγωγής ξέρω καλύτερα, δίνουν καταπληκτικά κρασιά. Αν εδώ στην Ελλάδα είχαμε το μάρκετινγκ που έχουν οι Γάλλοι, τα κρασιά μας θα ήταν περιζήτητα. Δεν λέω ότι όλα τα ελληνικά κρασιά είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα άλλων χωρών. Απλά υπάρχουν στην Ελλάδα κρασιά που θα μπορούσαν να σταθούν επάξια δίπλα στα καλύτερα του κόσμου, αλλά δυστυχώς, είναι άγνωστα στο εξωτερικό (αλλά και στο εσωτερικό). Ακόμη, επειδή η παραγωγή μας (σε ποιοτικά πάντα) κρασιά είναι μικρή, δεν μπορούμε να "χτυπήσουμε" αγορές όπως των ΗΠΑ, που ζητούν μεγάλες ποσότητες, οπότε αυτοί στρέφονται στους Γάλλους.