You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εγω παντως αφθονες ποσοτητες μπυρας!
Κι εμένα μ' αρέσει μια ΠΑΓΩΜΕΝΗ μπύρα (όπως επίσης και κρασί ή ούζο) συνοδεία του κατάληλου φαγητού!
"Ξεροσφύρι" όμως κι ανάλογα την διάθεση, απολαμβάνω (μαζί μ' ένα καλό πούρο) Mαρτίνι, Κονιάκ ή Σαμπάνια!
Αντε γειά μας
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Τι πινουμε τελικα?
εγω τζιν τονικ παντα!ή β52!
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
μπυριτσα πανω απο ολα!
Επισκέπτης
Χειμώνα: Ουίσκι παγο
Καλοκαίρι: Bacardi coca-cola
Καλοκαίρι: Bacardi coca-cola
εγω τζιν τονικ παντα!ή β52!
Kαι κανενα φραπεδακι!
Επισκέπτης
Τσιπουρο παντα χωρις γλυκανισο !!!
Μιας και οι περισσότερες απαντήσεις είναι υπέρ της μπύρας... θα ήταν ενδιαφέρον αν γράφαμε και ΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ προτιμάμε!
Επίσης σε λίγο καιρό γίνεται το ετήσιο φεστιβάλ μπύρας στο Μόναχο... το περίφημο Octoberfest!
Eχει πάει κάποιος από τους συναγωνιστές να μοιραστούμε εμπειρίες? Εγώ ετοιμάζομαι για φέτος με άλλους 2 φίλους...
το ειχα δει στο μαμαλακη και μου τρεχανε τα σαλια!!!!!τονοι μπυρας λουκανικα κεφι και σερβιτορες να κουβαλανε...κουβαδες με παγωμενη μπυρα!!!ωραια επιλογη!στο θεμα μας,μπυριτσα παγωμενη το καλοκαιρι κατεβαινει σα νερο,το χειμωνα ουισκακι και καλοκαιρι βραδυ-απογευμα τζινακι με λεμοναδα
για τη δροσια!!
για τη δροσια!!
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 7.775
Ουζο κατα προτιμηση Απαλλαρινα, τσιπουρο(χωρις γλυκανισο),ρακομελο και λικερ μαστιχα.
marc_dorcel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Bacardi Cuba Libre!!
Ασύληπτο ποτάκι...Δοκιμάστε το!!
Επισκέπτης
Bacardi Cuba Libre!!
ωραία επιλογή για καλοκαίρι, ειδικα αν βρεις μπαρ που να φέρνει λιμο εκ καραιβικής
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Χα, βρήκα και στην Αθήνα μία από τις αγαπημένες μου Βέλγικες μπύρες:
Delirium Tremens.
http://[URL unfurl="true"]www.delirium.be/photo/logo/bout%20delirium.jpg[/img[/URL]]
Τελικά οι Βέλγοι όχι μόνον έχουν τις καλλίτερες μπύρες αλλά και τα πλέον ευφυή ονόματα: Duvel, Lucifer, Morte Subite
Delirium Tremens.
http://[URL unfurl="true"]www.delirium.be/photo/logo/bout%20delirium.jpg[/img[/URL]]
Τελικά οι Βέλγοι όχι μόνον έχουν τις καλλίτερες μπύρες αλλά και τα πλέον ευφυή ονόματα: Duvel, Lucifer, Morte Subite