MACTE ANIMA
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
Τρέλανε μας!!!!!!!!!!
Σου εχω στηλει μηνυμα αν θες απαντησε μουΚαλημερα
Καλησπέρα, από Θεσσαλονίκη κορμάραΚαλημερα
Αυτό φίλε ισχύει για όλες σχεδόν τις κοπέλες. Υπάρχουν οι καλημέρηδες που στέλνουν καλημέρα και καληνύχτα κάθε μέρα χωρίς ραντεβού κι αν δεν απαντήσουν τα κορίτσια αρχίζουν τα παράπονα και τη γκρίνια, οι επιδειξίες που στέλνουν τα πουλιά τους και ζητούν επιβεβαίωση, άλλοι που ζητάνε συνεχώς φωτογραφίες και πολλοί άλλοι... Λίγοι είναι αυτοί που στέλνουν μνμ μόνο όταν θέλουν πραγματικά ναΗ Αγάπη δεν βλέπει ινμποξ εδώ μόνο τηλέφωνο.
Επίσης και στο τηλέφωνο ίσως είναι ασυνεπής και με το δίκιο της όταν έγινα μάρτυρας ενός τύπου που την έπαιρνε ανά 3 λεπτά να της πει ότι τον παίζει για πάρτη της. Πήρε τηλέφωνο και λίγο πριν χύσει. Ειλικρινά έφριξα με την αρρώστια ορισμένων και το ποσο όλοι αυτοί που παίρνουν τηλέφωνο ( υπάρχει και άλλος που παίρνει για κουβέντα απλά και κάνει και παράπονα εδώ ότι δεν του απαντάει, ενώ η άλλη είναι σε ραντεβού με πελάτη ) επηρεάζουν αρνητικά τόσο το κορίτσι όσο και αυτούς από εδώ μέσα που με σοβαρότητα θέλουν να κλείσουν ένα ραντεβού.
Ξέρω ότι υπάρχει στο φόρουμ thread με αγαπουληδες με αυτά που διαπίστωσα σε πρόσφατο ραντεβού με Αγάπη είναι ότι ίσως θα πρέπει να δημιουργηθεί και ένα με τους «σα πετύχει η μαλακια τυφλά να χει το γαμησι»
Ούτε όρεξη ούτε χρόνο έχουν, το ίδιο λέμε φίλεβασικά τα κορίτσια (ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ) δεν έχουν καμία όρεξη για καμία καληνύχτα-καλημέρα-νάτο το πουλάκι-τι θα σου κάνω μάνα μου-είσαι μ@υν@ρ@-τι σου αρέσει,τι δε σου αρέσει κλπ κλπ από κανέναν μας.
θέλουν μήνυμα για ραντεβού και τέλος.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ
Black Friday?Γεια σε ολους
Σημερα και αυριο ι τιμη ειναι στα 90
Κοίτα pm σου έχω στηλει μήνυμα για ραντεβού για αύριο... Αν μπορείς απάντησε μουΓεια σε ολους
Σημερα και αυριο ι τιμη ειναι στα 90
Δεν θα βγαλεις ακρη με πμ. Παρε τηλεφωνο.Κοίτα pm σου έχω στηλει μήνυμα για ραντεβού για αύριο... Αν μπορείς απάντησε μου
και που παίρνω φίλε αρχιδιαΔεν θα βγαλεις ακρη με πμ. Παρε τηλεφωνο.