1ον στις κοπέλες δεν παίζει ρόλο η καταγωγή. Εκτός αν είσαι "ρατσιστής"... τότε πάω πάσο. Ποτέ δεν γυρεψα ταυτότητα ή διαβατήριο!!!
Ποια είναι η καταγωγή της, ποτέ δεν θα μάθει κανένας μας που είναι απλά πελάτης.
2ον για μένα είναι στανταρακι και άνοιξα την σελίδα της μετά την διάλυση του Diva. Όταν βγαίνεις και λες ότι είναι βρωμιαρα σιχαμενη κτλ είναι σαν να βγάζεις ψεύτη εμένα.
Το τι έκανε με τους υπόλοιπους που έγραψαν, δεν μπορώ να διαφωνήσω στην κριτική τους. Δεν ήμουν μπροστά!!!
Με εσένα όμως, αφού...
3ον την συνάντησες? Αν ναι δεν είδα κριτική... Οπότε εύλογα καταλήγω στο συμπέρασμα ότι έχεις εμπάθεια με την κοπέλα και έχεις συμφέροντα να την σχολιάζεις αρνητικά όπως γίνεται συνήθως με τις περισσότερες κοπέλες εδώ μέσα. Πάντα όμως θα υπάρχουν και αργοσχολοι που θα σπάνε πλάκα μαζί τους χωρίς να θέλουν να βοηθήσουν...
4ον η κοπέλα δεν σου απάντησε προφανώς επειδή κατάλαβε σε ποια κατηγορία ατόμων είσαι που γράφεις εδώ μέσα. Αν περιμένεις από εμένα να σχολιάζω συνέχεια έναν
(όπως εσύ έγραψες) κάνεις μεγάλο λάθος για εμένα... Keep writing και αντίο
Λοιπον, θα σου απαντησω για τελευταια φορα, εχω δικαιωμα να γραφω οτι 1ο θελω, δημοκρατια εχουμε, οχι λογοκρισια. Για δες τα σχολια που γραφουν, τυπε, μονο εμενα ειδες , να γραφω , 2ο Αν ειμαι ρατσιστης, ειναι δικο μου θεμα, εσενα τι σε πειραζει, δεν ειναι τυχαιο, που τα Αλβαναρια οι περισσοτερςσ μην πω ολες ειναι ξεπετες και βρωμιαρες, για διαβασε και σχολια αλλων μελων!
Κριτικες θα γραφω οποτε γουσταρω κια για οποια
κοπελα,θελω, το καταλαβες,? και παλι δεν σου πεφτει λογος!
Εγω δεν προμοταρω καμια!
Λες, οτι δεν μου απαντησε, στους αλλους απαντησε τυπε? Μονο σε εναν απαντησε, που την ειπε και αυτος βρωμιαρα, που την πηρε με την προσφορα της, την Μαυρη Παρσκευη, για μια εκτονωση, στα 90 ευρω!
Και αφου δεν απαντησε, σε εμενα εβαλε τον ΟΜΟΕΘΝΗ φιλο της, να μου απαντησε!! Επισης, γιατι δεν μας λεει απο που ειναι, για να ξερουμε, τι ρολο βαραει?
Αυτα απο μενα, τυπε! Αντε γεια λοιπον, και πολυ ασχοληθηκα μαζι σου, σου εδωσα και αξια!
Σου ευχομαι το 2020, να συνεχισεις να γαμας Αλβαναρια, τις Νο1 ξεπετες ιεροδουλες!
Και συνεχισε να προμοταρεις την καθε πατσαβουρα!!