dimitrisgk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 632
- Πόντοι
- 301
Ρε μαγκες αντίστοιχο κορμό με τζινα22 περίπου είναι δλδ?
α γεια σου. ομοίως.Ρε μαγκες αντίστοιχο κορμό με τζινα22 περίπου είναι δλδ?
Την είχα συναντήσει 2 φορές. Πολύ καλό κορμί αλλά της Αγάπης ανώτερο. Σε αυτό το στυλ αλλά πιο τούμπανο η Αγάπη.Τζίνα22 είχε μπει στο δωμάτιο και έπεσε σαγόνι..... βέβαια μετά στις υπηρεσίες μου τα χάλασε αλλά ακόμα το θυμάμαι αυτό το κορμί....
Καλά θυμάμαι δλδ είχα προσπαθήσει επανελημεννος να κάνω ραντεβού αλλά δεν τα είχα καταφέρει.φαινεται πολύ ενδιαφέρων άμα κάνεις ραντεβού αγαπητέ ρίξε μια ενημέρωσηΉταν στο Diva, μετά το γύρισε σόλο, μετα στο magic, μετα ξανά σόλο, έκανε ένα πέρασμα κάποιους μήνες από στούντιο και τώρα απ ότι φαίνεται ξανάρχισε τις κατ οίκον επισκέψεις.
Θα γίνει τάχιστα ένα ραντεβού, και το κοινό θα ενημερωθείΚαλά θυμάμαι δλδ είχα προσπαθήσει επανελημεννος να κάνω ραντεβού αλλά δεν τα είχα καταφέρει.φαινεται πολύ ενδιαφέρων άμα κάνεις ραντεβού αγαπητέ ρίξε μια ενημέρωση
Και το βασικό αν είναι η ίδια αφού την γνωρίσεις.ασχετο έχει κανείς κονέ με Σαμάνθαρα να στείλει κάνα πμ;γίνει τάχιστα ένα ραντεβού, και το κοινό θα ενημερωθεί
Καλως την καυλα.Γεια σε όλους
Ναι κάποιες φωτό ακόμη...Τράβα μερικές selfies να σε δούμε Αγάπη.
Εγώ δεν θα σε πάρω ποτέ ραντεβού.Λοιπόν να σας ξεκαθαρίσω κάτι
Δεν έχω λόγο να κρύβομαι και ποσό μάλλον να δικαιολογούμε σε όσους βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα
Αν κάποιος θέλει να βρεθούμε να με πάρει ι να μου στείλει μήνυμα εδώ 6998627605 αυτός είναι ο αριθμός που θα επικοινωνώ
Και ρε παιδιά έλεος κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη μην βγάζετε κατευθείαν κακίες
Τι περίμενες? Πάντα τραγικήΜαλακιες...κλειστο το εχει
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο σύντροφος.Μωρή μουνάρα @Αγαπη … πες τους ότι χρησιμοποιείς το τηλ μόνο σαν viber γιατί θα καλούν συνέχεια και θα λένε πως το έχεις κλειστό