giorgosbigone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 789
- Πόντοι
- 361
Γειά σου αγάπη με τις βυζαρες σουΓεια σε όλους
Γειά σου αγάπη με τις βυζαρες σουΓεια σε όλους
Γειά σου αγάπη... στείλε μου πμ αριθμό να τα πούμε από κοντάΓεια σε όλους
Δυνατή επιστροφήΓεια σε όλους
Περιμένουμε τηλέφωνο...Πιο μετά θα αφήσω τον αριθμό μου να με καλέσετε , δεν θα ανοίξω τα προσωπικά πμ οποίος θέλει θα με καλεί για να μην μπερδεύομαι και εγώ και χάσω ξανά την μπάλα και σας έχω παραπονεμένους .
Και βυζουβιος από ότι βλέπω στο άβαταρ...Top κορμι με κώλο ποίημα... Καλώς ήρθες
Καλώς ήρθες αστέρι.Γεια σε όλους
Τις βλέπω και τις ξαναβλέπω αυτές τις φώτο και λέω ότι δεν μου μοιάζει για την Αγάπη αυτή.
Με ίδιο τηλ όμως... Άρα κρυφό γραφείο?Τις βλέπω και τις ξαναβλέπω αυτές τις φώτο και λέω ότι δεν μου μοιάζει για την Αγάπη αυτή.
Το στήθος μου φαίνεται μικρότερο και το σώμα πολύ πιο αδύνατο
Ήταν στο Diva, μετά το γύρισε σόλο, μετα στο magic, μετα ξανά σόλο, έκανε ένα πέρασμα κάποιους μήνες από στούντιο και τώρα απ ότι φαίνεται ξανάρχισε τις κατ οίκον επισκέψεις.η αγαπη ηταν καποια στιγμη στο γραφειο magic μετα ηταν ανεξαρτητη και μετα στο γραγειο και ανεξαρτητη μαζι ???
Για να λέει ότι ο αριθμός που έδωσε είναι μόνο τηλέφωνο (χωρίς Viber απ ότι είδα), εκτίμησή μου είναι πως το ίδιο νούμερο εξυπηρετεί περισσότερες της μίας κοπέλες και είναι μια λύση ανάγκηςΜε ίδιο τηλ όμως... Άρα κρυφό γραφείο?
Αν ειναι αυτη φαινεται (απο τις φωτο) καλη
Αν ειναι αυτη φαινεται (απο τις φωτο) καλη
Υ.Γ. Κατα τα αλλα δεν εχει τυχει ποτε να δω την Αγαπη οποτε δεν εχω περαιτερω αποψη
Είπα κι εγώ...Γράψτε λάθος ο αριθμός που ανέβασα πιο πάνω δεν είναι δικός μου !
Έχει γίνει ένα μπέρδεμα
Προφανώς ι κοπέλα αυτή δεν είμαι εγώ
Οπότε ποιός είναι ο δικός σου αφού έγινε μπέρδεμα? Ή μήπως δεν έγινε μπέρδεμα αλλά πως να το μπαλώσεις τώρα?Γράψτε λάθος ο αριθμός που ανέβασα πιο πάνω δεν είναι δικός μου !
Έχει γίνει ένα μπέρδεμα
Προφανώς ι κοπέλα αυτή δεν είμαι εγώ
Είπαμε, όσο και να αδυνάτιζε.... ήταν λες και μπήκε στο πλύσιμο, δεν έπαιζε!!!!Για να λέει ότι ο αριθμός που έδωσε είναι μόνο τηλέφωνο (χωρίς Viber απ ότι είδα), εκτίμησή μου είναι πως το ίδιο νούμερο εξυπηρετεί περισσότερες της μίας κοπέλες και είναι μια λύση ανάγκης
Αύριο θα επικοινωνήσω και θα μάθω.
Αν πάντως οι φώτο είναι όντως της Αγάπης, τότε κρίμα. Αδυνάτισε πολύ και χάλασε.