Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ψάξε στο λεξικό και τον όρο feedback μιας και το έχεις στα χέρια
ψάξε στο λεξικό και τον όρο feedback μιας και το έχεις στα χέρια
όλες οι συζητησεις μαζί σου καταλήγουν στον ίδιο ατέρμονο βρόχο
όπως έκανε την σούμα α λα πάπια πεκίνου πήγαινε πίσω κανα-δυο μέρες και βρες την απάντηση
όλες οι συζητήσεις μαζί μου καταλήγουν σε ΕΝΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ εκ μερους μου και σε παραλήρημα των ακροδεξιών κομπλεξικών φανατικών όπως εσύ.
η διασκέδασή μου!
εγώ δεν πάω πουθενά.
αν θεωρείς ότι έχεις δώσει απάντηση στο τελευταίο ποστ μου επανάλαβέ την...
λοιπόν επί της μεθοδολογίας:
1. ο στέκας πόσταρε μια "είδηση" η οποία έλεγε ότι ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ. ΠΡΟΘΕΣΗ ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΣΗ. ούτε για δημοτικά συμβούλια ούτε τπτ... κι έλεγε και σε ποια πλαίσια ειπώθηκε αυτό.
2. ο ΠΠ βρήκε τη σχετική περσινή διάψευση του Μπουτάρη (το σχετική προκύπτει από τα συμφραζόμενα) και ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ (context για τους αγγλοφωνους) ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ο ΠΠ επίσης ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργει το ακροδεξιό κύκλωμα προπαγάνδας στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ που κάνει την "είδηση" που ξεκινάει από τα γελοία ακροδεξιά σάιτ του τύπου "ελληνικό αίμα-τιμή-σπερμα" με τον πολλαπλασιασμό της να περνάει ως είδηση και σε πιο "έγκυρα" σάιτ. και ότι αυτό επαναλαμβάνεται σε ανύποπτους χρόνους...
3. ο βαλταίρος πόσταρε λινκ με αποφάσεις του ΔΣ κι ο ψωλιάς θέωρησε ότι η μη συμπερίληψη του θέματος στις αποφάσεις αυτές είναι η απάντηση στο θέμα που διαψεύδει την "είδηση",
ενώ δεν είναι επαρκής διάψευση το ποστ του ΠΠ.
ΙΜΗΟ η παραπάνω σκέψη εκτός από κομπλεξική (που είναι θέμα ψυχολογίας του ψωλιά και δε με αφορά, αντιθέτως με διασκεδάζει) είναι μεθοδολογικά λάθος, διότι η αρχική είδηση δεν έλεγε για απόφαση αλλά για πρόθεση.
αλλά η μεθοδολογία είναι για λογικούς και όχι για φανατικούς ή κομπλεξικούς...
4. ο αρχιμαλάκας λαλακις ξανοπόσταρε την ίδια είδηση ως έγκυρη κι ο ψωλιάς λέει να περιμένει...
5. ο ΠΠ λέει ότι το παρόν θρεντ θα πρέπει να μετονομασθεί σε θρεντ ακροδεξιάς βλακείας, κόμπλεξ και φανατισμού... και θα είναι παρών για να γλεντά τους μαλάκες...
ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΕΕΣ και ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!
ειναι και η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ εδώ και πρέπει να πάρει κάποια μηνύματα...
Θα ήταν πολύ καλή ιδεα αν βάζανε και οι τουρκοι το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στη πλατεια της Κωνσταντινούπολης......
Δεν γαμιεσε μαλακα μπουταρη βρομοπουστα.
εσυ γιατι θα κατεβεις στη διαδηλωση ΠαΠακι?ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ και ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!
εσυ γιατι θα κατεβεις στη διαδηλωση ΠαΠακι?
αφου τα τσυριζονια ειστε υπερ της ευρωπαϊκης ενωσης, πρεσβειρα της οποιας ειναι η ανγκελα....
βεβαιως και θελω,εσύ γαμεμάκη θέλεις έξοδο από την ΕΕ?
βεβαιως και θελω,
εσυ ΠαΠακι που δεν θες τοτε γιατι σκιζεις το στριγκακι σου που σε επισκεπτεται το αφεντικο σου?
πουθενα δεν θελω ενταξη,εντάξει γαμεμάκη...
θέλεις μήπως ένταξη στην ΚΑΚ ή στις ΗΠΑ?
με ποιους θα διαδηλώσεις σήμερα?
πουθενα δεν θελω ενταξη,
χρωστας μιαν απαντηση ομως, γιατι θα διαδηλωσεις εσυ σημερα? επειδη θα τραβανε οι καμερες?
όλες οι συζητήσεις μαζί μου καταλήγουν σε ΕΝΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ εκ μερους μου και σε παραλήρημα των ακροδεξιών κομπλεξικών φανατικών όπως εσύ.
η διασκέδασή μου!
εγώ δεν πάω πουθενά.
αν θεωρείς ότι έχεις δώσει απάντηση στο τελευταίο ποστ μου επανάλαβέ την...
με αυτους που διεκδικουν εξοδο απο την ΕΕ...γιατί διεκδικώ αλλαγή πολιτικής σε ελλάδα και ΕΕ.
τώρα χρωστάς εσύ απάντηση.
με ποους θα διαδηλώσεις σήμερα?
με αυτους που διεκδικουν εξοδο απο την ΕΕ...
μαστα, παλι ακραια διλληματα στον μονοδιαστατο αριστερο εγκεφαλο (λεμε τωρα) του ΠΠου...το τιμημένο κκε? ή τους αναρχικούς?
βασιζόμενο φυσικά στο αξιωματικό πεδίο της λογικής του παραλόγου....
λοιπόν επί της μεθοδολογίας:
1. ο στέκας πόσταρε μια "είδηση" η οποία έλεγε ότι ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ. ΠΡΟΘΕΣΗ ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΣΗ. ούτε για δημοτικά συμβούλια ούτε τπτ... κι έλεγε και σε ποια πλαίσια ειπώθηκε αυτό.
2. ο ΠΠ βρήκε τη σχετική περσινή διάψευση του Μπουτάρη (το σχετική προκύπτει από τα συμφραζόμενα) και ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ (context για τους αγγλοφωνους) ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ο ΠΠ επίσης ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργει το ακροδεξιό κύκλωμα προπαγάνδας στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ που κάνει την "είδηση" που ξεκινάει από τα γελοία ακροδεξιά σάιτ του τύπου "ελληνικό αίμα-τιμή-σπερμα" με τον πολλαπλασιασμό της να περνάει ως είδηση και σε πιο "έγκυρα" σάιτ. και ότι αυτό επαναλαμβάνεται σε ανύποπτους χρόνους...
3. ο βαλταίρος πόσταρε λινκ με αποφάσεις του ΔΣ κι ο ψωλιάς θέωρησε ότι η μη συμπερίληψη του θέματος στις αποφάσεις αυτές είναι η απάντηση στο θέμα που διαψεύδει την "είδηση",
ενώ δεν είναι επαρκής διάψευση το ποστ του ΠΠ.
ΙΜΗΟ η παραπάνω σκέψη εκτός από κομπλεξική (που είναι θέμα ψυχολογίας του ψωλιά και δε με αφορά, αντιθέτως με διασκεδάζει) είναι μεθοδολογικά λάθος, διότι η αρχική είδηση δεν έλεγε για απόφαση αλλά για πρόθεση.
αλλά η μεθοδολογία είναι για λογικούς και όχι για φανατικούς ή κομπλεξικούς...
4. ο αρχιμαλάκας λαλακις ξανοπόσταρε την ίδια είδηση ως έγκυρη κι ο ψωλιάς λέει να περιμένει...
5. ο ΠΠ λέει ότι το παρόν θρεντ θα πρέπει να μετονομασθεί σε θρεντ ακροδεξιάς βλακείας, κόμπλεξ και φανατισμού... και θα είναι παρών για να γλεντά τους μαλάκες...
μαστα, παλι ακραια διλληματα στον μονοδιαστατο αριστερο εγκεφαλο (λεμε τωρα) του ΠΠου...
ασπρο-μαυρο, μερα-νυχτα, κκε-αναρχικοι, on-off......
εαν δε μπορει να κανεις πιο συνθετες επεξεργασιες, δεν σου φταιμε εμεις....
να βγω απο τα διπολα και να μπω που? στην λογικη του γκαιρινγκ περι ταμπελοποιησης? ή στην αριστερη λογικη του κοπαδιου?οκ. μη μπαίνεις σε δίπολα. η ερώτηση παραμένει: ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ?