Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.986
- Πόντοι
- 1.686
Μην δερνεις αγύμναστους ,σαν τον Giorgosk.
Με μία σφαλιάρα θα πέσει κάτω και θα κλαιγεται
στη μαμά του για μία εβδομάδα !
έλεγες ότι είναι περσινά ξυνά σταφίλια το ότι ο Μπουτάρης
θα κάνει άγαλμα του Κεμάλ
Στο μουσείο κερίνων ομοιωμάτων η μαντάμ Τυσσώ δεν τους έχει όλους?
Δεν έχω δει του Μάο, του Στάλιν , του Χιροχίτο .......
ΠΟΡΝΟΠΑΠΠΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ
(ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ)
έλεγες ότι είναι περσινά ξυνά σταφίλια το ότι ο Μπουτάρης
θα κάνει άγαλμα του Κεμάλ
(σκατά στον τάφο του)
στην Θεσσαλονίκη.
Πάρε φρέσκα σταφύλια .......
είναι της Tussaud τώρα αυτό; :S
αλλά ρε samsung και εγώ δεν καταλαβαίνω το λόγο που ΔΕΝ γίνεται το άγαλμα.
μια χαρά ευεργέτης ήταν ο τύπος: Προκειμένου να εφαρμόσει την πολιτική του, δεν δίστασε να συνεχίσει αγριότητες των Νεοτούρκων, όπως η γενοκτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων
άμα δεν κάνουμε σε αυτόν μνημείο, σε ποιον θα κάνουμε; σε κανένα έλληνα επαναστάτη; :S trés banal
άντε και για μνημείο borat, να έχει ο κόσμος να δοξάζει.
είσαι τελικά τέρμα βλάκας, εγώ δεν υποστήριξα πουθενά την είδηση. απλά η διάψευσή της δεν ήταν αυτό για το οποίο έσκουζες εσύ.
αν το καλοσκεφτείς βέβαια, καμία είδηση των ημερών δεν αναφέρει να ειπώθηκε κάτι για το συμβούλιο, οπότε μπορεί να το ανέφερε κάπου εκτός. όσο πιθανό είναι να μην το έχει πει άλλο τόσο είναι και να το έχει αναφέρει κάπου εκτός συμβουλίου
οπότε η είδηση είναι ξεκρέμαστη μέχρι να υπάρξει η διάψευση, ούτε έγκυρη αλλά ούτε και άκυρη.
αναμείνατε στο ακουστικό μέχρι να πει κάτι ο μπουτάρης.
πάπια μην βγάζεις a priori συμπεράσματα.
πάρε και διάβασε ότι θες.ωραία χαίροαι που επανέρχεσαι...
λύσε μου μια απορία, από προηγούμενα.
πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ πήρες? (καλορίζικο έτσι κι αλλιώς)
πάρε και διάβασε ότι θες.
στο θέμα μας: εαν ο μπουτάρης δεν ασχοληθεί με την είδηση, η είδηση θα θεωρηθεί σκουπίδι και απλά θα περάσει στα άχρηστα. οπότε πριν βγάλουμε συμπεράσματα άσε να ωριμάσει το θέμα(και δεν εννοώ στο bourdela)
ακόμα και οι αποφάσεις του συμβουλίου δεν αποκλείουν άτυπα να ειπώθηκε εκτός συμβουλίου κάτι τέτοιο από τον μπουτάρη. οι αποφάσεις του συμβουλίου αποκλείουν την επίσημη συζήτηση του θέματος στο δήμο.
σου είπα είναι φρέσκια η είδηση, περίμενε να περάσουν μερικές μέρες.
o ΠΠ και ταρχίδιαμουκουνιούνται.
σύρε να κάνεις επανάσταση τώρα.
βλέπουμε τα δικά σου ακομπλεξάριστα ποστ και επιρεαζόμαστε, που νομίζεις ότι έχεις και honorable opinion πανάθεμά σε.
μας κάνεις μια σούμα αλλα πάπια πεκίνου και νομίζεις ότι έπιασες τον παπά από τα αρχίδια.
άντε ξεκίνα να πας επανάσταση
επί της ουσίας το θέμα έχει εξαντληθεί, επί της ανουσίας το συντηρείς εσύ και το εγώ σου
ακόμα και οι αποφάσεις του συμβουλίου δεν αποκλείουν άτυπα να ειπώθηκε εκτός συμβουλίου κάτι τέτοιο από τον μπουτάρη. οι αποφάσεις του συμβουλίου αποκλείουν την επίσημη συζήτηση του θέματος στο δήμο.
σου είπα είναι φρέσκια η είδηση, περίμενε να περάσουν μερικές μέρες.