aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
με τον χιουι τον λιουι και τον ντιουιοκ. μη μπαίνεις σε δίπολα. η ερώτηση παραμένει: ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ?
με τον χιουι τον λιουι και τον ντιουιοκ. μη μπαίνεις σε δίπολα. η ερώτηση παραμένει: ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ?
να βγω απο τα διπολα και να μπω που? στην λογικη του γκαιρινγκ περι ταμπελοποιησης? ή στην αριστερη λογικη του κοπαδιου?
ασε ρε ΠαΠακι, μας το παιζεις και προοδευτικος....
εφυγα τωρα γιατι δεν ειναι ευκολη η προσβαση στο κεντρο σημερα....
ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΟΣΤ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΧΑ.
κάνεις γενικές δηλώσεις "αποστασιοποίησης" (πχ δεν είμαι ψηφοόφορος της ΧΑ)
αλλά είναι προφανές πως πρόκειται για γελοία ψηφοθηρική τακτική.
θα ήταν να να έλεγα εγώ ότι δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ.
ποστάρω τα πιο χαρακτηριστικά ποστ σου, σε κάποια από τα οποία σου ξεφεύγει η χρυσαυγίτικη ταυτότητα... είναι τα υπογραμμισμένα.
με βάση την παραπάνω "πολιτική σου ικανότητα" συμπεραίνω ότι είσαι αξιωματούχος της ΧΑ (αγελαδάρης δεν ξέρω πως αποκαλείστε) ....
διαφέρεις από τα λοιπά ζώα της αγέλης...
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που θα δει την παράθεση του ΠΠ με τα λεγόμενα μου, που βλέπει φιλοναζισμό σε όλα αυτά ????
Υ.γ. αν εγώ είμαι γελαδάρης της ΧΑ με την μία ώρα που μπαίνω εδώ την μέρα, εσύ θα πρέπει να είσαι ο τσίπρας αυτοπροσώπως …
τύπε -αν επιτρέπεται- τι ψηφίζεις/υποστηρίζεις?
Στις τελευταίες εκλογές και μπρος στον κίνδυνο να βγει ο τσίπρας αναγκάστηκα να ψηφίσω ΝΔ.
και στις προηγούμενες που δεν υπήρχε ο κόκκινος κίνδυνος?
Και στις επόμενες;;;
Έλα Χρυσή Αυγή έχει σειρά.
Μέσα στην ΧΑ μπορεί να υπάρχουν χιτλερικοί. Δεν αντιλέγουμε.
Οι δε αναρχικοί με 9 τουλάχιστον δολοφονίες στην πλάτη τους (μαρφίν, κ μαρούσης και νεαρός πακιστανός) και με εκατοντάδες καταστροφές περιουσιών θα έπρεπε να είναι οι τελευταίοι που θα μιλήσουν για τα «μαχαιρώματα» της ΧΑ. Οι άλλοι τουλάχιστον δεν έχουν αίμα στα χέρια.
1. Δεν συμφωνώ με τα μαχαιρώματα και η ΧΑ δεν είναι πίσω από αυτά και τα έχει αποκηρύξει πολλές φορές δημόσια.. Το πρόβλημα είναι πολιτικό και μόνον έτσι θα λυθεί και όχι με βίαιες πράξεις από ψυχάκια τα οποία χρεώνονται στην ΧΑ χωρίς αποδείξεις. Αν και δεν δέχεσαι ότι οι αναρχικοί είναι πίσω από την Μαρφίν ωστόσο είσαι απόλυτος ότι η ΧΑ είναι πίσω από τα μαχαιρώματα.
Επειδή μάς τα έχεις κάνει τσουρέκια θα σου ξεκαθαρίσω το εξής που εκφράζουν και την ΧΑ. Ο καθείς είναι ελεύθερος να παντρευτεί όποιον γουστάρει.
δηλαδή η εξουσία είναι μονοπώλιο των γνωστών 4-5 κομμάτων και κάποιος άλλος δεν έχει δικαίωμα να την διεκδικήσει??
επιπλέον να σου υπενθυμίσω όι δεν χτυπήθηκε κανείς μικροπωλητής
τα πάντα ξεφουσκώνουν ... το πότε είναι το θέμα
για μας δουλεύει όπως όλοι σας ...
Κατά πρώτον, το εξώφυλλο που δείχνεις δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα για το περιεχόμενο και τον σκοπό του
Υπήρχαμε και πριν από αυτούς, δεν δημιουργηθήκαμε από το ‘90 και μετά
Έτσι … θα πολεμήσουμε τον εχθρό εκ των έσω … διαβρώνοντας τον
ρε σεις ..
θα προτείνω στον Μπουτάρη να βάλει ένα αγαλμα σαν και αυτό...
Καταρχήν χαίρομαι που ξανανεβάζεις κάποια από τα αρχικά ποστς περί του φιλοναζισμού μου. Αν θέλει κάποιος να τρίτος οποιασδήποτε απόχρωσης να μου υποδείξει που βλέπει χιτλερισμό …όπως λέει και κάποιος σοφός, εδώ μέσα, ο αυτοποροσδιορισμός είναι ελεύθερος και καθείς είναι ελεύθερος να κάνει τις κρίσεις του...
εγώ με επισκόπηση των ποστς σου και ειδικά αυτών
θεωρώ πως είσαι χρυσαύγουλο σε υπηρεσία.
καμουφλαρισμένο, βέβαια αλλά χρυσαύγουλο...
αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη...
Σήμερα προφανώς κ είναι χρυσαύγουλο (τώρα σε υπηρεσία ή από καρδιάς παίζεται).όπως λέει και κάποιος σοφός, εδώ μέσα, ο αυτοποροσδιορισμός είναι ελεύθερος και καθείς είναι ελεύθερος να κάνει τις κρίσεις του...
εγώ με επισκόπηση των ποστς σου και ειδικά αυτών
θεωρώ πως είσαι χρυσαύγουλο σε υπηρεσία.
καμουφλαρισμένο, βέβαια αλλά χρυσαύγουλο...
αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη...
Μπα,είναι γνωστός ο γερο πούστης,όλο τέτοια κάνει...Αν θες κατέβασε το … μην γίνεσαι σαν τους άλλους που πανηγυρίζουν μελιγαλάδες …
Σήμερα προφανώς κ είναι χρυσαύγουλο (τώρα σε υπηρεσία ή από καρδιάς παίζεται).
Ωστόσο για την ψήφο μάλλον αλήθεια λέει (ΛΑΟΣ κ ΝΔ για να μην βγει ο Τσίπρας κ κακαστρέψει την χώρα),την χρυσή ίσως δεν πρόλαβε να την ψηφίσει ακόμα.
Αν θες κατέβασε το … μην γίνεσαι σαν τους άλλους που πανηγυρίζουν μελιγαλάδες …
Εεε ναι αυτό είναι αλήθεια.Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να κάνεις σενάρια, ήμουνα σαφέστατος σε αυτά που με ρωτήσατε
Έλα ρε;;;δεν το γουστάρω και εγώ αλλά υπάρχει και η ρήσις των αρχαίων ημών προγόνων
"πάσσαλος πασσάλω εκκρούεται"
Καταρχήν χαίρομαι που ξανανεβάζεις κάποια από τα αρχικά ποστς περί του φιλοναζισμού μου. Αν θέλει κάποιος να τρίτος οποιασδήποτε απόχρωσης να μου υποδείξει που βλέπει χιτλερισμό …
Εν τω μεταξύ τα έχεις μοντάρει όπως σου συμφέρει … πχ το «υπήρχαμε και πριν ….» αναφέρεται στο ότι σαν οικονομία υπήρχαμε και επιβιώναμε και πριν το 1990 και δεν μας έσωσαν οι μετανάστες, πράγμα που είναι κατανοητότατο αν διαβάσεις όλο το κείμενο …
δε χρειάζεται ...
για μας δουλεύει όπως όλοι σας ...