Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Τ.Ε.Ι έγραφε, αλλά επειδή φοιτούσαν οπαδοί του λαϊκού συνδέσμου χ.α. το μετονόμασαν.
Τ.Ε.Ι έγραφε, αλλά επειδή φοιτούσαν οπαδοί του λαϊκού συνδέσμου χ.α. το μετονόμασαν.
έγκυρη δεν είναι, αλλά όχι βάσει αυτού που έβαλες, για άλλο λόγο.
υπήρχε σκοπιμότητα, καθώς, κυρίως στον προφορικό λόγο,πολλοί θα νόμιζαν ότι τευ=τει, μέχρι και οι τειτζήδες ξέρουν ότι το τει γράφεται ΤΕΙ. είναι σαν να πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος που θα έγραφε τεβαι αντι για τεβε.είπα να μην το συνεχίσω, κρίμα το παλικάρι, αλλά αφού η αγιότης σας πήρε τη σκυτάλη...
είναι γνωστή η αναρχική άποψη του φίλου μας για την ορθογραφία (όταν πρόκειται για την πάρτη του, μόνον, βεβαίως) αλλά πίστευα θα λειτουργούσε η φωτογραφική μνήμη...
δεν υπάρχουν αυτονόητα όμως, όπως έλεγε κι ένας σοφός!
το θέμα έχει εξαντληθεί εδώ και 5-10 σελίδες που μπήκαν οι κανονικές πηγές.στο θέμα μας όμως...
για ποιο λόγο δεν είναι έγκυρη?
στο άλλο που ρώταγες για πινακίδες και τα τοιάυτα, το τμήμα ανήκει στο τμήμα θετικών επιστημών του πανεπιστημίου κρήτης και συστεγάζεται μαζί με άλλα 2 τμήματα οπότε δεν έχει δικιά του πινακίδα.
η πλήρης ονομασία του είναι Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστήμιο Κρήτης, το ίδιο και στα αγγλικά, απλά τευ και csd είναι τα ακρωνύμια που χρησιμοποιούμε άτυπα.
είπαμε, ήρθανε από αλλού.
Τεχνικό Εκπαιδευτικό Υδρυμα
Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών λέγεται, μπορείς να το βρεις και ως C.S. computer science
υπήρχε σκοπιμότητα, καθώς, κυρίως στον προφορικό λόγο,πολλοί θα νόμιζαν ότι τευ=τει, μέχρι και οι τειτζήδες ξέρουν ότι το τει γράφεται ΤΕΙ. είναι σαν να πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος που θα έγραφε τεβαι αντι για τεβε.
το θέμα έχει εξαντληθεί εδώ και 5-10 σελίδες που μπήκαν οι κανονικές πηγές.
σπούδασα στο τευ, είναι κοινό το αει και το τει, την εις άτοπο απαγωγή την παίζω στα δάχτυλα,κάποιος που γράφει ΥΔΡΥΜΑ ΓΡΑΦΕΙ Τ.Ε.Υ.
ποιες είναι οι "κανονικές πηγές"?
σπούδασα στο τευ, είναι κοινό το αει και το τει, την εις άτοπο απαγωγή την παίζω στα δάχτυλα,
οπότε ακόμα και να μην το ήξερα, τουλάχιστον θα το έβγαζα εκείνη τη στιγμή.
εντιτ: είπαμε, έχω να διαβάσω ελληνικό βιβλίο 3-4 χρόνια, μπορεί να είχα πάρει και στραβά τα φιλολογικά, μπορεί να μου ξεφεύγει καμία μαλακία που και που αλλά όχι και έτσι.
δεν πρόκειται να ανακυκλώσω πράγματα που έχουν υπωθεί τουλάχιστον μία φορά εδώ μέσα.
ο λόγος που δεν είναι έγκυρη αναφέρθηκε εχτές.ψάξε, διάβασε και συμπέρανε.
σπούδασα στο τευ, είναι κοινό το αει και το τει,
δεν περιστρέφονται όλα γύρω σου, εγώ απλά διαφωνώ με κάποιες απόψεις σου, και μερικές φορές και με την στάση σου απέναντι στους άλλους και τις απόψεις τους.1 τα ψυχολογικά σου με τα ελληνικά, μου είναι συμπαθή αλλά αδιάφορα.
μην την λες στους ανορθόγραφους λοιπόν.
2. περιμένω να μου πεις τις "κανονικές πηγές" που διαψεύδουν το χαζούλη στέκα.
είναι εμφανές το κόμπλεξ σου, έναντί μου, αλλά και διασκεδαστικό.
να δούμε τι σχέση έχεις και με τη λογική.
ασε το παλουκαρι ησυχο και πες σε ποιον συνομιλητη σου ανηκουν οι κατωθι αγγελιες:τι θα πει "κοινό"?
είναι ίδιο το πτυχίο του αει και του τει?
καταργήθηκε ο διαχωρισμός?
εξήγησε να μαθαίνουμε...
δεν περιστρέφονται όλα γύρω σου, εγώ απλά διαφωνώ με κάποιες απόψεις σου, και μερικές φορές και με την στάση σου απέναντι στους άλλους και τις απόψεις τους.
τα κόμπλεξ φαίνονται, όταν έχει αποδειχθεί κάτι, όρθό ή ψευδές, και συνεχίζεις χωρίς λόγο να το αναπαράγεις μόνο και μόνο για να επιτεθείς φραστικά τον άλλον.
φύγαμε από το θέμα του πτυχίου και πήγαμε στα τελευταία ποστ στο θέμα της ορθογραφίας.τι θα πει "κοινό"?
εξήγησε να μαθαίνουμε...
είναι αμοιβαία τα αισθήματα και στα πολιτικά και στα οπαδικά.κάθε υπόθεση κλείνει με ένα συμπέρασμα. γιατί έτσι λέει η λογική.
στην προκείμενη ποια στοιχεία αποκάλυψαν ότι το ποστ του στέκα ήταν μούφα?
απλή δεν είναι η ερώτηση?
όσο για τις επιθέσεις δες τις απρόκλητες επιθέσεις του στέκα απέναντί μου...
τα λοιπά ψυχολογικά εν καιρώ.
τι θα πει "κοινό"?
εξήγησε να μαθαίνουμε...
όσο για τις επιθέσεις δες τις απρόκλητες επιθέσεις του στέκα απέναντί μου...
ασε το παλουκαρι ησυχο και πες σε ποιον συνομιλητη σου ανηκουν οι κατωθι αγγελιες: