Νέα

Αφροδιτη....ισως η κορυφαια ελληνιδα τρανσεξουαλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maximilianos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
κομενο τσουτσουνακι ?
ά γειά σου, η Αφροδίτη είχε κάνει αλλαγή φύλου, είναι τρανσέξουαλ δηλαδή, είχε μουνάκι, όχι παπάρι, και λόγω ότι ήμουν και πιτσιρικάς έπεσα με τα μούτρα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
που να πιω
εκει να δεις τι κατεβαζει

το σαββατο ηπια 2 κιλα νεου αφιχθεντος κοκιννελιου, απο αλβανια*, με γονο καλαμαρι να το συνοδευει

*δεν εχω ξαναπιει τετοιο κρασι χυμα

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
που να πιω
εκει να δεις τι κατεβαζει

το σαββατο ηπια 2 κιλα νεου αφιχθεντος κοκιννελιου, απο αλβανια*, με γονο καλαμαρι να το συνοδευει

*δεν εχω ξαναπιει τετοιο κρασι χυμα
επετρεψε μου αλλα απο οσα γραφεις κατι λαθος δεν διαπιστωσα :)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
 :think:Μαγγες,η Αφροδιτη,αφησε,μετα την Τζενη Χελουδακι,εποχη!!! Ειναι,πολλυ καλλη,σε ολλα!Μια απο της καλλες{ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ}Εαν δεν κανω λαθος,πρεπει να ειναι,στο Σαρρη!Πλ.Κουμουνδουρου! :smitten:

δεν κανεις λαθος μεγαλε εκει την ειχαι παρει το ματι μου κ μενα πριν καιρο

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
χεχε , οκ παω πασο
:rockon:Ρε,Παιδια!!!!!ΕΛΕΟΣ!!! :tickedoff:Τοτε,δεν υπηρχαν,στα Σπιτια{ΤΡΑΒΕΣΤΙ}!!!!Ειναι,αυτες,που εχουνε,την Π :bigdick:Γκε,Γκε???Υπηρχαν,Γυναικες και{ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ}που,ειναι,και αυτες ΓΥΝΑΙΚΕΣ ! :tits2:γιατη,εχουνε,Μ.... :crazy:Τοσο,δυσκολο,ειναι???Οποτε,φιλαρακο.αλλοι,το καταλαβαινουν,αλλα,γουσταρουν,και δεν μιλανε!Και αλλοι,το καταλαβαινουν,και την κανουν!Δεν ξαναπανε! :headbang:Λοιπον,εγεινα,κατανοιτος??? :tickedoff:

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Όντως πολύ καλό κομμάτι , από ότι είδα στο youtube, και δύσκολα αντιληπτό από έφηβο. Εγώ όχι μόνο θα την πατούσα και στα 19 και στα 20 αλλά θα θεωρούσα ότι μου έπεσε το λόττο που θα γαμούσα τέτοιο τσολιά σε μπουρδέλο.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
έλα από τον συλλέχτη...

Συνημμένα

• afroditi 2.jpg
    afroditi 2.jpg
    64,3 KB · Εμφανίσεις: 353
  • afroditi 3.jpg
    afroditi 3.jpg
    44,8 KB · Εμφανίσεις: 273

takisbisex

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Δεν νομίζω να υπήρχε τότε μπορδελιάρης που να μην την  είχε τιμήσει, ωραία που ήμαστα στην εφηβεία μας, στα παπαρια μας όλα.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Σε πολλά πάντως σπίτια δεν λένε αν η κοπέλα είναι τρανσέξουαλ ή όχι, πράγμα που πιστεύω δικαιούται να ξέρει ο κάθε πελάτης. Σε άλλα, και προς τιμήν τους, το λένε.

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Η γυναικα ειναι μια πραγματικη θεα, στην ελλαδα προ της ελευσης των ανατολικων τεμαχιων! Εγω ημουν 16 χρονον τοτε και με το που την ειδα ετρεξα να την βρω ειχα πραγματικα τρελαθει! Ηταν η πρωτη μου εμπειρια και ηταν φανταστικη!

Μετα εψαχνα την Χειλουδακη, μεγαλος ερωτας αλλα δεν τα καταφερα ποτε να κανω κατι μαζι της!

irakleio_psaxnw

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ρε καρντασια την αφροδιτη μπορει να μου πει κανενας αν δουλευει ακομα??Βοηθεια να παμε και εμεις....

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
πωωω ρε φίλε !!! που την θυμήθηκες ??? όντως μουνάρα !! την είχαν πάρει οι φίλοι μου...εγώ δεν είχα προλάβει..είχε εξαφανιστεί !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom