Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Χαχα σε όποιον έχει γενέθλια δώρο μασαζακι μετά την πίπα!!σιγα καταξοδευτηκες σε λιγο θα τον βαλεις να πληρωσει την ογκοχρεωση του παροχου ιντερνετ για το μυνημα
Πρεπει να παραβιασουμε αυτη τη κωλαρα.Δε παει αλλο.Με αυτά και με αυτά σήμερα ξέχασα να σας πω Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο !
Viber – 6998981063
Κορμαρα ακομα καλοκαιρακι ειναι!!!Με αυτά και με αυτά σήμερα ξέχασα να σας πω Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο !
Viber – 6998981063
Πάλι κωλος!!!!!!Με αυτά και με αυτά σήμερα ξέχασα να σας πω Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο !
Viber – 6998981063
Εχω παραβιασει αρκετους κωλους που δεν ηθελαν και μετα εγινε αγαπημενο τους.πρεπει να εισαι καλος διαρρηκτης αλλιως σε βλεπω να μενεις με τα αντικλειδια στο χερι
Καλημέρα. Ναι το είδα.Αφροδίτη για βίντεο κανά 2-3 σελίδες ποιο πίσω έχω γράψει πως να το κάνεις
Είναι ωραίο το μαλλί της γριάς. Δεν ήξερα ότι έχει στο Ζάππειοτελειωνουν και τα πανυγηρια που να βρεις μαλλι της γριας μετα μονο στο ζαπειο
ΤελειααααΓια επικοινωνία και ραντεβού μόνο μέσω μηνύματος στο Viber – 6998981063
Καληκερα και καλό σκ ΑφροδίτηΚαλημέρα αγάπες . Ελπίζω να είστε όλοι καλά !!
Διαθέσιμη σήμερα απο τις 14:00 και μετά .
Περιμένω τα μηνύματα σας στο Viber – 6998981063
Για να κλείσουμε ραντεβού !!
Αχ δεν σε καταλαβαίνω καλέ !!!μην τον που εφτιαξε το σουτιεν
..."μην γαμας τον πουστη που εφτιαξε το σουτιεν", εννοοντας οτι το σουτιεν (εστω κ ενισχυμενο) δν καταφερνει να κρατησει τα "κανονια" σου, στελνοντας αδιαβαστο αυτον που το εφτιαξε!Αχ δεν σε καταλαβαίνω καλέ !!!
Πολύ καλό !..."μην γαμας τον πουστη που εφτιαξε το σουτιεν", εννοοντας οτι το σουτιεν (εστω κ ενισχυμενο) δν καταφερνει να κρατησει τα "κανονια" σου, στελνοντας αδιαβαστο αυτον που το εφτιαξε!
....ααα εγω δν ξερω τπτ! Credits στον παραπανω που το εγραψε, εγω την μεταφραση εκανα μονοΠολύ καλό !
Χιχι έχετε φτιάξει δικη σας γλωσσα εδώ