Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Για τρελο καρφωμα οπως εισαι.
Περιμένω να γνωρίσω εσάς και τα εργαλεία σαςΌντως τώρα που τα λέμε τι ωραίο κωλαρακι...!
Περιμένω να γνωρίσω εσάς και τα εργαλεία σαςΌντως τώρα που τα λέμε τι ωραίο κωλαρακι...!
Κούκλα μου εγώ που δεν είμαι υδραυλικός και δεν έχω εργαλεία??? Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα να με συναντήσεις...Περιμένω να γνωρίσω εσάς και τα εργαλεία σας
Θα μας αφήσεις να παίξουμε με το εργαλείο μας...;Περιμένω να γνωρίσω εσάς και τα εργαλεία σας
Ε τώρα μας δουλεύεις....βρε μανία με το κωλαρακι μου λες και μας πετάς πάλι φώτο με το κωλαρακι!!!!!
Πάλι στο πίσω σύστημα φέρνεις τη συζήτηση. Φταίμε εμείς μετά???
....κοριτσαρε βλεπεις τι γινεται ε? Και ολα αυτα σε δυο σελιδες κ απο μια φωτογραφια!Εγώ νομίζω πως θέλεις λίγο ξεπατωμα αλλά δεν δίνεις.....
Δεν έχω πρόβλημα με κανένα επάγγελμα.Κούκλα μου εγώ που δεν είμαι υδραυλικός και δεν έχω εργαλεία??? Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα να με συναντήσεις...
Όχι !! Μόνο εγώ θα παίξω με αυτό . Όλη μέρα παίζεις μαζί του.Θα μας αφήσεις να παίξουμε με το εργαλείο μας...;
Όχι !! Μόνο εγώ θα παίξω με αυτό . Όλη μέρα παίζεις μαζί του.
Έχεις αλλά να ασχοληθείς εκείνη την ώρα.
Πολυ καλη απαντηση. Μου αρεσεις!Όχι !! Μόνο εγώ θα παίξω με αυτό . Όλη μέρα παίζεις μαζί του.
Έχεις αλλά να ασχοληθείς εκείνη την ώρα.
Tι υδρομασαζ και παραμύθια μέσα στο νερό δεν θα δούμε τίποτα ....άκου τώρα τον σκηνοθέτη μερικοί εδώ ξέρουν ότι έχω γυρίσει πολλά και διάφορα βίντεο.... ντύνεσαι πολύ σέξι στριγκ χωρίς σουτιέν ψηλοτάκουνα και φόρεμα σατέν με τιράντες....είσαι μπροστά στον καθρέφτη και αρχίζεις να τραβάς βίντεο....το κινητό κάπου σταθερό και θα έχεις τσεκαρη το κινητό όταν τραβά να βγαζει από τον λαιμό και κάτω ....και αρχίζεις μπροστά στον καθρέφτη να χορεύεις....κάνεις μια κίνηση στο φόρεμα στις τιράντες και χύνεται κάτω ....και μετά χύνουμε και εμειςΣε υδρομασάζ θα ήταν ωραία. Να κάνω και σαπουνάδες !!
Είναι μέχρι να κάνω την αρχή. Μετά θα σας έχω κάθε μέρα βίντεο.
Ξέχασες να πεις να βάψει ξανθό το μαλλί γιατί γράφει καλύτερα στην κάμερα...χαχα...Tι υδρομασαζ και παραμύθια μέσα στο νερό δεν θα δούμε τίποτα ....άκου τώρα τον σκηνοθέτη μερικοί εδώ ξέρουν ότι έχω γυρίσει πολλά και διάφορα βίντεο.... ντύνεσαι πολύ σέξι στριγκ χωρίς σουτιέν ψηλοτάκουνα και φόρεμα σατέν με τιράντες....είσαι μπροστά στον καθρέφτη και αρχίζεις να τραβάς βίντεο....το κινητό κάπου σταθερό και θα έχεις τσεκαρη το κινητό όταν τραβά να βγαζει από τον λαιμό και κάτω ....και αρχίζεις μπροστά στον καθρέφτη να χορεύεις....κάνεις μια κίνηση στο φόρεμα στις τιράντες και χύνεται κάτω ....και μετά χύνουμε και εμεις
Σωστοοοοοοοος Και εναν ανεμιστηρα στο πλαι να φυσαει μαλλια φορεμα ( κριμα το νικ σου )Tι υδρομασαζ και παραμύθια μέσα στο νερό δεν θα δούμε τίποτα ....άκου τώρα τον σκηνοθέτη μερικοί εδώ ξέρουν ότι έχω γυρίσει πολλά και διάφορα βίντεο.... ντύνεσαι πολύ σέξι στριγκ χωρίς σουτιέν ψηλοτάκουνα και φόρεμα σατέν με τιράντες....είσαι μπροστά στον καθρέφτη και αρχίζεις να τραβάς βίντεο....το κινητό κάπου σταθερό και θα έχεις τσεκαρη το κινητό όταν τραβά να βγαζει από τον λαιμό και κάτω ....και αρχίζεις μπροστά στον καθρέφτη να χορεύεις....κάνεις μια κίνηση στο φόρεμα στις τιράντες και χύνεται κάτω ....και μετά χύνουμε και εμεις
Στην Ελλαδα χωρις ξανθο μαλλι δεν πας μακρια Δες τι γινεται στην tvΞέχασες να πεις να βάψει ξανθό το μαλλί γιατί γράφει καλύτερα στην κάμερα...χαχα...
Δυστυχώς...Στην Ελλαδα χωρις ξανθο μαλλι δεν πας μακρια Δες τι γινεται στην tv
Χωρις ξανθο μουνι για να ειμαστε πιο ακριβειςΣτην Ελλαδα χωρις ξανθο μαλλι δεν πας μακρια Δες τι γινεται στην tv
Στην Ελλαδα χωρις ξανθο μαλλι δεν πας μακρια Δες τι γινεται στην tv
Ενταξει , το οτι στα εφηβικα τους χρονια οι Ελληνιδες ειναι μουστακαλουδες δε βοηθαειΔυστυχώς...
Ναι καταλαβαίνω από πολλές απόψεις χιχιχι .....κοριτσαρε βλεπεις τι γινεται ε? Και ολα αυτα σε δυο σελιδες κ απο μια φωτογραφια!
Καταλαβαινεις τι θα γινει αν βαλεις και κωλαρακι στις υπηρεσιες σου!!!
Και έλεγα που είσαι εσύ χαμένος !!Αααα ναι με τα μαλλιά τι έγινε κορμάρα