Thanks baby !Οι καλύτεροι φωτογράφοι είστε !!
Μέχρι την επόμενη φορά....
Thanks baby !Οι καλύτεροι φωτογράφοι είστε !!
Ήταν δίωρο μωρό μου. Στην 1 ώρα δεν προλαβαίνω να πιάσω το κινητό. Με έχετε στην πίπα συνέχειαθα με τρελανεις και απαντας σε μνμ ?
Για αρχή μόνη και μετά βλέπουμε. Αν έχουμε οικειότητα γιατί όχι !!!Το βίντεο θα είναι σε....... τρυφερές στιγμές με τον παρτενέρ η μόνη??????
Αχ...Τέτοια να μας λες...Για αρχή μόνη και μετά βλέπουμε. Αν έχουμε οικειότητα γιατί όχι !!!
Σύντομα...πολύ σύντομα...θα γυρίσουμε και το βιντεάκι......Για αρχή μόνη και μετά βλέπουμε. Αν έχουμε οικειότητα γιατί όχι !!!
Ναι θα γίνει. Βλέπεται όμως ότι σιγά σιγά κάτι κάνωμια χαρα κοριτσαρος εισαι, περιμενουμε το βιντεο που μας υποσχεθηκες
....και θα ηταν ακομη καλυτερα εαν δε ειχε κ ο συναγωνιστης για φωτο τετοιο κινητοΟι καλύτεροι φωτογράφοι είστε !!
Ο συναγωνιστής μια χαρα κινητό έχει. Αυτό είναι το κινητό της συναγωνιστριας σε χαμηλό φωτισμό που επισης μια χαρα τα πήγε αντικειμενικά ;)....και θα ηταν ακομη καλυτερα εαν δε ειχε κ ο συναγωνιστης για φωτο τετοιο κινητο
Το επιβεβαιώνω !Ο συναγωνιστής μια χαρα κινητό έχει. Αυτό είναι το κινητό της συναγωνιστριας σε χαμηλό φωτισμό που μια χσρα τα πήγε αντικειμενικά ;)
.....οντως ο χαμηλος φωτισμος blur-αρει και αφηνει κοκκο! Οπως λαθος κ το κοντρα φως!Ο συναγωνιστής μια χαρα κινητό έχει. Αυτό είναι το κινητό της συναγωνιστριας σε χαμηλό φωτισμό που επισης μια χαρα τα πήγε αντικειμενικά ;)
Έχουμε και τεχνικές λεπτομέρειες.....οντως ο χαμηλος φωτισμος blur-αρει και αφηνει κοκκο! Οπως λαθος κ το κοντρα φως!
Οποτε, την επομενη φορα αναψτε κανα φως ρε παιδια!!!!
Θα σου βγάλω βίντεο...αλλά θα είναι ο σκηνοθέτης....ότι λέω ...δεν θέλω αντιρρήσεις χαχαχα....θα ξεκινήσω από ψηλοτάκουνα και θα ανεβάσω το πλάνο σιγά σιγά προς τα πόδια ....μετά πανοραμική θέα την πίσω όψη και θα κλείσω το πλάνο πάνω στις ρογες σου που θα τις πιάνεις με τα βαμμένα νύχια... ΧάχαχαΚαλημέρα σε όλους τους καυλιαριδες.
Διαθέσιμη σήμερα.
Για επικοινωνία και ραντεβού μόνο μέσω μηνύματος στο Viber – 6998981063
...ναι, αλλα να αναβεις κ κανα φως εεεεεε????!!!Έχουμε και τεχνικές λεπτομέρειες
Καλό βράδυ αγόρια μου
Κάνεις για σκηνοθέτης. ! Ωραίο σενάριο ! Καμία αντίρρησηΘα σου βγάλω βίντεο...αλλά θα είναι ο σκηνοθέτης....ότι λέω ...δεν θέλω αντιρρήσεις χαχαχα....θα ξεκινήσω από ψηλοτάκουνα και θα ανεβάσω το πλάνο σιγά σιγά προς τα πόδια ....μετά πανοραμική θέα την πίσω όψη και θα κλείσω το πλάνο πάνω στις ρογες σου που θα τις πιάνεις με τα βαμμένα νύχια... Χάχαχα
Ποιος θα κρατάει το φανάρι ??...ναι, αλλα να αναβεις κ κανα φως εεεεεε????!!!
Έχεις φοβερό κορμή μωρό μου!!! Το στήθος είναι σου όλα τα λεφτά!!!Εδώ δεν τα κρατάει τίποτα!!!
Ωραίες οι βυζάρες σουΕδώ δεν τα κρατάει τίποτα!!!
Έχεις φοβερό κορμή μωρό μου!!! Το στήθος είναι σου όλα τα λεφτά!!!
Ωραίες οι βυζάρες σου