Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Εδώ δεν τα κρατάει τίποτα!!!....ααα εγω δν ξερω τπτ! Credits στον παραπανω που το εγραψε, εγω την μεταφραση εκανα μονο
Εδώ δεν τα κρατάει τίποτα!!!....ααα εγω δν ξερω τπτ! Credits στον παραπανω που το εγραψε, εγω την μεταφραση εκανα μονο
Ελα ρε αφρο με τος βυζαρες σου.....Εδώ δεν τα κρατάει τίποτα!!!
τι κριμα με τετοια ομορφια. ασε που καποπιοι σαν εμενα που δεν εχουμε και τοσο πλουσια προσόντα χωρις αναλ δεν νοιώθουμε και λιγο ζόριΓλυκέ μου είναι δύσκολο να το κάνω. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως το δοκιμάσω πάλι κάποια στιγμή .
Μη στεναχωριεσαι φιλε μου.....εχεις δεν εχεις πλουσια προσοντα δεν εχει σημασια.....να σου σηκωνεται καγκελο και να χυνεις ειναι το θεμα...τι κριμα με τετοια ομορφια. ασε που καποπιοι σαν εμενα που δεν εχουμε και τοσο πλουσια προσόντα χωρις αναλ δεν νοιώθουμε και λιγο ζόρι
....ωνσγΕδώ δεν τα κρατάει τίποτα!!!
Τυχερός ο φωτογράφοςΟι καλύτεροι φωτογράφοι είστε !!
Με ποιον θα τραβήξω βίντεο ???Τυχερός ο φωτογράφος
Με το λουτσο.Με ποιον θα τραβήξω βίντεο ???
Κυρία κυρία....Με ποιον θα τραβήξω βίντεο ???
Αυτές είναι φωτό!Οι καλύτεροι φωτογράφοι είστε !!
Θέλω να σας αφήσω όλους ικανοποιημένους .. !! Σε ραντεβού είμαιξενυχτας βλεπω......
Μπράβο στον φωτογράφο!!!Οι καλύτεροι φωτογράφοι είστε !!
θα με τρελανεις και απαντας σε μνμ ?Θέλω να σας αφήσω όλους ικανοποιημένους .. !! Σε ραντεβού είμαι
χυσιμο μεσα στον αφαλο θες.Καλημέρα αγάπες . Ελπίζω να είστε όλοι καλά !!
Διαθέσιμη σήμερα απο τις 14:00 και μετά .
Περιμένω τα μηνύματα σας στο Viber – 6998981063
Για να κλείσουμε ραντεβού !!
κωλαααααρα για χυσιμοΟι καλύτεροι φωτογράφοι είστε !!
Το βίντεο θα είναι σε....... τρυφερές στιγμές με τον παρτενέρ η μόνη??????Με ποιον θα τραβήξω βίντεο ???