Όπως μας το περιγράφετε, το θέμα σας μάλλον είναι ψυχολογικής φύσεως και όχι ανατομικής ή βιολογικής.
Μια χαρά είστε, και νομίζω ότι κάποιου είδους άγχος ή άλλη σκέψη σας αποσυντονίζει. Συνεπώς, δεν θεωρώ
ότι κάποια ειδική διατροφή θα σας βοηθούσε σε κάτι. Επίσης, θα πρότεινα να το δείτε γενικώς λίγο πιο
χαλαρά και να επενδύσετε πολύ περισσότερο χρόνο και συγκέντρωση στα προκαταρκτικά για να χαλαρώσει και η σύντροφός σας και μαζί με αυτή να χαλαρώσετε κι εσείς. Θα πρότεινα λοιπόν, χωρίς να είμαι ειδικός: 1)να μην συνδυάζετε
έντονη γυμναστική με ακολουθούμενη συνεύρεση 2) να συνευρίσκεστε με τη σύντροφό σας
όχι λόγω υποχρέωσης ή κάποιου άλλου λόγου ή "πρέπει", παρά μόνο όταν πραγματικά έχετε την επιθυμία όντως να συνευρευθείτε, και να περάσετε όμορφα 3)να αφιερώνετε πολύ περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά, τα οποία είναι καλό να μοιράζονται και να εναλλάσσονται 4) παράλληλα με τη σωματική σας άσκηση, να επενδύετε επαρκώς και στην ψυχική-πνευματική άσκηση με διάβασμα, ενδιαφέροντα, ενημέρωση, ψυχαγωγία, θετικές συναναστροφές κλπ. διότι το μυαλό μας είναι το κέντρο ελέγχου για όλα, εφόσον δεν υπάρχουν άλλα θέματα βιολογικά που να γίνονται εμπόδιο. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που πιστεύω ότι δεν τίθεται ζήτημα "επιτυχημένης συνταγής" ή "σωστής διατροφικής φόρμουλας". Το θέμα δεν είναι η δυνατόν μεγαλύτερη ποσοτικά διάρκεια αλλά η ποιοτικότερη διάρκεια αυτών των 15-20 λεπτών. Αυτή είναι απλώς η γνώμη μου. Καλή σας συνέχεια.