Πολύ καλή θα έλεγα ,εκεί το έχει ότι γούστα και να έχειςΕμφανισιακά ??? πως είναι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 285K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Leonidas98
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Πως την βρίσκουμε ?Πολύ καλή θα έλεγα ,εκεί το έχει ότι γούστα και να έχεις
Πως την βρίσκουμε ?
33 πρέπει να ήταν πριν καμιά δεκαετία
Παιζει να εινσι η Λαμπρουκακη... Σε περιπτωση που ειναι αυτη...Αν πας αρκετες σελιδες πισω στο θρεντ θα διαβάσεις ακετα σχολια -διφορούμενα- για την κοπελα. Αναλογα τι σε πειθει πραττεις και αναλογα. Θα συμφωνήσω με τον φιλο forza23 οτι αν ειναι αυτη, πολυ δύσκολα ειναι 33. Δεν το λεω για αρνητικο απλα το αναφερω
Σε περίπτωση που πας, αν θες κανε ένα σχολιο για να ξερουμε αν αποτελει αξιολογη επιλογη.
Αυτη ειναι η Λαμπρουκακη.....τωρα απο ηλικια την κοβω γυρω στα 35 με 40.Ειχα παει πριν καμια 5ετια αλλα χωρις strapon κατα τα αλλα στον αγωνα αυτα που ηθελα εγω με καλυψε...Παιζει να εινσι η Λαμπρουκακη... Σε περιπτωση που ειναι αυτη...Αν πας αρκετες σελιδες πισω στο θρεντ θα διαβάσεις ακετα σχολια -διφορούμενα- για την κοπελα. Αναλογα τι σε πειθει πραττεις και αναλογα. Θα συμφωνήσω με τον φιλο forza23 οτι αν ειναι αυτη, πολυ δύσκολα ειναι 33. Δεν το λεω για αρνητικο απλα το αναφερω
Σε περίπτωση που πας, αν θες κανε ένα σχολιο για να ξερουμε αν αποτελει αξιολογη επιλογη.
Δεν περιέχεται στο πρόγραμμα της στραπον ή εσύ απλά δεν είσαι της φάσης; Είναι για σοφτ καταστάσεις εννοώ ή παίζει και πιο σκληρά προγράμματα; Από εμφάνιση; τιμή; χώρος;Αυτη ειναι η Λαμπρουκακη.....τωρα απο ηλικια την κοβω γυρω στα 35 με 40.Ειχα παει πριν καμια 5ετια αλλα χωρις strapon κατα τα αλλα στον αγωνα αυτα που ηθελα εγω με καλυψε...
*Θα μου πεις πριν μια πενταετία πήγες... Ότι και να μου πεις πιθανόν να μην ισχύουν πλέον.
Εχει στο προγραμμα κανονικα strapon απλα εγω δεν ηθελα....τωρα για ποιο σκληρα προγραματα εχει οτι ζητησεις απο εμφανιση τοτε ηταν νταρντανα δεν θα την ελεγες χοντρη αλλα ακουσα αργοτερα οτι εβαλε κιλα.Τιμη ηταν 50 ευρω αλλα σε ειπα χωρις strapon απο οτι με ειπε το κανονικο ηταν 80.Χωρος ηταν ενα διαμερισμα σε ενα στενο τις Μποτσαρη αλλα ακουσα πως εφυγε απο εκει τωρα που ειναι δεν ξερω...Δεν περιέχεται στο πρόγραμμα της στραπον ή εσύ απλά δεν είσαι της φάσης; Είναι για σοφτ καταστάσεις εννοώ ή παίζει και πιο σκληρά προγράμματα; Από εμφάνιση; τιμή; χώρος;
*Θα μου πεις πριν μια πενταετία πήγες... Ότι και να μου πεις πιθανόν να μην ισχύουν πλέον.
Τριάντα χρονών ίσως να είναι, παραπάνω με τίποτε... και πολύ καλή στο στραπον, το έχει ... Και όμορφη
Δηλαδή είναι κάτω από 30 και στο site γράφει 33;;; Οκ μας έπεισες..
SLAVEMITSOS93
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2023
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Φίλοι συναδέλφοι είχα καιρό να μπω..αν η εν λόγω κυρία είναι η ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΚΑΚΗ επειδή τυχαίνει να την ξέρω πριν καν μπει στον χώρο του bdsm είναι 29 ετών και πολύ σπαθί σαν χαρακτήρας ασχέτως που εμείς σκοτωθηκαμε λόγω της πρώην μου που την ζήλευε και πάψαμε να είμαστε φίλοι και ΑΦΕΝΤΡΑ σκλάβοςΠαιζει να εινσι η Λαμπρουκακη... Σε περιπτωση που ειναι αυτη...Αν πας αρκετες σελιδες πισω στο θρεντ θα διαβάσεις ακετα σχολια -διφορούμενα- για την κοπελα. Αναλογα τι σε πειθει πραττεις και αναλογα. Θα συμφωνήσω με τον φιλο forza23 οτι αν ειναι αυτη, πολυ δύσκολα ειναι 33. Δεν το λεω για αρνητικο απλα το αναφερω
SLAVEMITSOS93
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2023
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Το ξέρουμε επιτέλουςΈρχετε η ερίκα Σαλονίκη η αφέντρα που με έμαθε αυτσρχικό
Όλοι την περιμένουμε τημ έρικα αλλά έρχετε και η άρτεμιςΤο ξέρουμε επιτέλους
Το μαράκι είναιΠαιζει να εινσι η Λαμπρουκακη... Σε περιπτωση που ειναι αυτη...Αν πας αρκετες σελιδες πισω στο θρεντ θα διαβάσεις ακετα σχολια -διφορούμενα- για την κοπελα. Αναλογα τι σε πειθει πραττεις και αναλογα. Θα συμφωνήσω με τον φιλο forza23 οτι αν ειναι αυτη, πολυ δύσκολα ειναι 33. Δεν το λεω για αρνητικο απλα το αναφερω
SLAVEMITSOS93
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2023
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Προτιμάμε ερικαΌλοι την περιμένουμε τημ έρικα αλλά έρχετε και η άρτεμις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαρτυριάρη λίγη εχεμύθεια βρε το ξέρουμε ποια είναι και την καταγωγή της και πολλά ακόμαΤο μαράκι είναι
Όλοι την ξέρουμε ήθελε να γίνει σταρ στην τηλεόραση το μαράκιΠροτιμάμε ερικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαρτυριάρη λίγη εχεμύθεια βρε το ξέρουμε ποια είναι και την καταγωγή της και πολλά ακόμα
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.811
- Πόντοι
- 4.895
Ρε μπαγλαμά, μη λες προσωπικά δεδομένα δημόσια. Το τι ξέρεις και το τι ξέρω, ειδικά σε αυτόν το χώρο, είναι δικό μας θέμα, δεν το μεταφέρουμε προς τα έξω.Όλοι την ξέρουμε ήθελε να γίνει σταρ στην τηλεόραση το μαράκι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις