You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 269K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
Εγω θα σου ελεγα να τιμησεις καμια άλλη Η κράτα τα φραγκα και έλα Αθηνα.....Τίμησε κανείς την αφέντρα αρτεμις να μας πει εντυπώσεις η πάλι θα γκρινιάζουμε μετά ότι δεν έρχονται πια αφέντρες από την Αθήνα ?
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
\Τίμησε κανείς την αφέντρα αρτεμις να μας πει εντυπώσεις η πάλι θα γκρινιάζουμε μετά ότι δεν έρχονται πια αφέντρες από την Αθήνα ?
Όντως, η κυρία Άρτεμις θυμίζει περισσότερο το θωρηκτό Ποτέμκιν.Εγω θα σου ελεγα να τιμησεις καμια άλλη Η κράτα τα φραγκα και έλα Αθηνα.....
jeerybelly
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα στην ομάδα. Επαναφέρω το θέμα μετα απο ενα χρόνο. Έχουμε καμια πληροφορια για αυτήν https://www.safesex.gr/ads/fetish/roleplay-bdsm/show/ti-thelis-apo-ena-20chrono-44575 . Να βρούμε καμια να κάνουμε την πατουσολαγνία μας και εμεις σαν άνθρωποι;
Λοιπόν επειδή έχω πάει με πολλές από Θεσσαλονίκη θα σας πω ποιες αξίζουν και ποιες όχι... νούμερο 1 είναι η Έμμα η οποία δεν αποκαλείτε αφέντρα αλλά είναι φοβερή στο παιχνίδι με το μυαλό..η ίντα είναι καλουτσικη αλλά υπερβολικά αδύνατη και δεν θα ξαναπήγαινΠοια ειναι η Έμμα?
Ποια ειναι η Ίντα?
Υπαρχουν λινκς?
α..η Σεσίλια δεν κάνει..η σιλβιρις και κατ. Την κατ δεν την δοκίμασα αλλά δεν μου φάνηκε να το έχει ..η σιλβιρις από την αλλη κάνει καλή προσπάθεια αλλά πρωτον είναι χοντρή και δεύτερον και συμαντηκοτερο το σπίτι ήταν θεοβρομικο...δεν έχω δει πουθενά τόσο βρόμικο πατωμα... μακριά
skgmaniac7
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
που θα βρω την εμμα?Λοιπόν επειδή έχω πάει με πολλές από Θεσσαλονίκη θα σας πω ποιες αξίζουν και ποιες όχι... νούμερο 1 είναι η Έμμα η οποία δεν αποκαλείτε αφέντρα αλλά είναι φοβερή στο παιχνίδι με το μυαλό..η ίντα είναι καλουτσικη αλλά υπερβολικά αδύνατη και δεν θα ξαναπήγαιν
α..η Σεσίλια δεν κάνει..η σιλβιρις και κατ. Την κατ δεν την δοκίμασα αλλά δεν μου φάνηκε να το έχει ..η σιλβιρις από την αλλη κάνει καλή προσπάθεια αλλά πρωτον είναι χοντρή και δεύτερον και συμαντηκοτερο το σπίτι ήταν θεοβρομικο...δεν έχω δει πουθενά τόσο βρόμικο πατωμα... μακριά
στο golden lips στα σπιτακια στο μυλο...Αλλα πλέον μάλλον κάνει γκεστ εμφανίσεις. Στο άλλο site μπορείς να βρεις ωραρια και κυρίως πότε κάνει εμφανίσεις. Τούμπανο εμφανισιακά και το έχει το αυταρχικόι. Πολύ καλύτερη από πολλές επαγγελματίες αφέντρες....που θα βρω την εμμα?
skgmaniac7
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
στο fi_nd gi_rls? την βρηκα εκει αλλα δεν εχει ωραριο και που δουλειυει....ουτε στο golden lips γραφει καποια μερα να δουλευειστο golden lips στα σπιτακια στο μυλο...Αλλα πλέον μάλλον κάνει γκεστ εμφανίσεις. Στο άλλο site μπορείς να βρεις ωραρια και κυρίως πότε κάνει εμφανίσεις. Τούμπανο εμφανισιακά και το έχει το αυταρχικόι. Πολύ καλύτερη από πολλές επαγγελματίες αφέντρες....
ναι λειπει αρκετο καιρο. Καποτε ηταν σταθερη. Τωρα ερχεται 3-4 βδομαδες και φευγει παλι. Δοκιμασε και εβελινα απο τα case d' amore. Καλη περιπτωσηστο fi_nd gi_rls? την βρηκα εκει αλλα δεν εχει ωραριο και που δουλειυει....ουτε στο golden lips γραφει καποια μερα να δουλευει
skgmaniac7
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
υπαρχει καποια που να ειναι σε σπιτι κανονικο?ναι λειπει αρκετο καιρο. Καποτε ηταν σταθερη. Τωρα ερχεται 3-4 βδομαδες και φευγει παλι. Δοκιμασε και εβελινα απο τα case d' amore. Καλη περιπτωση
skgmaniac7
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
μπηκα ειδα την εβελινα που λες...πεσμενο κωλο βλεπω και τερμα αγυμναστηναι λειπει αρκετο καιρο. Καποτε ηταν σταθερη. Τωρα ερχεται 3-4 βδομαδες και φευγει παλι. Δοκιμασε και εβελινα απο τα case d' amore. Καλη περιπτωση
Απο φωτο δεν βγαζεις ακρη... Εμφανισιακα ειναι λιγο χαλαρη και ισως έχει λιγη κοιλιτσα. Εχω καιρο να παω και δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι. Εγω την θεωρω αρκετα εμφανισιμη. Ψηλή ξανθιά με όμορφο πρόσωπο και απιστευτο στηθος. Στο δωματιο πολυ καλη. Εχει ποικιλια σε οργανα και το εχει το αυταρχικο (και όχι μόνο) αν της εξηγησεις τι θες. Εμμα δεν ειναι....Αλλα θεωρω οτι ειναι καλη περιπτωση. Εξαρταται βεβαια και τι ψαχνειςμπηκα ειδα την εβελινα που λες...πεσμενο κωλο βλεπω και τερμα αγυμναστη
Τελευταία τροποποίηση:
skgmaniac7
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Άλλη επιλογή δεν έχουμε εδώ ε; Που να δέχεται σε σπίτι ξενοδοχείο κλπΑπο φωτο δεν βγαζεις ακρη... Εμφανισιακα ειναι λιγο χαλαρη και ισως έχει λιγη κοιλιτσα. Εχω καιρο να παω και δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι. Εγω την θεωρω αρκετα εμφανισιμη. Ψηλή ξανθιά με όμορφο πρόσωπο και απιστευτο στηθος. Στο δωματιο πολυ καλη. Εχει ποικιλια σε οργανα και το εχει το αυταρχικο (και όχι μόνο) αν της εξηγησεις τι θες. Εμμα δεν ειναι....Αλλα θεωρω οτι ειναι καλη περιπτωση. Εξαρταται βεβαια και τι ψαχνεις
απο επιλογη επαγγελματιας αφεντρας μονο την Vida ξερω. Υπαρχουν σχολια λιγο πιο πανω.Άλλη επιλογή δεν έχουμε εδώ ε; Που να δέχεται σε σπίτι ξενοδοχείο κλπ
skgmaniac7
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Αα όχι δεν μου αρέσει εμφανισιακά καθόλου και δεν γαμας κιόλαςαπο επιλογη επαγγελματιας αφεντρας μονο την Vida ξερω. Υπαρχουν σχολια λιγο πιο πανω.
Σε ενα μηνα ανεβαινει Θεσ/νικη και η Isida Kara που ειναι κορυφαια Αφεντρα και αξιζει στανταρ να κλεισεις σεσσιον. Παντως δεν προσφερει σεξ.Αα όχι δεν μου αρέσει εμφανισιακά καθόλου και δεν γαμας κιόλας
skgmaniac7
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
θα ηθελα και σεξΣε ενα μηνα ανεβαινει Θεσ/νικη και η Isida Kara που ειναι κορυφαια Αφεντρα και αξιζει στανταρ να κλεισεις σεσσιον. Παντως δεν προσφερει σεξ.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους
Από 28 Σεπτεμβρίου έως και 8 Οκτωβρίου θα βρίσκομαι κοντά σας.
Όσοι επιθυμούν να βρεθούν στα πόδια μου, ένα μήνυμα εδώ για να σας στείλω το τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες.
Ευχαριστώ
Αφεντρα Ίσιδα Καρρά
Από 28 Σεπτεμβρίου έως και 8 Οκτωβρίου θα βρίσκομαι κοντά σας.
Όσοι επιθυμούν να βρεθούν στα πόδια μου, ένα μήνυμα εδώ για να σας στείλω το τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες.
Ευχαριστώ
Αφεντρα Ίσιδα Καρρά
Είναι μια κοπέλα κάνει και τα δύο δεν την λες Αφεντρα αλλά υπάρχει συνεννόηση και η καθαρή ψάξε με το όνομα Εύα Θεσσαλονίκη Ξανθιά είναι αν επιτρέπεται λινκ μπορώ να σας βάλωθα ηθελα και σεξ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις