Λεει ότι και κανει και παρτουζες με τη φίλη της, κάνει και Ισπανική οπότε προφανως δεν κάνει αυταρχικά αλλά τα πάντα. Στη Θεσσαλονικη η πάς με την Ηλέκτρα ή αν θες κατι πιο ήπιο με Αριάδνη. Αλλες επιλογές δε νομίζω ότι υπάρχουνεπεσα σε αυτην την αγγελια,πρωτη φορα ακουω για αυτην ,γνωριζει κανει κατι?
Iveta μασαζ στο χωρο μου στην Πατρα
Το όνομα μου Iveta είμαι ένα πολύ καυλιάρικο αληθινό μωρό με πολλές ορμές και κάψες όλη την ώρα. Θέλω να ευχαριστηθώ και εγώ την ερωτική μας πράξη και να νιώσουμε μαζί πολύ πολύ καυτά. Εχω δικό μου χώρο καθαρό διακριτικό και άνετο στην Πάτρα να κάνεις το μπανάκι σου να χαλαρώσεις και μετά να σε...kanesex.com
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 268K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Λεει ότι και κανει και παρτουζες με τη φίλη της, κάνει και Ισπανική οπότε προφανως δεν κάνει αυταρχικά αλλά τα πάντα. Στη Θεσσαλονικη η πάς με την Ηλέκτρα ή αν θες κατι πιο ήπιο με Αριάδνη. Αλλες επιλογές δε νομίζω ότι υπάρχουν
Συμφωνώ και επιβεβαιώνω και γω για τα ονόματα που αναφέρει ο συνάδελφος
Λεει ότι και κανει και παρτουζες με τη φίλη της, κάνει και Ισπανική οπότε προφανως δεν κάνει αυταρχικά αλλά τα πάντα. Στη Θεσσαλονικη η πάς με την Ηλέκτρα ή αν θες κατι πιο ήπιο με Αριάδνη. Αλλες επιλογές δε νομίζω ότι υπάρχουν
Προσωπικά πιστεύω ότι και η ΕΜΜΑ που δουλεύει στα σπιτάκια στο GOLDEN LIPS είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή. Εμφανισιακά τούρμπο και το γουστάρει το αυταρχικό.Λεει ότι και κανει και παρτουζες με τη φίλη της, κάνει και Ισπανική οπότε προφανως δεν κάνει αυταρχικά αλλά τα πάντα. Στη Θεσσαλονικη η πάς με την Ηλέκτρα ή αν θες κατι πιο ήπιο με Αριάδνη. Αλλες επιλογές δε νομίζω ότι υπάρχουν
Σε λίγες μέρες έρχεται στην πόλη μας η MISTRESS K. Επιτέλους κάπου, κάπως, κάποτε, μας θυμαται καμία αφέντρα και μας επισκέπτεται.... δεν έχω κάνει συνάντηση μαζί της αλλά στις φώτο πάντως η εμφάνιση της είναι τουλάχιστον ικανοποιητική ελπίζω να είναι το ίδιο και επί τω έργω.
Συνάντηση στο παρά 5 ... με την Mistress K. Εύκολη επικοινωνία μέσω μέηλ. Ο χώρος της πολύ καθαρός και τακτοποιημένος. Η εμφάνιση της για τα δικά μου γούστα είναι πολύ ικανοποιητική. Μετρίου ύψους, αδύνατη, καλοσχηματισμένα πόδια (για αυτους που ενδιαφέρονται για ποδολαγνεία) και με πολύ πλούσιο μπούστο. Πολύ καλή στο mind game, ξεκάθαρα έμπειρη στο strap, δίνει ρυθμό στην συνάντηση, πολύ καλή στο σόσιαλ και ξερει τι κάνει. Είναι αυστηρή, κυρίαρχη και αναλαμβάνει άμεσα πρωτοβουλία. Πολύ θετικό οτί είναι πολύ άνετη με το χρόνο. Στα αρνητικά, δεν κανει ουρολαγνεία (για όσους έχουν τέτοιο φετιχ) και δυστυχώς ούτε γυμνό facesitting. Γενικά δεν υπάρχουν ελεύθερα πιασίματα... Γόνατο και κάτω.
Συμπέρασμα, πολύ καλή συνάντηση, πέρασα πολύ καλά και σε επόμενη άφιξη στα μέρη μας θα την επισκεφτώ ξανά.
Συμπέρασμα, πολύ καλή συνάντηση, πέρασα πολύ καλά και σε επόμενη άφιξη στα μέρη μας θα την επισκεφτώ ξανά.
norinscorin
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παίδες,
Καινούριος στο νημα και γενικά στο site. Η mistressk σε mail δεν απαντάει ... παίζει πολυ ξήρα. έχει κάποιος γνώμη για τηνν φίλη γιατι φώτο δέν παιζουν
Καινούριος στο νημα και γενικά στο site. Η mistressk σε mail δεν απαντάει ... παίζει πολυ ξήρα. έχει κάποιος γνώμη για τηνν φίλη γιατι φώτο δέν παιζουν
ΠΟΝΟΣ ΗΔΟΝΗ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΦΕΝΤΡΑ ΓΙΑ HOT ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ..6983206224 - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..
www.lovelist.com.gr
Αν θες μόνο ποδολαγνεία μπορείς να βολευτείς και σε κάποιο στούντιο αν θές , νομίζω οι περισσότερες δέχονται κάτι τέτοιο εκτός ίσως απο μερικές που μπορεί να γαργαλιούνται η άλλες μπορεί να μην θέλουν , μπορείς να ρωτήσεις στο σαλόνι αν κάνει. Εγώ θα πρότεινα Βιολέτα η Αλιόνα απο το άλλο σάιτ που κάνουν σίγουρα και έχουν και όμορφες πατούσες για τα γούστα μου. Η Αλιόνα βέβαια νομίζω πως δεν κάνει τίποτα άλλο απο αυταρχικό παρά μόνο ποδολαγνεία.Καλησπέρα στους φίλους..καινούριος εδώ..ενδιαφέρομαι για ποδολαγνεια και γενικά πατουσοφαση..καθαριότητα βασικό..έχετε κάτι να προτείνετε;
Αυτές δουλεύουν στα στούντιο της πόλης , το πρόγραμμά τους θα το βρείς στο άλλο σάιτ που για κάποιο λόγο δεν εμφανίζει το λίνκ , ψάξε στο google φαιντγκερλς.gr αλλά στα αγγλικά.Ευχαριστώ φίλε, Βιολέτα και Αλιονα λοιπόν..μπορείς να μου δώσεις κάποια λεπτομέρεια για τις κοπέλες; Και το τηλέφωνο; Που μπορώ να τις βρω;
Ωραια, σε ευχαριστώ για τον χρόνο σουΑυτές δουλεύουν στα στούντιο της πόλης , το πρόγραμμά τους θα το βρείς στο άλλο σάιτ που για κάποιο λόγο δεν εμφανίζει το λίνκ , ψάξε στο google φαιντγκερλς.gr αλλά στα αγγλικά.
Πέρασμα από Εβελίνα στα σπιτάκια. Η κοπέλα εμφανισιακά, για τα γούστα μου, είναι πολύ καλή. Ψηλή, ξανθιά, με φανταστικό στήθος, καλλίγραμμα πόδια και όμορφο πρόσωπο. Ίσως λίγο κοιλίτσα αλλά δεν ενοχλεί καθόλου. Ηλικιακά κοντά στα 28 θα την έκανα. Ήθελα ένα κίνκυ κρεββάτι με καλό σεξ και στο τέλος στραπονάρισμα. Η κοπέλα είναι εξαιρετική και στα δύο. Πολύ δοτική στο δωμάτιο όσον αφορά το σεξ και πολύ έμπειρη στο στραπόν. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις