You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 386K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
7/10Εγω μόνο κωλους έχω να επιδείξω
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Το 7/10 ειναι επειδή μάτωσε μόνο το 70% της επιφάνειας;
Άλλα πράγματα κρατάω …. ΧαχαΚρατάς και στατιστικά;
Τι κρατάς;;;Άλλα πράγματα κρατάω …. Χαχα
Κάτι μακρυά ζαρζαβατικά ….χαχαΤι κρατάς;;;
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Μαλλον όχι την αναπνοή τουΤι κρατάς;;;
Αγαπητοί μου θρέντο-φίλοι κρατηστε αναπνοές, ζαρζαβάτια ή ότι άλλο θέλετε.... Σήμερα είχα την τιμή να επισκεφθώ την Κορυφαία Αφέντρα και σαγηνευτικότερη Γυναίκα στο Χ Ω Ρ Ο της!!!!!! Ένα πανέμορφο παλατάκι, highclass με έντονες πινελιές απο την προσωπικότητα της Κυρίας, ευρυχωρότατο, εξοπλισμένο και πεντακάθαρο. Μύριζε καινουργίλα και παντού Ίσιδα.... λες και βρισκόνταν παντού. Ελάχιστα πράγματα απομένουν ακόμα και θα είναι σούπερ κατά την άποψη της Κυρίας. Προσωπικά το βρήκα φανταστικό, αλλά δεν με συμφέρει να επιμένω .
Αν στα διαμερίματα ή τα ξενοδοχεία η Ίσιδα ήταν χείμμαρος..Στο χώρο της ήταν το κάτι άλλο. Ζεις τη ΙΣΙΔΑ σε περιβάλλον ΊΣΙΔΑ.... Αυτο δεν περιγράφεται. Το διωράκι που κανονίσαμε για σέσσιον... έφυγε νερό. Μετά αράξαμε ήπιαμε το καφεδάκι μας και χαζολογήσαμε. Σε περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπαίνω τα έχω πει πάμπολες φορές!! Αρχές του νέου έτους ανεβαίνει προς τα μέρη μας πάλι... με παρέα (έκπληξη) όπως ανέφερε.
Κυρία ευχαριστώ για όλα!!!! Ήταν όλα Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Α!!!!!
Αν στα διαμερίματα ή τα ξενοδοχεία η Ίσιδα ήταν χείμμαρος..Στο χώρο της ήταν το κάτι άλλο. Ζεις τη ΙΣΙΔΑ σε περιβάλλον ΊΣΙΔΑ.... Αυτο δεν περιγράφεται. Το διωράκι που κανονίσαμε για σέσσιον... έφυγε νερό. Μετά αράξαμε ήπιαμε το καφεδάκι μας και χαζολογήσαμε. Σε περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπαίνω τα έχω πει πάμπολες φορές!! Αρχές του νέου έτους ανεβαίνει προς τα μέρη μας πάλι... με παρέα (έκπληξη) όπως ανέφερε.
Τελευταία τροποποίηση:
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Κατέβηκες Αθήνα ρε θηρίο;;; Άντε, μια χαρά πέρασεςΑγαπητοί μου θρέντο-φίλοι κρατηστε αναπνοές, ζαρζαβάτια ή ότι άλλο θέλετε.... Σήμερα είχα την τιμή να επισκεφθώ την Κορυφαία Αφέντρα και σαγηνευτικότερη Γυναίκα στο Χ Ω Ρ Ο της!!!!!! Ένα πανέμορφο παλατάκι, highclass με έντονες πινελιές απο την προσωπικότητα της Κυρίας, ευρυχωρότατο, εξοπλισμένο και πεντακάθαρο. Μύριζε καινουργίλα και παντού Ίσιδα.... λες και βρισκόνταν παντού. Ελάχιστα πράγματα απομένουν ακόμα και θα είναι σούπερ κατά την άποψη της Κυρίας. Προσωπικά το βρήκα φανταστικό, αλλά δεν με συμφέρει να επιμένω .
@Isida kara , προειδοποιώ για καφέ και τουρ του χώρου σου. Όχι τίποτα, έχουμε και την άλλη τη λυσσάρα τη φίλη μας που με ρωτάει αν τον έχω δει ακόμη...
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα φιλαράκι μου. Εννοείται αφού σε περιμένω.Κατέβηκες Αθήνα ρε θηρίο;;; Άντε, μια χαρά πέρασες
@Isida kara , προειδοποιώ για καφέ και τουρ του χώρου σου. Όχι τίποτα, έχουμε και την άλλη τη λυσσάρα τη φίλη μας που με ρωτάει αν τον έχω δει ακόμη...
Την μεγάλη την ενημέρωσες?
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Όχι, θα της στείλω πιο μετά, αν και κάτι μου λέει ότι θα χρειαστεί εκ νέου και λίγο πιο πριν.Καλημέρα φιλαράκι μου. Εννοείται αφού σε περιμένω.
Την μεγάλη την ενημέρωσες?
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα σε όλους...
Ο χώρος που όλοι περιμένουμε είναι έτοιμος να σας υποδεχτεί...
............. DARK CHAMBER ...........
Με νέες αφίξεις , events και πολλές εκπλήξεις....
Ο χώρος που όλοι περιμένουμε είναι έτοιμος να σας υποδεχτεί...
............. DARK CHAMBER ...........
Με νέες αφίξεις , events και πολλές εκπλήξεις....
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Καλη αρχη λατρεμενη μας Κυρια