Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 409
- Πόντοι
- 21
je te souhaite une bonne journéeΚαλημέρα αγαπημένα μου πλάσματα...
Ελπιζω να είστε όλοι καλά..
Μου λείπετε πολύ
Τα φιλιά μου από το υπέροχο Παρίσι.
je te souhaite une bonne journéeΚαλημέρα αγαπημένα μου πλάσματα...
Ελπιζω να είστε όλοι καλά..
Μου λείπετε πολύ
Τα φιλιά μου από το υπέροχο Παρίσι.
Ήδη τη φαντάζομαι με μπερεδάκι,καρώ-μίνι φουστίτσα, ψηλή καλτσούλα και ένα χάρακα στο χέρι να μας αρχίζει τα γαλλικά... με το σαβουάρ βιβρ βεβαίως βεβαίως
Καλημέρα και καλή Κυριακή!! Ας πούμε ότι «Αρχηγού μη παρόντος»……Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλη την παρέα. Αν θέλει κάποια ψυχή, ας ενημερώσει για το τί συμβαίνει κι έπεσε νέκρα......
Όχι ότι συμβαίνει κάτι αλλά ρωτάει ο φίλος μου κάτωθεν.......
Μιλάς με γρίφους γέροντα......Καλημέρα και καλή Κυριακή!! Ας πούμε ότι «Αρχηγού μη παρόντος»……
εμένα πιο πολύ μου λείπει μια ενημέρωση-εξήγηση για το τί τρέχει κι έχει πέσει νέκρα.........Μας λείπει η κυρία....
Ως γνωστόν η @Domina Isida Karra λείπει στο εξωτερικόεμένα πιο πολύ μου λείπει μια ενημέρωση-εξήγηση για το τί τρέχει κι έχει πέσει νέκρα.........
ως γνωστόν............................................................................................Ως γνωστόν η @Domina Isida Karra λείπει στο εξωτερικό
ναι ως γνωστον......γιατι η ιδια το ειχε ανακοινωση εδω οτι θα λειπει μεγαλα διαστηματα στο εξωτερικοως γνωστόν............................................................................................
κοίτα λίγο πιο πάνω στις αναρτήσεις για να καταλάβεις τί είναι το γνωστόν και ξαφνικά έπεσε νέκρα.........ναι ως γνωστον......γιατι η ιδια το ειχε ανακοινωση εδω οτι θα λειπει μεγαλα διαστηματα στο εξωτερικο