Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 436K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.992
Πόντοι
456
Καλησπέρα Θεσσαλονίκη είμαι οπότε περιμένω την επίσκεψη αλλά λίγο αποθαρρύνθηκα από αυτό που διάβασα, δηλαδή σκέτη ποδολαγνεία δεν υπάρχει ως υπηρεσία;
Υπάρχει.

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.992
Πόντοι
456
Καλησπέρα πλάσματα μου.

Επιστροφή λοιπόν και με νέα παρουσία στον χώρο του BDSM, μαζί μου σε διπλά session lesbian cuckold και όχι μόνο..

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας..

Τελευταία τροποποίηση:

Saley

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα πλάσματα μου.

Επιστροφή λοιπόν και με νέα παρουσία στον χώρο του BDSM, μαζί μου σε διπλά session lesbian και όχι μόνο..

πολυ καλΌ ακουγεται. το cuckold από μόνο του με φτιάχνει. Πόσο μάλον το lesbian cuckold!!

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
437
Πόντοι
21
Καλησπέρα πλάσματα μου.

Επιστροφή λοιπόν και με νέα παρουσία στον χώρο του BDSM, μαζί μου σε διπλά session lesbian cuckold και όχι μόνο..

You have turned me on!!!!!!!

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.033
Πόντοι
456
Νωρίς είναι ακόμα. Κάτσε να δεις και τις φωτογραφίες και τα σενάρια....
πω πω lesbian διαβαζω και τρελαινομαι θα ηθελα μια φορα να ειμαι με 2 λεσβιες που να με πιασουν ετσι ξαφνικα και να με υποχρεωσουν να κανω σεξ ,να με δεσουν και να με βιασουν ας το πουμε , δεν ειμαι bisexual ενοω μονο ενεργητικα εγω , αλλα αυτο με το ζορι να ειναι αγριες μαζι μου ,πηγα ν;α το κανω μια φορα στη Ταιλανδη , αλλα δεν ειναιμ καλες κοιμουνται ορθιες αφηστε χαλια κατασταση αχ μη μου μεινει απωθημενο

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
56
Πόντοι
0
πω πω lesbian διαβαζω και τρελαινομαι θα ηθελα μια φορα να ειμαι με 2 λεσβιες που να με πιασουν ετσι ξαφνικα και να με υποχρεωσουν να κανω σεξ ,να με δεσουν και να με βιασουν ας το πουμε , δεν ειμαι bisexual ενοω μονο ενεργητικα εγω , αλλα αυτο με το ζορι να ειναι αγριες μαζι μου ,πηγα ν;α το κανω μια φορα στη Ταιλανδη , αλλα δεν ειναιμ καλες κοιμουνται ορθιες αφηστε χαλια κατασταση αχ μη μου μεινει απωθημενο
Διαβαζεις αυτο το νημα και ανοιγει το μυαλο σου ρε παιδι μου, ανυψωνεται το πνευμα μας καθημερινα.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.033
Πόντοι
456
Διαβαζεις αυτο το νημα και ανοιγει το μυαλο σου ρε παιδι μου, ανυψωνεται το πνευμα μας καθημερινα.
παντως εγω αν το κανει τοσο καλα οσο λενε θα ηταν καλη περιπτωση θα το ηθελα

Saley

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Εγώ το εχω διαβάσει 2 φορες ολο το νήμα kaι όσο το διαβάζω νομίζω οτι παιζω στην τσοντα των ονειρων μου. με εχει καυλώσει απειρα η τύπισα μόνο διαβαζοντας. Δεν βλέπω την ωρα να το ζήσω

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.992
Πόντοι
456
Καλησπέρα πλάσματα μου.

Τα σενάρια πολλά. Οι ορέξεις μου περισσότερες.....

Έχουν αλλάξει πολλά στις υπηρεσίες μου . Θα με καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες.

Αθήνα βρίσκομαι και σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που μου δείχνετε....

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
56
Πόντοι
0
Καλησπέρα πλάσματα μου.

Τα σενάρια πολλά. Οι ορέξεις μου περισσότερες.....

Έχουν αλλάξει πολλά στις υπηρεσίες μου . Θα με καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες.

Αθήνα βρίσκομαι και σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που μου δείχνετε....
Θα φανει ακυρο, αλλα επειδη με στοιχειωνει αυτο τον καιρο το τραγουδι θελω να ρωτησω την αφεντρα μας τι γνωμη εχει για το Time των pink floyd? Το θεωρω ισως το καλυτερο ποιημα του 20ου αιωνα (οχι λογοτεχνικα για να μην παρεξηγηθω). Και παλι σορυ που δεν ταιριαζει στο νημα, θεωρηστε το μια μικρη παρενθεση στην κοινη οδυσσεια ολων μας εδω.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.526
Πόντοι
736
Θα φανει ακυρο, αλλα επειδη με στοιχειωνει αυτο τον καιρο το τραγουδι θελω να ρωτησω την αφεντρα μας τι γνωμη εχει για το Time των pink floyd? Το θεωρω ισως το καλυτερο ποιημα του 20ου αιωνα (οχι λογοτεχνικα για να μην παρεξηγηθω). Και παλι σορυ που δεν ταιριαζει στο νημα, θεωρηστε το μια μικρη παρενθεση στην κοινη οδυσσεια ολων μας εδω.
ξεχνας το nothing else matters των metallica το tears of the dragon του bruce dickinson απο τη σολο δισκογραφια του και το bohemia rapsody των queen

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.992
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom