Και η ηλέκτρα ήταν κανονική αλλά πήγαινα και η vida είναι αδύνατη αλλά ψηλή όχι κοκκάλι με ζαρωμένα πόδια και φωτογραφίες με μαύρους κύκλουςΕσείς με τα πολλά προφίλ θα απαντώ πάντα ,την πείραξε που πάω στην Άρτεμις και γράφω δεν με αρέσουν τα κοκκάλια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 386K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Παλι τα ιδια?
Το ειπες το καταλαβαμε.
Πιες κατι τωρα και πηγαινε για νανι
Και με μουσική υπόκρουση παρακαλώ.
Να καούν τα κάρβουνα
Αν δεν σαρέσει η κυρία Ίσιδα δεν βρίσκεσαι μαζί της και πας σε άλλη παραλίαΗ Άρτεμις Λονδίνο και το κοκκάλι Λάρισα
Αυτό που επαναλαμβανεσαι και λες τα ίδια και τα ίδια τι νόημα έχει;;;
Δεν έχετε καταλάβει τίποταΠαλι τα ιδια?
Το ειπες το καταλαβαμε.
Πιες κατι τωρα και πηγαινε για νανι
Εσείς προκαλείτε και θα απαντώ πάω στην Άρτεμις που έρχετε Σαλονίκη και είχε γράψει ψέματα για συνεργασία ούτε που την ξέρει έχω διαβάσει ότι δούλευε για την Αλεξάνδρα και η Αλεξάνδρα την έδιωξε αυτά έχουν γραφτεί και η Αλεξάνδρα ήταν από τις πρώτες που ανέβηκε Σαλονίκη πολύ καλή Αφέντρα κάτι κάνει και την διώχνουνΑν δεν σαρέσει η κυρία Ίσιδα δεν βρίσκεσαι μαζί της και πας σε άλλη παραλία
Αυτό που επαναλαμβανεσαι και λες τα ίδια και τα ίδια τι νόημα έχει;;;
Ωραία το είπες σε ευχαριστούμεΔεν έχετε καταλάβει τίποτα
Εσείς προκαλείτε και θα απαντώ πάω στην Άρτεμις που έρχετε Σαλονίκη και είχε γράψει ψέματα για συνεργασία ούτε που την ξέρει έχω διαβάσει ότι δούλευε για την Αλεξάνδρα και η Αλεξάνδρα την έδιωξε αυτά έχουν γραφτεί και η Αλεξάνδρα ήταν από τις πρώτες που ανέβηκε Σαλονίκη πολύ καλή Αφέντρα κάτι κάνει και την διώχνουν
Τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία τώρα να παίξεις
teflar
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 0
Συνεχίζεις να αυνανιζεσαι γράφοντας μ@λακιεςΔεν έχετε καταλάβει τίποτα
Εσείς προκαλείτε και θα απαντώ πάω στην Άρτεμις που έρχετε Σαλονίκη και είχε γράψει ψέματα για συνεργασία ούτε που την ξέρει έχω διαβάσει ότι δούλευε για την Αλεξάνδρα και η Αλεξάνδρα την έδιωξε αυτά έχουν γραφτεί και η Αλεξάνδρα ήταν από τις πρώτες που ανέβηκε Σαλονίκη πολύ καλή Αφέντρα κάτι κάνει και την διώχνουν
Θα καείς Πιες κάτι να συνέλθεις
Εγώ δεν πίνωΣυνεχίζεις να αυνανιζεσαι γράφοντας μ@λακιες
Θα καείς Πιες κάτι να συνέλθεις
Αλήθειες γράφω εδώ τα έχω διαβάσει στις καλύτερες στο αυταρχικόΩραία το είπες σε ευχαριστούμε
Τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία τώρα να παίξεις
Όλοι εσείς ΝΟΜΙΖΑΤΕ ότι είχατε βιώσει ακραίο ballbusting στα sessions σας. Δεν είχατε εμπειρία με τον Σίμο και την αγαπημένη του λέξη για αυτό. Μήπως να το αλλάξουμε από κοκκάλι στο ξαδερφάκι του το σαφρίδι για ποικιλία; (Οι ψαροφαγάδες θα καταλάβουν).
Τους χαιρετισμούς μου στην κοκκάλινη κοντή περικοκλάδα της καρδιάς μας.
Αλήθειες γράφω εδώ τα έχω διαβάσει στις καλύτερες στο αυταρχικό
Αφού είναι κοκκάλι και κοντό με μαύρους κύκλους ,δες την Άρτεμις και άλλες αφέντρες που είναι κανονικές στα κιλά τους και γράψεΌλοι εσείς ΝΟΜΙΖΑΤΕ ότι είχατε βιώσει ακραίο ballbusting στα sessions σας. Δεν είχατε εμπειρία με τον Σίμο και την αγαπημένη του λέξη για αυτό. Μήπως να το αλλάξουμε από κοκκάλι στο ξαδερφάκι του το σαφρίδι για ποικιλία; (Οι ψαροφαγάδες θα καταλάβουν).
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Έλα, μη ρίχνουμε το επίπεδο, τη Ρουμάνα που έκανε πίπες και ξαφνικά το γύρισε σε Αφεντριλίκι γιατί μυρίστηκε τα γκαφρά, που όλες οι παλιές τη διώχνανε... Άσε, έχουν γνώση οι φύλακες μπαγλαμαδάκο.Δεν έχετε καταλάβει τίποτα
Όσο για τα κιλά, επειδή έχω δει τις περισσότερες από κοντά, ας μην σχολιάσουμε τα κιλά, δε θα σε συμφέρει, καθαρά αντικειμενικά μιλώντας. Κι επειδή δε γουστάρεις, άντε τον μπούλο από το μπου, αφού δε γουστάρεις να πληρώνεις, τι μας τα πρήζεις;Αφού είναι κοκκάλι και κοντό με μαύρους κύκλους ,δες την Άρτεμις και άλλες αφέντρες που είναι κανονικές στα κιλά τους και γράψε
Τον μπούλο εσύ η Αλεξάνδρα δεν πήρε ποτέ πίπες την έδιωξε όπως και η ΆρτεμιςΈλα, μη ρίχνουμε το επίπεδο, τη Ρουμάνα που έκανε πίπες και ξαφνικά το γύρισε σε Αφεντριλίκι γιατί μυρίστηκε τα γκαφρά, που όλες οι παλιές τη διώχνανε... Άσε, έχουν γνώση οι φύλακες μπαγλαμαδάκο.
Όσο για τα κιλά, επειδή έχω δει τις περισσότερες από κοντά, ας μην σχολιάσουμε τα κιλά, δε θα σε συμφέρει, καθαρά αντικειμενικά μιλώντας. Κι επειδή δε γουστάρεις, άντε τον μπούλο από το μπου, αφού δε γουστάρεις να πληρώνεις, τι μας τα πρήζεις;
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Καλά, εντάξει, ότι πεις, μας έπεισες. Ο ουρανός είναι ροζ, πουά, με μπλε βούλες για σένα, και το μικρό πόνυ τον κόσμο ενώνει.Τον μπούλο εσύ η Αλεξάνδρα δεν πήρε ποτέ πίπες την έδιωξε όπως και η Άρτεμις
Όλοι το ξέρουμε τομ μπούλο πήρε από την ΑλεξάνδραΚαλά, εντάξει, ότι πεις, μας έπεισες. Ο ουρανός είναι ροζ, πουά, με μπλε βούλες για σένα, και το μικρό πόνυ τον κόσμο ενώνει.
Και πληρώνω 100 ευρώ εσύ που δηλώνεις αφέντης δεν πληρώνεις μόνο κακολογείς την καλύτερη που είχε έρθει Σαλονίκη την Αλεξάνδρα επειδή έδιωξε την σκλάβα σουΈλα, μη ρίχνουμε το επίπεδο, τη Ρουμάνα που έκανε πίπες και ξαφνικά το γύρισε σε Αφεντριλίκι γιατί μυρίστηκε τα γκαφρά, που όλες οι παλιές τη διώχνανε... Άσε, έχουν γνώση οι φύλακες μπαγλαμαδάκο.
Όσο για τα κιλά, επειδή έχω δει τις περισσότερες από κοντά, ας μην σχολιάσουμε τα κιλά, δε θα σε συμφέρει, καθαρά αντικειμενικά μιλώντας. Κι επειδή δε γουστάρεις, άντε τον μπούλο από το μπου, αφού δε γουστάρεις να πληρώνεις, τι μας τα πρήζεις;
Ίσως κάνω μαλακία που απαντάω αλλά anyway. Λοιπόν έχω ξαναπεί εδώ πόσο υποκειμενικά είναι αυτά τα πράγματα. Κοκκάλι η μία, φακλάνα ή άλλη κλπ. Προσωπικά δεν πρόκειται να κοροϊδέψω κανέναν για τα γούστα και τις προτιμήσεις του. (Θα ήταν το ζενίθ της ειρωνείας εξάλλου να μιλάμε εμείς εδώ για παραξενιές). Το ότι υπάρχει καταξιωμένη κυρία στην Αγγλία που μπροστά της η αγαπημένη σου Άρτεμις είναι μοντελάκι (Madame Caramel), είναι τρανή απόδειξη.Αφού είναι κοκκάλι και κοντό με μαύρους κύκλους ,δες την Άρτεμις και άλλες αφέντρες που είναι κανονικές στα κιλά τους και γράψε
Μου αρέσει; Όχι. ΑΛΛΑ αρέσει σε κάποιους. Δεν θα πάω γω να τους πρήξω "γιατί σας αρέσει αυτήν". Ποιος είμαι εγώ;
Καταλαβαίνεις ελπίζω ότι επειδή δε σου αρέσει η Ίσιδα και θες πιο μπαμπάτσικες δεν κάνει κάποιον που του αρέσει η Ίσιδα και όχι η Άρτεμις κακόγουστο.
Το ίδιο θα με ενοχλούσε και κάποιος εμμονικός που θα προσπαθούσε να μας πείσει ότι είναι χάλια η αγαπημένη σου Άρτεμις σπάζοντάς μας τα παπάρια.
Χάλια προσωπικότητες υπάρχουν, χάλια κιλά δεν υπάρχουν. Η φακλάνα και το κοκκάλι του ενός είναι η καύλα του άλλου.
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Τύπε, όλο άκυρα πετάς. Αφού δεν ξέρεις, μην επαναλαμβάνεις πράγματα που άκουσες απλά από κάπου. Ουδέποτε δήλωσα Αφέντης ή σκλάβος της Ίσιδας, και ουδέποτε θα είμαι κάτι τέτοιο.Και πληρώνω 100 ευρώ εσύ που δηλώνεις αφέντης δεν πληρώνεις μόνο κακολογείς την καλύτερη που είχε έρθει Σαλονίκη την Αλεξάνδρα επειδή έδιωξε την σκλάβα σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άνα γεια σου, πες τα ρε @ffsubΊσως κάνω μαλακία που απαντάω αλλά anyway. Λοιπόν έχω ξαναπεί εδώ πόσο υποκειμενικά είναι αυτά τα πράγματα. Κοκκάλι η μία, φακλάνα ή άλλη κλπ. Προσωπικά δεν πρόκειται να κοροϊδέψω κανέναν για τα γούστα και τις προτιμήσεις του. (Θα ήταν το ζενίθ της ειρωνείας εξάλλου να μιλάμε εμείς εδώ για παραξενιές). Το ότι υπάρχει καταξιωμένη κυρία στην Αγγλία που μπροστά της η αγαπημένη σου Άρτεμις είναι μοντελάκι (Madame Caramel), είναι τρανή απόδειξη.
Μου αρέσει; Όχι. ΑΛΛΑ αρέσει σε κάποιους. Δεν θα πάω γω να τους πρήξω "γιατί σας αρέσει αυτήν". Ποιος είμαι εγώ;
Καταλαβαίνεις ελπίζω ότι επειδή δε σου αρέσει η Ίσιδα και θες πιο μπαμπάτσικες δεν κάνει κάποιον που του αρέσει η Ίσιδα και όχι η Άρτεμις κακόγουστο.
Το ίδιο θα με ενοχλούσε και κάποιος εμμονικός που θα προσπαθούσε να μας πείσει ότι είναι χάλια η αγαπημένη σου Άρτεμις σπάζοντάς μας τα παπάρια.
Χάλια προσωπικότητες υπάρχουν, χάλια κιλά δεν υπάρχουν. Η φακλάνα και το κοκκάλι του ενός είναι η καύλα του άλλου.
Ίσως κάνω μαλακία που απαντάω αλλά anyway. Λοιπόν έχω ξαναπεί εδώ πόσο υποκειμενικά είναι αυτά τα πράγματα. Κοκκάλι η μία, φακλάνα ή άλλη κλπ. Προσωπικά δεν πρόκειται να κοροϊδέψω κανέναν για τα γούστα και τις προτιμήσεις του. (Θα ήταν το ζενίθ της ειρωνείας εξάλλου να μιλάμε εμείς εδώ για παραξενιές). Το ότι υπάρχει καταξιωμένη κυρία στην Αγγλία που μπροστά της η αγαπημένη σου Άρτεμις είναι μοντελάκι (Madame Caramel), είναι τρανή απόδειξη.
Γιατί έχω γράψει δεν με αρέσουν τα κοκκάλια οι κανονικές εντάξει προτιμώ τις μπαμπάτζικες και με την πέφτουν όλοι και κακολογούν και την Αλεξάνδρα που δεν μπορεί να απαντήσει είναι στην αμερική αλλά θα ξαμαεπιστρέψειΊσως κάνω μαλακία που απαντάω αλλά anyway. Λοιπόν έχω ξαναπεί εδώ πόσο υποκειμενικά είναι αυτά τα πράγματα. Κοκκάλι η μία, φακλάνα ή άλλη κλπ. Προσωπικά δεν πρόκειται να κοροϊδέψω κανέναν για τα γούστα και τις προτιμήσεις του. (Θα ήταν το ζενίθ της ειρωνείας εξάλλου να μιλάμε εμείς εδώ για παραξενιές). Το ότι υπάρχει καταξιωμένη κυρία στην Αγγλία που μπροστά της η αγαπημένη σου Άρτεμις είναι μοντελάκι (Madame Caramel), είναι τρανή απόδειξη.
Ωραία είπαμε μπράβοκαι σε ευχαριστούμεΑλήθειες γράφω εδώ τα έχω διαβάσει στις καλύτερες στο αυταρχικό
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά η Αλεξάνδρα δε θα επιστρέψει τύπε, και μια χαρά μας διαβάζει, έχει φανεί άλλωστε πολλάκις. Κάνει καριέρα και ζωή εκεί, και χέστηκε για όλους εσάς που την παρακαλάτε. Μόνο για καμιά αρπαχτούλα, αν έρθει κάποια στιγμή.Γιατί έχω γράψει δεν με αρέσουν τα κοκκάλια οι κανονικές εντάξει προτιμώ τις μπαμπάτζικες και με την πέφτουν όλοι και κακολογούν και την Αλεξάνδρα που δεν μπορεί να απαντήσει είναι στην αμερική αλλά θα ξαμαεπιστρέψει