Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Στα 4 μπροστά στα πόδια μου. Με το ένα πόδι να σε πατάω και το άλλο να το κοιτάς και να παρακαλάς να μπει στο στόμα σου...Πού θα θέλατε να είμαι ..;
Στα 4 μπροστά στα πόδια μου. Με το ένα πόδι να σε πατάω και το άλλο να το κοιτάς και να παρακαλάς να μπει στο στόμα σου...Πού θα θέλατε να είμαι ..;
Επιλέξτε εσείςΜετα απο τρελό όνειρο χθες βράδυ, ότι ημουν τρανς και σας εχυνα φουλ, ξύπνησα με καύλες....
Δεν ξέρω ποιον να πρώτο σκεφτώ από τα πλάσματα μου οτι τα πίνει ολα...
Μου φαίνεται θα κάνουμε σύντομα ένα τρελό bukkake....
πλάκα κάνεις... Εδω θα πέσουν κορμιά. Παρακαλώ τη λίμνη με τη λάσπη....Επιλέξτε εσείς
Εχω εμπειρία με λάσπες.Εντάξει νομίζω θέλετε να μας αποτελειώστε... Δεν έχω εμπειρία από τρανς... αλλά νομίζω όλοι από κάπου, κάπως ξεκινάμε... Νομίζω ότι γνωρίζετε πόσο καλά το γυαλίζω το πόμολο... Πόσο μάλλον το δικό Σας "νέο" πόμολο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πλάκα κάνεις... Εδω θα πέσουν κορμιά. Παρακαλώ τη λίμνη με τη λάσπη....
Ουυυυχχχχχ....καλυτερα ας αποφασίσει η Κυρία τότεΕχω εμπειρία με λάσπες.
Σηκώνω το γάντι
Θα γλιστρας συνέχεια
Θα Σας τον στραγγίξω μέχρι το μεδούλι...σταγόνα δεν θα αφησω...τελειωμα στο λαρυγγιΜετα απο τρελό όνειρο χθες βράδυ, ότι ημουν τρανς και σας εχυνα φουλ, ξύπνησα με καύλες....
Δεν ξέρω ποιον να πρώτο σκεφτώ από τα πλάσματα μου οτι τα πίνει ολα...
Μου φαίνεται θα κάνουμε σύντομα ένα τρελό bukkake....
Τη σκέψη μου διαβάζετε …;Στα 4 μπροστά στα πόδια μου. Με το ένα πόδι να σε πατάω και το άλλο να το κοιτάς και να παρακαλάς να μπει στο στόμα σου...
Ωραίος πισινός!!!!!!!@ Spank party 3/11/23
Με την sissy.
Βόλτα Fisting....
Τι καύλα θεέ μου μια κυρία τέτοιου αναστήματος να μας κάνει ότι θέλει. Τέλεια υποταγή στην κύρια μας@ Spank party 3/11/23
Με την sissy.
Βόλτα Fisting....
Ότι γράφει δεν ξεγράφετε το κοκκάλι έγραψε ψέματαΕ μααα πχια!! Πιο ξεκαθαρος δεν γινεται!
Αυτό.
εγραψε, εγραψα, εγραψαν ή γραψαμε; ποιο προφιλ απο ολα;Ότι γράφει δεν ξεγράφετε το κοκκάλι έγραψε ψέματα
παταάρα απίστευτηΩραίος πισινός!!!!!!!
Στα 60 της μανδαμ της ωριμης κυρίας, δεν θα έπρεπε να κάνει τέτοια.Ότι γράφει δεν ξεγράφετε το κοκκάλι έγραψε ψέματα
Όλο το μπου τα ξέρει....δεν ειναι κατι νέο.... ούτε συμβαινει πρώτη φορά σε κάποια που προχωράει και κάτι κάνει καλα...Στα 60 της μανδαμ της ωριμης κυρίας, δεν θα έπρεπε να κάνει τέτοια.
Πάρε χαμπάρι πως ξέρουμε όλοι εδώ μέσα τα προφίλ σου . Ρεζίλι γίνεσαι απλά
Άρα να συνεχίσω να μοιράζω εγκεφαλικά?Όλο το μπου τα ξέρει....δεν ειναι κατι νέο.... ούτε συμβαινει πρώτη φορά σε κάποια που προχωράει και κάτι κάνει καλα...