Πρώτη φορά πήγα σε αφεντρα.. Όχι ότι δε παίζω με τη τρύπα μου.. Παίζω πάρα πολυΤης ειπες ότι πήγαινες πρώτη φορά αλλά προφανως τις ειπες ψέμματα δε γινεται να έγινε κωλος σου σα μπουρι Φ 150 με τη μια , κάτι κρύβεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Ήταν επειδή έγραψες για την Ίσιδα καλό σχόλιο...Πρώτη φορά πήγα σε αφεντρα.. Όχι ότι δε παίζω με τη τρύπα μου.. Παίζω πάρα πολυ
Τι δεν κατάλαβες?
Αχαχααααα καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Kαλο μηνα υπεροχη κυρια..
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Νομίζω τελείως άκυρο, έως και προβοκατόρικο για το χώρο που είμαστε αγαπητέ.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Καλό μήνα πλάσμα μου ....
Kυρία... Μπορούμε να έχουμε ένα teaser για το show Σας στο αυριανό spank; Καλπάζει η φαντασία μας.... Αλλά εκεί που τελειώνει η δική μας φαντασία αρχίζει η Ίσιδα.. Καλή επιτυχία για αύριο.....Αν και είμαι βέβαιος ότι θα σκίσετε!!!
Τελευταία τροποποίηση:
Ritual Howls
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2023
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Πολύ ωραία μπάντα και εξαιρετική επιλογή για να μην ακούν ουρλιαχτά και βογγητα οι γείτονες
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα σύμπαν...
Μην χάσετε απόψε το spank party...
Με πολλές εκπλήξεις, μουσικαρες και τρελό παιχνίδι.... σας περιμένουμε όλους στο Temple.....
Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά
Μην χάσετε απόψε το spank party...
Με πολλές εκπλήξεις, μουσικαρες και τρελό παιχνίδι.... σας περιμένουμε όλους στο Temple.....
Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά
Κόκκαλο είναι τζάμπα τα προφίλ που κάνειΛοιπον γνώρισα πρόσφατα την Κυρία και εχω να πω προσοχή θα σας γαμήσει το κεφάλι για τα καλα. Δεν είναι κοριτσάκι που το κανει για εξτρα φραγκα δεν ειναι κομπλεξικη που μισει τους άντρες ειναι Αφέντρα με Α κεφαλαίο. Οποιος λεει οτι δεν πέρασε καλα μαζι της μάλλον δεν του αρέσει η υποταγή.
Είναι απίστευτος άνθρωπος αν και δεν ειχα πολυ χρονο για συζήτηση καθως φρόντισε να κραταει το στομα μου απασχολούμενο συνεχώς.
Προσωπικά το πρώτο μου session ηταν σαν να επεξα σε 5 τσόντες και το δεύτερο ηταν ενα τέλειο role play με υπέροχο τελείωμα.
Είναι πεντακάθαρη οργανωμένη σε σέβεται και καταλαβαίνει τα ορια σου.Αν εισαι sub σου προτείνω να κλείσεις ένα sessions δεν γίνεται να περάσεις άσχημα.Οπως ομως προανέφερα προσοχή υπάρχει κίνδυνος εθισμού.
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
τι εννοεις?Κόκκαλο είναι τζάμπα τα προφίλ που κάνει
εννοεί ότι εσύ, εγω και καποιες δεκάδες νοματαίοι είμαστε η ίδια η Ίσιδα που απλά χρησιμοποιεί πολλά προφίλ.... και επειδή δεν τους φτανει να τα γράφουνε σε άλλα θρεντ, είπαν να το αναφέρουν και εδώ για να το κατανοήσουμε πλήρως, μήπως μας διέφυγε καμία λεπτομέρεια....τι εννοεις?
Τελευταία τροποποίηση:
Ακριβώς αυτόεννοεί ότι εσύ, εγω και καποιες δεκάδες νοματαίοι είμαστε η ίδια η Ίσιδα που απλά χρησιμοποιεί πολλά προφίλ.... και επειδή δεν τους φτανει να τα γράφουνε σε άλλα θρεντ, είπαν να το αναφέρουν και εδώ για να το κατανοήσουμε πλήρως, μήπως μας διέφυγε καμία λεπτομέρεια....
μάλλον με τη συχνότητα που το γράφετε και το στυλ γραφης που χρησιμοποιείτε..μάλλον το αντίθετο μπορεί να συμβαίνειΑκριβώς αυτό
Έρχετε η άρτεμις πήγαινε και ρώτα τηνμάλλον με τη συχνότητα που το γράφετε και το στυλ γραφης που χρησιμοποιείτε..μάλλον το αντίθετο μπορεί να συμβαίνει
Είχε γράψει ότι κάνουν μαζί αλλά ποτέ δεν την είδε η άρτεμιςΈρχετε η άρτεμις πήγαινε και ρώτα την
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ κόκκαλοτι εννοεις?
εννοεις να ρωτήσω την άρτεμις αν είμαι η Ίσιδα; θα το δοκιμάσω....όσο ρωτάς μαθαίνειςΈρχετε η άρτεμις πήγαινε και ρώτα την
Έρχετε Σαλονίκη η άρτεμις δεν σε είπα ότι είσαι το κόκκαλοεννοεις να ρωτήσω την άρτεμις αν είμαι η Ίσιδα; θα το δοκιμάσω....όσο ρωτάς μαθαίνεις
αααα ετσι πες να καταλαβω... είμαι η Ίσιδα που είναι κόκκαλο ... αλλά δεν μου λες οτι εγω που είμαι η Ίσιδα είμαι κόκκαλο. .. Αν μπορείς να το διευκρινίσεις και στη ζυγαριά μου που ξεχνάει ότι είμαι η ισιδα και πλησιάζει τριψήφιοΈρχετε Σαλονίκη η άρτεμις δεν σε είπα ότι είσαι το κόκκαλο