Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gmarbi

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Της ειπες ότι πήγαινες πρώτη φορά αλλά προφανως τις ειπες ψέμματα δε γινεται να έγινε κωλος σου σα μπουρι Φ 150 με τη μια , κάτι κρύβεις :wink:
Πρώτη φορά πήγα σε αφεντρα.. Όχι ότι δε παίζω με τη τρύπα μου.. Παίζω πάρα πολυ

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Πρώτη φορά πήγα σε αφεντρα.. Όχι ότι δε παίζω με τη τρύπα μου.. Παίζω πάρα πολυ
Ήταν επειδή έγραψες για την Ίσιδα καλό σχόλιο...
Τι δεν κατάλαβες?

Αχαχααααα καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
390
Πόντοι
21
kalo mina.jpg

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Kυρία... Μπορούμε να έχουμε ένα teaser για το show Σας στο αυριανό spank; Καλπάζει η φαντασία μας.... Αλλά εκεί που τελειώνει η δική μας φαντασία αρχίζει η Ίσιδα.. Καλή επιτυχία για αύριο.....Αν και είμαι βέβαιος ότι θα σκίσετε!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Ritual Howls

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Πολύ ωραία μπάντα και εξαιρετική επιλογή για να μην ακούν ουρλιαχτά και βογγητα οι γείτονες

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Καλημέρα σύμπαν...

Μην χάσετε απόψε το spank party...

Με πολλές εκπλήξεις, μουσικαρες και τρελό παιχνίδι.... σας περιμένουμε όλους στο Temple.....

Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά

IMG-0c1c0aacdd3cf0c256461984b5c7b9a7-V.jpg

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
193
Πόντοι
1
Λοιπον γνώρισα πρόσφατα την Κυρία και εχω να πω προσοχή θα σας γαμήσει το κεφάλι για τα καλα. Δεν είναι κοριτσάκι που το κανει για εξτρα φραγκα δεν ειναι κομπλεξικη που μισει τους άντρες ειναι Αφέντρα με Α κεφαλαίο. Οποιος λεει οτι δεν πέρασε καλα μαζι της μάλλον δεν του αρέσει η υποταγή.
Είναι απίστευτος άνθρωπος αν και δεν ειχα πολυ χρονο για συζήτηση καθως φρόντισε να κραταει το στομα μου απασχολούμενο συνεχώς.
Προσωπικά το πρώτο μου session ηταν σαν να επεξα σε 5 τσόντες και το δεύτερο ηταν ενα τέλειο role play με υπέροχο τελείωμα.
Είναι πεντακάθαρη οργανωμένη σε σέβεται και καταλαβαίνει τα ορια σου.Αν εισαι sub σου προτείνω να κλείσεις ένα sessions δεν γίνεται να περάσεις άσχημα.Οπως ομως προανέφερα προσοχή υπάρχει κίνδυνος εθισμού.
Κόκκαλο είναι τζάμπα τα προφίλ που κάνει

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
εννοεί ότι εσύ, εγω και καποιες δεκάδες νοματαίοι είμαστε η ίδια η Ίσιδα που απλά χρησιμοποιεί πολλά προφίλ.... και επειδή δεν τους φτανει να τα γράφουνε σε άλλα θρεντ, είπαν να το αναφέρουν και εδώ για να το κατανοήσουμε πλήρως, μήπως μας διέφυγε καμία λεπτομέρεια....:cheesy::cheesy::cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
193
Πόντοι
1
εννοεί ότι εσύ, εγω και καποιες δεκάδες νοματαίοι είμαστε η ίδια η Ίσιδα που απλά χρησιμοποιεί πολλά προφίλ.... και επειδή δεν τους φτανει να τα γράφουνε σε άλλα θρεντ, είπαν να το αναφέρουν και εδώ για να το κατανοήσουμε πλήρως, μήπως μας διέφυγε καμία λεπτομέρεια....:cheesy::cheesy::cheesy:
Ακριβώς αυτό

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
193
Πόντοι
1
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Έρχετε Σαλονίκη η άρτεμις δεν σε είπα ότι είσαι το κόκκαλο
αααα ετσι πες να καταλαβω... είμαι η Ίσιδα που είναι κόκκαλο ... αλλά δεν μου λες οτι εγω που είμαι η Ίσιδα είμαι κόκκαλο. .. Αν μπορείς να το διευκρινίσεις και στη ζυγαριά μου που ξεχνάει ότι είμαι η ισιδα και πλησιάζει τριψήφιο:cheesy::cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom