Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Καλώς ήρθε και το νέο μέλος με την ωραία μπάντα.
Κρήτη σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη σας.
Είστε όλοι υπεροχοι και τα αντικριστά σου μούρλια....

Επόμενος προορισμός Λάρισα λοιπόν..
ενα τσουπ απο σαλονικα

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665

Με μια στάση Αθήνα στο ενδιάμεσο, για να κάψεις καρδιές στο SPANK!

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665

Gmarbi

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
20
Πόντοι
0
σήμερα την επισκεφτήκα στο ηρακλειο και μ φερθηκε αψογα.. της ειπα οτι ειναι η πρωτη φορα σε αφεντρα και με εκανε να νοιωσω πολυ ανετα.. πεντακαθαρη και προσεκτικη στα παντα. οσον αφορα το προγραμμα ειναι αστερι.. φιστινγκ μετα στραπον και μετα διπλο φιστινγκ οσο πηγαινε... ειναι πολυ καβλα. σιγουρα θα την επισκεφτω ξανα... η τρυπα μ θα κλεισει μετα απο καιρο...

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Λοιπον γνώρισα πρόσφατα την Κυρία και εχω να πω προσοχή θα σας γαμήσει το κεφάλι για τα καλα. Δεν είναι κοριτσάκι που το κανει για εξτρα φραγκα δεν ειναι κομπλεξικη που μισει τους άντρες ειναι Αφέντρα με Α κεφαλαίο. Οποιος λεει οτι δεν πέρασε καλα μαζι της μάλλον δεν του αρέσει η υποταγή.
Είναι απίστευτος άνθρωπος αν και δεν ειχα πολυ χρονο για συζήτηση καθως φρόντισε να κραταει το στομα μου απασχολούμενο συνεχώς.
Προσωπικά το πρώτο μου session ηταν σαν να επεξα σε 5 τσόντες και το δεύτερο ηταν ενα τέλειο role play με υπέροχο τελείωμα.
Είναι πεντακάθαρη οργανωμένη σε σέβεται και καταλαβαίνει τα ορια σου.Αν εισαι sub σου προτείνω να κλείσεις ένα sessions δεν γίνεται να περάσεις άσχημα.Οπως ομως προανέφερα προσοχή υπάρχει κίνδυνος εθισμού.
δεν ειναι καταπληκτικο που καταφερνει να σε βαλει σε mood πραγματικα απο την πρωτη στιγμη...Ειναι η τοπ με διαφορα:wink:

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446

Screenshot_20231023-230521_Viber.jpg

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
390
Πόντοι
21

Καλώς να ορίσεις στη Λάρισα

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
σήμερα την επισκεφτήκα στο ηρακλειο και μ φερθηκε αψογα.. της ειπα οτι ειναι η πρωτη φορα σε αφεντρα και με εκανε να νοιωσω πολυ ανετα.. πεντακαθαρη και προσεκτικη στα παντα. οσον αφορα το προγραμμα ειναι αστερι.. φιστινγκ μετα στραπον και μετα διπλο φιστινγκ οσο πηγαινε... ειναι πολυ καβλα. σιγουρα θα την επισκεφτω ξανα... η τρυπα μ θα κλεισει μετα απο καιρο...
Πέρασα υπέροχα. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα.
Θα τα πούμε σύντομα...

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Και εγω πρωτη φορά φιστιγκ απο την κ. Ισιδα έφαγα... και το είχα καμάρι που μετά από τόσα χρόνια κάποια κατάφερε και μου το έκανε.. Και στην Κρητη έκανε πάρτυ... ποσο ασημαντος νιωθω :grin::grin:

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
757
Πόντοι
81
Της ειπες ότι πήγαινες πρώτη φορά αλλά προφανως τις ειπες ψέμματα δε γινεται να έγινε κωλος σου σα μπουρι Φ 150 με τη μια , κάτι κρύβεις :wink:

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Και εγω πρωτη φορά φιστιγκ απο την κ. Ισιδα έφαγα... και το είχα καμάρι που μετά από τόσα χρόνια κάποια κατάφερε και μου το έκανε.. Και στην Κρητη έκανε πάρτυ... ποσο ασημαντος νιωθω :grin::grin:
Μια φορά έχω πάει και μου έκανε φιστιγκ χωρίς να μου το πει
Δεν πόνεσα καθόλου ήταν απίστευτο
Δεν το έβαλε νομίζω όλο το χέρι αλλά ήταν καύλα

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Της ειπες ότι πήγαινες πρώτη φορά αλλά προφανως τις ειπες ψέμματα δε γινεται να έγινε κωλος σου σα μπουρι Φ 150 με τη μια , κάτι κρύβεις :wink:
Μου είπε ο άνθρωπος πριν έρθει . Στο τηλέφωνο ξεκαθαρίζω ακριβώς τα ενδιαφεροντα που εχει ο καθένας αλλιώς δεν με βλέπει.

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Μου είπε ο άνθρωπος πριν έρθει . Στο τηλέφωνο ξεκαθαρίζω ακριβώς τα ενδιαφεροντα που εχει ο καθένας αλλιώς δεν με βλέπει.
Η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν είχαμε πει για φιστιγκ αλλά το έκανες από μόνη σου και η αλήθεια είναι ότι ήταν τέλειο δεν με πόνεσε καθόλου

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν είχαμε πει για φιστιγκ αλλά το έκανες από μόνη σου και η αλήθεια είναι ότι ήταν τέλειο δεν με πόνεσε καθόλου
Βλέπω και κρίνω πλάσμα μου. Το σώμα μιλάει

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Βλέπω και κρίνω πλάσμα μου. Το σώμα μιλάει
Το ξέρω κυρία και δεν το είπα καλοπροαίρετα
Είστε απλά θεα
Να ξέρετε ότι όσο μποι της λείπει ο θεός της το έδωσε σε καύλα

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Είστε απλά θεα
Κάτι έχω πάρει χαμπάρι. Αχαχαααα τα φιλιά μου πλάσμα μου.
μακάρι να σε δούμε στο πάρτι την Παρασκευή

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Είστε απλά θεα
Εντωμεταξυ σε αυτό το μήνυμα ήθελα να γράψω κακοπροαίρετα αλλά ας οψεται το κινητό
Έστω και αργά το διορθωσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συγγνώμη κυρία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom