Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.426
Πόντοι
456
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.426
Πόντοι
456
Έχουμε σπόιλερ περί τίνος πρόκειται; Σχετικά με τον εναλλακτικό ερωτισμό φαντάζομαι..
Με το τσιγκέλι... Λογικό...Φαντάζομαι όταν έρθει η ώρα θα το μάθουμε. Πολύ ευχαριστο!! Με ανυπομονησία λοιπόν τα σπουδαιότερα!!!:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
247
Πόντοι
21
Στα 60 της μανδαμ της ωριμης κυρίας, δεν θα έπρεπε να κάνει τέτοια.
Πάρε χαμπάρι πως ξέρουμε όλοι εδώ μέσα τα προφίλ σου . Ρεζίλι γίνεσαι απλά
Κοκκάλι σαλονίκη μένω δεν με αρέσεις ούτε τα κοκκάλια ,στην άρτεμις πήγα και θα ξαναπάω

• Χαχα
Αντιδράσεις: LB

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.832
Πόντοι
446
Κοκκάλι σαλονίκη μένω δεν με αρέσεις ούτε τα κοκκάλια ,στην άρτεμις πήγα και θα ξαναπάω
Φτιάξε νήμα για τη κυρία Άρτεμις βρε παιδί μου και βγες από το δικό μου. Γίνεσαι ρεζίλι και δεν μετράνε τα λόγια σου δεν το καταλαβαίνεις?

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
247
Πόντοι
21
Φτιάξε νήμα για τη κυρία Άρτεμις βρε παιδί μου και βγες από το δικό μου. Γίνεσαι ρεζίλι και δεν μετράνε τα λόγια σου δεν το καταλαβαίνεις?
Δεν χρειάζεται να κάνω νήμα για την άρτεμις την ξέρουν όλοι και μετά θα φύγει για Λονδίνο για έξι μήνες,μην την ζηλεύεις δεν σε ήθελε και χρησιμοποίησες το όνομα της για συνεργασία

teflar

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
165
Πόντοι
0
Δεν χρειάζεται να κάνω νήμα για την άρτεμις την ξέρουν όλοι και μετά θα φύγει για Λονδίνο για έξι μήνες,μην την ζηλεύεις δεν σε ήθελε και χρησιμοποίησες το όνομα της για συνεργασία
Είσαι φαιδρός και βαρετός. Κουρασες χοντράδι

• Like

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
247
Πόντοι
21
Ξεκόλλα μωρε δεν εισαι τιποτα.
Δεν προκαλεις το τιποτα
Εσείς με τα πολλά προφίλ θα απαντώ πάντα ,την πείραξε που πάω στην Άρτεμις και γράφω δεν με αρέσουν τα κοκκάλια

teflar

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
165
Πόντοι
0
Εσείς με τα πολλά προφίλ θα απαντώ πάντα ,την πείραξε που πάω στην Άρτεμις και γράφω δεν με αρέσουν τα κοκκάλια
Παλι τα ιδια?
Το ειπες το καταλαβαμε.
Πιες κατι τωρα και πηγαινε για νανι

• Χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom