Ντοκιμαντέρ...;;;; Πλάκα κάνετε.... Τι ντοκιμαντέρ;Άρα να συνεχίσω να μοιράζω εγκεφαλικά?
Απαπααααα... Ερχεται και το ντοκιμαντέρ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 413K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.832
- Πόντοι
- 446
Καθόλου πλάκα γλυκό μου.ντοκιμαντέρ...;;;; Πλάκα κάνετε....
Θα γίνει σύντομα η παρουσίαση.
Έχουμε σπόιλερ περί τίνος πρόκειται; Σχετικά με τον εναλλακτικό ερωτισμό φαντάζομαι..Καθόλου πλάκα γλυκό μου.
Θα γίνει σύντομα η παρουσίαση.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.832
- Πόντοι
- 446
Εννοείται.... περισσότερες λεπτομέρειες σύντομαΈχουμε σπόιλερ περί τίνος πρόκειται; Σχετικά με τον εναλλακτικό ερωτισμό φαντάζομαι..
Με το τσιγκέλι... Λογικό...Φαντάζομαι όταν έρθει η ώρα θα το μάθουμε. Πολύ ευχαριστο!! Με ανυπομονησία λοιπόν τα σπουδαιότερα!!!Έχουμε σπόιλερ περί τίνος πρόκειται; Σχετικά με τον εναλλακτικό ερωτισμό φαντάζομαι..
Κοκκάλι σαλονίκη μένω δεν με αρέσεις ούτε τα κοκκάλια ,στην άρτεμις πήγα και θα ξαναπάωΣτα 60 της μανδαμ της ωριμης κυρίας, δεν θα έπρεπε να κάνει τέτοια.
Πάρε χαμπάρι πως ξέρουμε όλοι εδώ μέσα τα προφίλ σου . Ρεζίλι γίνεσαι απλά
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.832
- Πόντοι
- 446
Φτιάξε νήμα για τη κυρία Άρτεμις βρε παιδί μου και βγες από το δικό μου. Γίνεσαι ρεζίλι και δεν μετράνε τα λόγια σου δεν το καταλαβαίνεις?Κοκκάλι σαλονίκη μένω δεν με αρέσεις ούτε τα κοκκάλια ,στην άρτεμις πήγα και θα ξαναπάω
Θα σου κανει κουπεπε..Ετσι σεβασμος γιατι μπορει να σε κανει ντα η κυρια σου!!!! αλλιως θα σου παρει ΚΟΚΑ θα σε παει ΑΤΑ ..........
αλό αλόΚοκκάλι σαλονίκη μένω δεν με αρέσεις ούτε τα κοκκάλια ,στην άρτεμις πήγα και θα ξαναπάω
Δεν χρειάζεται να κάνω νήμα για την άρτεμις την ξέρουν όλοι και μετά θα φύγει για Λονδίνο για έξι μήνες,μην την ζηλεύεις δεν σε ήθελε και χρησιμοποίησες το όνομα της για συνεργασίαΦτιάξε νήμα για τη κυρία Άρτεμις βρε παιδί μου και βγες από το δικό μου. Γίνεσαι ρεζίλι και δεν μετράνε τα λόγια σου δεν το καταλαβαίνεις?
Η Άρτεμις Λονδίνο και το κοκκάλι Λάρισααλό αλό
teflar
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165
- Πόντοι
- 0
Είσαι φαιδρός και βαρετός. Κουρασες χοντράδιΔεν χρειάζεται να κάνω νήμα για την άρτεμις την ξέρουν όλοι και μετά θα φύγει για Λονδίνο για έξι μήνες,μην την ζηλεύεις δεν σε ήθελε και χρησιμοποίησες το όνομα της για συνεργασία
Εσείς κουράζετε μπουνταλάδεςΕίσαι φαιδρός και βαρετός. Κουρασες χοντράδι
teflar
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165
- Πόντοι
- 0
Όσο απαντάς θα απαντάμε χοντράδι ανισόρροπο.Εσείς κουράζετε μπουνταλάδες
Έχει κάνει πολλά προφίλ το κοκκάλι και θα απαντώ όσο με προκαλείτεΌσο απαντάς θα απαντάμε χοντράδι ανισόρροπο.
teflar
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165
- Πόντοι
- 0
Κανεις δεν σε προκαλει.Έχει κάνει πολλά προφίλ το κοκκάλι και θα απαντώ όσο με προκαλείτε
Προκαλείτε χωρίς λόγο και πάντα θα απαντώΚανεις δεν σε προκαλει.
teflar
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165
- Πόντοι
- 0
Ξεκόλλα μωρε δεν εισαι τιποτα.Προκαλείτε χωρίς λόγο και πάντα θα απαντώ
Δεν προκαλεις το τιποτα
Εσείς με τα πολλά προφίλ θα απαντώ πάντα ,την πείραξε που πάω στην Άρτεμις και γράφω δεν με αρέσουν τα κοκκάλιαΞεκόλλα μωρε δεν εισαι τιποτα.
Δεν προκαλεις το τιποτα
teflar
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165
- Πόντοι
- 0
Παλι τα ιδια?Εσείς με τα πολλά προφίλ θα απαντώ πάντα ,την πείραξε που πάω στην Άρτεμις και γράφω δεν με αρέσουν τα κοκκάλια
Το ειπες το καταλαβαμε.
Πιες κατι τωρα και πηγαινε για νανι