Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Screenshot_20231023-230005_Viber.jpg

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Ποιος θέλει μια free συνεδρία μαζί μου?

Το μόνο που πρεπει να κάνει είναι να έρθει να με βρει στο spank party 3/11/23 στο Temple, και να ζητήσει να παίξει μαζί μας.

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν στο Castle de Paris...

Screenshot_20231023-230529_Viber.jpg

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Κρήτη τελευταίες μέρες...
Σας ευχαριστώ πολύ όλους πλάσματα μου..

Επόμενος προορισμός...
ΛΑΡΙΣΑ.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες...

teflar

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
0
Κρήτη τελευταίες μέρες...
Σας ευχαριστώ πολύ όλους πλάσματα μου..

Επόμενος προορισμός...
ΛΑΡΙΣΑ.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες...
Πω πω λαχταρα που θα φανε τα αλογακια

Ritual Howls

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Λοιπον γνώρισα πρόσφατα την Κυρία και εχω να πω προσοχή θα σας γαμήσει το κεφάλι για τα καλα. Δεν είναι κοριτσάκι που το κανει για εξτρα φραγκα δεν ειναι κομπλεξικη που μισει τους άντρες ειναι Αφέντρα με Α κεφαλαίο. Οποιος λεει οτι δεν πέρασε καλα μαζι της μάλλον δεν του αρέσει η υποταγή.
Είναι απίστευτος άνθρωπος αν και δεν ειχα πολυ χρονο για συζήτηση καθως φρόντισε να κραταει το στομα μου απασχολούμενο συνεχώς.
Προσωπικά το πρώτο μου session ηταν σαν να επεξα σε 5 τσόντες και το δεύτερο ηταν ενα τέλειο role play με υπέροχο τελείωμα.
Είναι πεντακάθαρη οργανωμένη σε σέβεται και καταλαβαίνει τα ορια σου.Αν εισαι sub σου προτείνω να κλείσεις ένα sessions δεν γίνεται να περάσεις άσχημα.Οπως ομως προανέφερα προσοχή υπάρχει κίνδυνος εθισμού.

ffsub

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
202
Πόντοι
20
Λοιπον γνώρισα πρόσφατα την Κυρία και εχω να πω προσοχή θα σας γαμήσει το κεφάλι για τα καλα. Δεν είναι κοριτσάκι που το κανει για εξτρα φραγκα δεν ειναι κομπλεξικη που μισει τους άντρες ειναι Αφέντρα με Α κεφαλαίο. Οποιος λεει οτι δεν πέρασε καλα μαζι της μάλλον δεν του αρέσει η υποταγή.
Είναι απίστευτος άνθρωπος αν και δεν ειχα πολυ χρονο για συζήτηση καθως φρόντισε να κραταει το στομα μου απασχολούμενο συνεχώς.
Προσωπικά το πρώτο μου session ηταν σαν να επεξα σε 5 τσόντες και το δεύτερο ηταν ενα τέλειο role play με υπέροχο τελείωμα.
Είναι πεντακάθαρη οργανωμένη σε σέβεται και καταλαβαίνει τα ορια σου.Αν εισαι sub σου προτείνω να κλείσεις ένα sessions δεν γίνεται να περάσεις άσχημα.Οπως ομως προανέφερα προσοχή υπάρχει κίνδυνος εθισμού.
Ωραία μπάντα

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Καλώς ήρθε και το νέο μέλος με την ωραία μπάντα.
Κρήτη σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη σας.
Είστε όλοι υπεροχοι και τα αντικριστά σου μούρλια....

Επόμενος προορισμός Λάρισα λοιπόν..

• Αγάπη
Αντιδράσεις: LB

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom