μπαρμπαστρουμφ... το νου σου... μην καψεις το φιλτρο... την εκατσες
Κάτι τέτοιο να υποθέσω....
Τελευταία τροποποίηση:
μπαρμπαστρουμφ... το νου σου... μην καψεις το φιλτρο... την εκατσες
Κάτι τέτοιο να υποθέσω....
Μάλλον θα το κάψει επίτηδες, μην του βάζεις ιδέεςμπαρμπαστρουμφ... το νου σου... μην καψεις το φιλτρο... την εκατσες
Να κάνω το φίλτρο;Μάλλον θα το κάψει επίτηδες, μην του βάζεις ιδέες
Κόλλησες και εσύ Ισίτιδα φίλε... Είναι σε έξαρση... Κολλάς και δε ξεκολλάς... Είναι πόρωση η ΓυναίκαΜόλις είχα session με την Κυρία ! Για να μην μακρυγορώ… μακράν η ΚΑ-ΛΥ-ΤΕ-ΡΗ!!!! Δείχνει ότι το απολαμβάνει τόσο πολύ αυτό που κάνει που το σαδιστικό της χαμόγελο με το διαπεραστικό βλέμμα της, αρκούν για να σου λυθούν τα γόνατα….!!!!!ΘΕΑ!!!
Και λίγα λες… αφού σκέφτομαι να ξαναπάω σήμερα ….;)Κόλλησες και εσύ Ισίτιδα φίλε... Είναι σε έξαρση... Κολλάς και δε ξεκολλάς... Είναι πόρωση η Γυναίκα
Καλημερες όμορφες να έχουμε....Και λίγα λες… αφού σκέφτομαι να ξαναπάω σήμερα ….;)
Τι βλέμμα θεέ μου....Καλημέρα να έχουμε και καλή Κυριακή σε όλους....
Να μωρέ εδώ καφεδάκι, δέχομαι και κάνα challenge out of bed style ....
Δεν ξέρω πώς λέγεται , αλλά ναι θέλω!!!!!!Καλημερες όμορφες να έχουμε....
Τι βλέπω κάποιος χρειάζεται αντιβίωση?
Δεν θέλω θεραπεία... Προτιμώ να μείνω αρρωστάκι Σας!!Καλημερες όμορφες να έχουμε....
Τι βλέπω κάποιος χρειάζεται αντιβίωση?
Αν δεν θέλει κάποιος να θεραπευτεί, δεν μπορεί να του το επιβάλλει κανείς , από την στιγμή που δεν γίνει επικίνδυνο το άτομο αυτό , τόσο στον εαυτό του, όσο και στην κοινωνία....Εγώ πάλι ως εκ της θέσεως μου προσφέρω θεραπεία!
Επίσης ως εκ της θέσεως μου πιστεύω ότι όλες και όλοι ανεξαρτήτως τι δηλώνουν έχουν και την υποτακτική τους πλευρά.
Γνωρίζω επίσης ότι την θεραπεία έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, αυτή που θεωρούν ότι δεν την χρειάζονται.
Δεν ξέρω τι πιστεύει επ' αυτού η γοητευτική Αφέντρα Ίσιδα, ξέρω όμως ότι και αυτή της η πλευρά θα ήταν ιδιαίτερα γοητευτική!!
Homework
Mε εσένα δεν θα είναι θεραπεία, θα είναι η ανακάλυψη ενός νέου συναρπαστικού κόσμου, ένα ταξίδι στο άγνωστο, η γοητεία της 'άλλης πλευράς' Τι πιο ωραίο απ' αυτό? Γιατί σε ένα χώρο όπως αυτός να βάζουμε στερεότυπα?Αν δεν θέλει κάποιος να θεραπευτεί, δεν μπορεί να του το επιβάλλει κανείς , από την στιγμή που δεν γίνει επικίνδυνο το άτομο αυτό , τόσο στον εαυτό του, όσο και στην κοινωνία....
Έχεις πάρει ήδη απάντηση σε πμ. Χωρίς να ξέρω καν τι έγραφες έγραφα κ εγώ. Καλή συνέχειαMε εσένα δεν θα είναι θεραπεία, θα είναι η ανακάλυψη ενός νέου συναρπαστικού κόσμου, ένα ταξίδι στο άγνωστο, η γοητεία της 'άλλης πλευράς' Τι πιο ωραίο απ' αυτό? Γιατί σε ένα χώρο όπως αυτός να βάζουμε στερεότυπα?
Στην Αγγλία που ήμουν θεωρείτο must για ένα άτομο που δήλωνε κυρίαρχο, να είχε απαραιτήτως περάσει ένα στάδιο και στην άλλη πλευρά και αυτό έχει λογική. Αν θέλεις να δίνεις πόνο, πρέπει να αισθανθείς πως είναι ο πόνος αυτός στο πετσί σου. Και ο πόνος είναι ωραίο πράγμα, όταν τον θέλουν και οι δύο.
Έχει σημασία να ταράζεις τα νερά, να ανακατεύεις την τράπουλα, να μην σταματάς της αναζήτηση.
Αν κρίνω απο τα σχόλια, υποτακτικοί δεν θα σου λείψουν ποτέ.
Υπάρχει όμως και το what if
Άκου τον γιατρό!
Ο μόνος λογος που καθυστερω την επισκεψη, θελω να δω πολυ τον νεο χωρο , ειμαι σιγουρος οτι θα μας καθηλωσει ολουςΚαλημέρα αγαπημένα μου πλάσματα......
Εχει ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα το χρονόμετρο για την έναρξη του χώρου...
Ήρθε η ώρα λοιπόν.......
Καποιες μικρές βασικές πινελιές ακόμα.....
και ετοιμαστείτε για τις φαντασιώσεις σας μέσα στον πιο "σκοτεινό θάλαμο" στο κέντρο της Αθήνας....
Dark Chamber
Εμείς εσένα ξέρουμε .Έως 25 Ιουλίου θα βρίσκεται μαζί μας εδώ στην Αθήνα, μια κυρία που σίγουρα θα θέλετε να την λατρέψετε.
Αφεντρα Άρτεμις
Και Ισιδα Καρρά
Σε διπλά σεσσιον στην Αθήνα από αύριο έως 25 Ιουλίου.
Και επειδή έχει πολύ ζέστη και πρέπει όλοι να σβήσουν τις εξάψεις τους....
Τα διπλά ραντεβού θα είναι στα 150/h
Οι Συνεδρίες θα πραγματοποιούνται στον χώρο της κυρίας Άρτεμις στο κέντρο της Αθήνας , ή σε ξενοδοχείο.
* Δυστυχώς εγώ δεν θα μπορέσω να είμαι σύντομα στην αγαπημένη μου πόλη Θεσσαλονίκη,
Θα βρίσκεται όμως η κυρία Άρτεμις για πρώτη φορά εκεί από 26 - 30 Ιουλίου...
Να μάθεις και τις άλλες κυρίες αγαπημένο μου πλάσμαΕμείς εσένα ξέρουμε .