Τύπε, βγήκε η Ίσιδα και είπε δημόσια ότι αν δεν περάσει ο άλλος καλά δεν πληρώνεται κι εσύ πας και λες τι ακριβώς περί δικαστηρίων και λοιπών πραγμάτων; Ότι λέει αναλήθιες; Εάν ναι, περιμένουμε να μας πεις εσύ σκηνικό που έγινε και ήταν αναληθής στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ δήλωση η Ίσιδα, και να έχεις και αποδείξεις, ειδάλλως για βαλτό σε θεωρώ που θέλεις να κακολογήσεις. Και για να λέμε λίγο τα αυτονόητα, όταν ένας επαγγελματίας ανεξαρτήτου είδους και χώρου επαγγελματικού, σου λέει ότι αν δε σε ικανοποιήσουν οι υπηρεσίες μου δε σε χρεώνω, ε, μου προσφέρει μια άλλη εγγύηση προσωπικά.
Κι επειδή έχουν γνώση οι φύλακες, για πες μας εσύ μία εμπειρία σου από ή με γυναίκα κυρίαρχο, ή και γενικότερα ιερόδουλη, γιατί μόνο γενικολογίες σε έχω δει να γράφεις, περί ακριβών διπλών παιχνιδιών κλπ. και καμία, μα ΚΑΜΙΑ ενημέρωση. Τουλάχιστον τύπε εγώ βγαίνω δημόσια και λέω πήγα με την τάδε, έσκασα τόσα, και πέρασα καλά, ή κράζω αντίστοιχα εργαζόμενες όταν μας θεωρούν κορόιδα, αλλά πάντοτε ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ, δεν πετάω γενικολογίες έτσι δεξιά κι αριστερά.
Όσο για την Ίσιδα, εγώ το είπα, έχω παίξει μαζί της ως Κυρίαρχος, σε πάρτυ που οργανώσαμε και που πληρώσαμε και οι δύο, οπότε μόνο σε αυτό μπορώ να εκφέρω άποψη για τις τεχνικές της. Για την προσωπικότητά της, δεν μπορώ να πω, έχει ξηγηθεί σπαθί, τουλάχιστον απέναντί μου, και απέναντι σε άλλους φίλους και γνωστούς που έχω στο χώρο, που είναι εξίσου παλιοί, ή και παλαιότεροι.
Για τον δε επαγγελματισμό της δεν έχω να πω τίποτα, η Ίσιδα για να μην κρεμάσει την Erotic Art και το BDSM Area ξέρω ότι πήγαινε με στραμπουληγμένο πόδι τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή και τη Δευτέρα, και δεν έβαλε τον κώλο της κάτω. Μπροστά ήμουν το Σάββατο και την παρακαλούσαμε 3 άτομα να κάτσει να το ξεκουράσει, αλλά εκεί να βγάλει δουλειά η Ίσιδα, σε αντίθεση με άλλες που μοστράρανε τα ονόματά τους σε αφίσες και ΟΥΔΕΠΟΤΕ πατήσανε στο χώρο να κάνουν παιχνίδι και να μιλήσουν με τον κόσμο.