Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
390
Πόντοι
21
Θα ήταν μεγάλη μας τιμή domina isida, αν σας βλέπαμε στην όμορφη Θεσσαλονίκη ξανά! Προσωπικά, τα θετικά σχόλια που έχω διαβάσει στο forum μου έχουν εξάψει την φαντασία!!!! Ανυπομονώ να έρθετε μια βόλτα προς τα πάνω και να σας δούμε κι εμείς που δεν σας έχουμε.....γευτεί ακόμα!!!!

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Θα ήταν μεγάλη μας τιμή domina isida, αν σας βλέπαμε στην όμορφη Θεσσαλονίκη ξανά! Προσωπικά, τα θετικά σχόλια που έχω διαβάσει στο forum μου έχουν εξάψει την φαντασία!!!! Ανυπομονώ να έρθετε μια βόλτα προς τα πάνω και να σας δούμε κι εμείς που δεν σας έχουμε.....γευτεί ακόμα!!!!
Έρχομαι συχνά στην όμορφη πόλη μας...
Σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας αγαπητέ μου...

Μου λείπετε αγαπημένα μου πλάσματα...

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206

Να ετοιμαζόμαστε για καύσωνα δηλαδή... Θα σπάσουν τα θερμόμετρα :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Φωτιές παιρνουμε όλοι, θέλουνε δεν θελουμε νομίζω
Δεν ήθελε και πήρε φωτιά κανείς? Ααααπαααααπαααα τι γίνεται σε τούτο το κόσμο? Χαχααχαα
Καλημέρα γλυκό μου πλάσμα

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Τύπε, βγήκε η Ίσιδα και είπε δημόσια ότι αν δεν περάσει ο άλλος καλά δεν πληρώνεται κι εσύ πας και λες τι ακριβώς περί δικαστηρίων και λοιπών πραγμάτων; Ότι λέει αναλήθιες; Εάν ναι, περιμένουμε να μας πεις εσύ σκηνικό που έγινε και ήταν αναληθής στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ δήλωση η Ίσιδα, και να έχεις και αποδείξεις, ειδάλλως για βαλτό σε θεωρώ που θέλεις να κακολογήσεις. Και για να λέμε λίγο τα αυτονόητα, όταν ένας επαγγελματίας ανεξαρτήτου είδους και χώρου επαγγελματικού, σου λέει ότι αν δε σε ικανοποιήσουν οι υπηρεσίες μου δε σε χρεώνω, ε, μου προσφέρει μια άλλη εγγύηση προσωπικά.

Κι επειδή έχουν γνώση οι φύλακες, για πες μας εσύ μία εμπειρία σου από ή με γυναίκα κυρίαρχο, ή και γενικότερα ιερόδουλη, γιατί μόνο γενικολογίες σε έχω δει να γράφεις, περί ακριβών διπλών παιχνιδιών κλπ. και καμία, μα ΚΑΜΙΑ ενημέρωση. Τουλάχιστον τύπε εγώ βγαίνω δημόσια και λέω πήγα με την τάδε, έσκασα τόσα, και πέρασα καλά, ή κράζω αντίστοιχα εργαζόμενες όταν μας θεωρούν κορόιδα, αλλά πάντοτε ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ, δεν πετάω γενικολογίες έτσι δεξιά κι αριστερά.

Όσο για την Ίσιδα, εγώ το είπα, έχω παίξει μαζί της ως Κυρίαρχος, σε πάρτυ που οργανώσαμε και που πληρώσαμε και οι δύο, οπότε μόνο σε αυτό μπορώ να εκφέρω άποψη για τις τεχνικές της. Για την προσωπικότητά της, δεν μπορώ να πω, έχει ξηγηθεί σπαθί, τουλάχιστον απέναντί μου, και απέναντι σε άλλους φίλους και γνωστούς που έχω στο χώρο, που είναι εξίσου παλιοί, ή και παλαιότεροι.

Για τον δε επαγγελματισμό της δεν έχω να πω τίποτα, η Ίσιδα για να μην κρεμάσει την Erotic Art και το BDSM Area ξέρω ότι πήγαινε με στραμπουληγμένο πόδι τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή και τη Δευτέρα, και δεν έβαλε τον κώλο της κάτω. Μπροστά ήμουν το Σάββατο και την παρακαλούσαμε 3 άτομα να κάτσει να το ξεκουράσει, αλλά εκεί να βγάλει δουλειά η Ίσιδα, σε αντίθεση με άλλες που μοστράρανε τα ονόματά τους σε αφίσες και ΟΥΔΕΠΟΤΕ πατήσανε στο χώρο να κάνουν παιχνίδι και να μιλήσουν με τον κόσμο.

Επειδή η μουσική μιλάει πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο...

Καλή Κυριακή σε όλους μας....

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Δεν ήθελε και πήρε φωτιά κανείς? Ααααπαααααπαααα τι γίνεται σε τούτο το κόσμο? Χαχααχαα
Καλημέρα γλυκό μου πλάσμα
Έτερον εκατερον, ευτυχως ή δυστυχώς δεν σβήνουν…..

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
* ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΉ ΔΙΆΘΕΣΗ*

Επειδή τα θερμόμετρα βαράνε κόκκινα, πρέπει να σβήσουν όλες οι φωτιές......

Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα μου θα είναι 70/h

ΚΑΛΌ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ......

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
* ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΉ ΔΙΆΘΕΣΗ*

Επειδή τα θερμόμετρα βαράνε κόκκινα, πρέπει να σβήσουν όλες οι φωτιές......

Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα μου θα είναι 70/h

ΚΑΛΌ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ......
γαμιεσαι εσυ κυρια μου καμια φορα?για τα υπολοιπα δεν ενδιαφερομαι.αμα ειναι πες ,να το δουμε.!!!!!!!!

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
γαμιεσαι εσυ κυρια μου καμια φορα?για τα υπολοιπα δεν ενδιαφερομαι.αμα ειναι πες ,να το δουμε.!!!!!!!!
Όπως το είπες.... καμία φορά...
Πολλοί προσπαθούν.
Στις φαντασίωσεις τους οτι θέλουν όμως έχουν εννοείται.....

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Κάτι μου λέει ότι μου τα έχει ταγμένα για το 2123, τώρα αν μ' έπιασε κότσο, δεν ξέρω :buck2::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::buck2:

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
γαμιεσαι εσυ κυρια μου καμια φορα?για τα υπολοιπα δεν ενδιαφερομαι.αμα ειναι πες ,να το δουμε.!!!!!!

ουτε καν...απορθητο φρουριο...Το στανταρ ειναι οτι γαμαει απιστευτα... να γαμηθει ουτε στα πιο τρελα ονειρα...Αν και πιστευω οτι ειναι ονειρο των περισσσοτερων μας..Η γυναικα ειναι Θεα

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
390
Πόντοι
21

Έχε κατά νου ότι εμείς εδώ στη Σαλονίκη ξέρουμε να τιμούμε όσες μας τιμούνε.......

Μπορεί να μην γαμιέσαι όπως λένε οι συναγωνιστές...αλλά είσαι και γαμώ τα άτομα (μολονότι δεν σ' έχω γνωρίσει ακόμα)

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Το έχω διαπιστώσει και γιαυτό ερχομαι συχνά πυκνά.....

• Αγάπη
Αντιδράσεις: LB

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
390
Πόντοι
21
Το γεγονός ότι διαμορφώνεις μόνη σου την τιμή, φανερώνει ότι είσαι γνήσια αφέντρα και δεν πουλάς αφεντριλίκι για λογαριασμό τρίτων....
Το γεγονός ότι ρίχνεις την τιμή, φανερώνει ότι σέβεσαι τον πελάτη

.....ήδη στο μυαλό μου σε λογίζω ως αρχαία ελληνίδα εταίρα .... και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι που σου αρμόζει.....
(τα περί σεξεργάτριας και ιερόδουλης που ειπώθηκαν για πάρτη σου τα ακούω βερεσέ)

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Το γεγονός ότι διαμορφώνεις μόνη σου την τιμή, φανερώνει ότι είσαι γνήσια αφέντρα και δεν πουλάς αφεντριλίκι για λογαριασμό τρίτων....
Το γεγονός ότι ρίχνεις την τιμή, φανερώνει ότι σέβεσαι τον πελάτη

.....ήδη στο μυαλό μου σε λογίζω ως αρχαία ελληνίδα εταίρα .... και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι που σου αρμόζει.....
(τα περί σεξεργάτριας και ιερόδουλης που ειπώθηκαν για πάρτη σου τα ακούω βερεσέ)
Καλώς ή κακώς σέβομαι τους ανθρώπους. Ασχέτως με πελάτες ή μη....
Και όταν δούλευα με άλλους πάλι δεν ήταν πρόβλημα αν θα έπαιρνα λιγότερα ή και καθόλου κάποιες φορές από την στιγμή που οι συνεργάτες μου δεν έχαναν τίποτα....

Όσοι με ξέρουν το έχουν διαπιστώσει πως δεν με νοιάζει το
"χαρτί -χρήμα".

Τους αφήνουμε λοιπόν να πουν ότι θέλουν και εδώ είμαστε όλοι....

Η αλήθεια είναι όπως το λάδι αγαπητέ μου.....

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Καλημέρα σε όλους μας....

Νομίζω πως στην Ελλάδα λείπει το cosplay....

Με μεγάλη μου χαρά λοιπόν σας ανακοινώνω πως ξεκινούν cosplay σεσσιονς .

Άσε την φαντασία σου να οργιάσει και έλα να φτιάξουμε ένα σενάριο που θα σου μείνει αξέχαστο....

Με τεράστια συλλογή από στολές και αξεσουάρ , πολύ φαντασία και την ενεργοπαθητικη trans σκλάβα μου , ξεκινούν νέα σεσσιον...

* Ο χώρος θα ειναι έως 15 Αυγούστου...
Τα εγκαίνια θα γίνουν αρχές Σεπτεμβρίου με ένα prive event .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom