teflar
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165
- Πόντοι
- 0
Ωρα? Μετράω λεπτάΔεν βλέπεις ώρα
Ωρα? Μετράω λεπτάΔεν βλέπεις ώρα
Δεν νομίζω φίλε.:-))))Κυρία ελπίζω να κρατάτε δυνάμεις και για εμάς στην Κρήτη
Ωραια.... καλά πηγατε ...καλα να φτασατε Αθήνα.....ωρα να γυρισετε παλι πισω καλύτερα τωρα... θα "πηξουν τα μπετα" για τον 8οΔεν βλέπεις ώρα
Θα σας συνιστούσα να κρατησετε εσεις δυναμεις στην κρητη...Η κ. Ίσιδα δεν χαμπαριαζει... Η Γυναικα είναι unstoppable bdsm weapon... Θα καταλάβεις οταν βρεθείς μαζί της τι εννοω....Κυρία ελπίζω να κρατάτε δυνάμεις και για εμάς στην Κρήτη
Δε σορτ ουαν όμωςΘα σας συνιστούσα να κρατησετε εσεις δυναμεις στην κρητη...Η κ. Ίσιδα δεν χαμπαριαζει... Η Γυναικα είναι unstoppable bdsm weapon... Θα καταλάβεις οταν βρεθείς μαζί της τι εννοω....![]()
δε lethar ουαν ομωςΔε σορτ ουαν όμως
The wildest one !!!!δε lethar ουαν ομως![]()
Σκόπευα να μην πάω αλλά μάλλον άλλαξα γνώμηΘα σας περιμένω στο spank πάρτι εννοείται.....
Εκεί κάπου λοιπον... Όσοι θέλετε να με γνωρίσετε, να παίξουμε και να είστε στα πόδια μου, στην..... kinky έκπληξη που ετοιμάζω....
Καλό βράδυ πλάσματα μου.
Θα έχανες και δεν θα το πίστευες...Σκόπευα να μην πάω αλλά μάλλον άλλαξα γνώμη![]()
Είναι επειδή δεν τρως γιαούρτι....Καλημέρα στην Κυρία και σε όλη την ομαδα!! Μετα από τις καλημέρες που ανταλλάξαμε μέσω μηνυμάτων με την κ. Ίσιδα και τις ευχαριστίες μου για το πόσο φανταστικά πέρασα... Ξαφνικα μου τηλεφωνεί και μου λέει
" Επειδή ξύπνησα με κέφια σήμερα... επειδή τα παρα ευχαριστήθηκες τα σέσσιον και επειδή η Ίσιδα δεν είναι για χόρταση...Θα μπεις σε φάση "chastity" . Και με το πιο καυλιάρικο και καριόλικο ύφος που έχω ακούσει ποτέ μου λέει "θα γαμήσεις το μυαλό σου....δεν αγγιζεις τίποτα...δεν υπαρχει τίποτα...μόνο η καύλα στο μυαλό σου για μένα υπάρχει.... θα μπουκωσεις μεχρι το σπέρμα σου να γινει γιαούρτι... μαλάκα"...και μου το έκλεισε. Μετα μου στελνει μηνύμα "μην τολμήσεις να μην υπακούσεις..είμαστε σε επαφή... και κάθε βράδυ περιμένω αναφορα...Όταν έρθει η ώρα θα καταλάβω αν προσκύνησες ή οχι.."
Δεν υπάρχει η Γυναικα.... Θεά
You've been locktobered by Isida.... καημένε...Καλημέρα στην Κυρία και σε όλη την ομαδα!! Μετα από τις καλημέρες που ανταλλάξαμε μέσω μηνυμάτων με την κ. Ίσιδα και τις ευχαριστίες μου για το πόσο φανταστικά πέρασα... Ξαφνικα μου τηλεφωνεί και μου λέει
" Επειδή ξύπνησα με κέφια σήμερα... επειδή τα παρα ευχαριστήθηκες τα σέσσιον και επειδή η Ίσιδα δεν είναι για χόρταση...Θα μπεις σε φάση "chastity" . Και με το πιο καυλιάρικο και καριόλικο ύφος που έχω ακούσει ποτέ μου λέει "θα γαμήσεις το μυαλό σου....δεν αγγιζεις τίποτα...δεν υπαρχει τίποτα...μόνο η καύλα στο μυαλό σου για μένα υπάρχει.... θα μπουκωσεις μεχρι το σπέρμα σου να γινει γιαούρτι... μαλάκα"...και μου το έκλεισε. Μετα μου στελνει μηνύμα "μην τολμήσεις να μην υπακούσεις..είμαστε σε επαφή... και κάθε βράδυ περιμένω αναφορα...Όταν έρθει η ώρα θα καταλάβω αν προσκύνησες ή οχι.."
Δεν υπάρχει η Γυναικα.... Θεά
παλι καλα που δεν το σκεφτηκε νωριτερα και γλυτωσαμε τις πρωτες 10 μερες του οκτωβρη.... Βεβαια με την κ Ισιδα εδω Θεσσαλονικη σε chastity....θα ηταν απαλευτο.....Οποτε ενα 10ημερο cheating μας εκατσε καλα....You've been locktobered by Isida.... καημένε...