Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
342
Πόντοι
21
Κυρία ελπίζω να κρατάτε δυνάμεις και για εμάς στην Κρήτη

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.426
Πόντοι
456
Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.426
Πόντοι
456
Κυρία ελπίζω να κρατάτε δυνάμεις και για εμάς στην Κρήτη
Θα σας συνιστούσα να κρατησετε εσεις δυναμεις στην κρητη...Η κ. Ίσιδα δεν χαμπαριαζει... Η Γυναικα είναι unstoppable bdsm weapon... Θα καταλάβεις οταν βρεθείς μαζί της τι εννοω.... :wink::wink:

Τελευταία τροποποίηση:

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.832
Πόντοι
446
Θα σας συνιστούσα να κρατησετε εσεις δυναμεις στην κρητη...Η κ. Ίσιδα δεν χαμπαριαζει... Η Γυναικα είναι unstoppable bdsm weapon... Θα καταλάβεις οταν βρεθείς μαζί της τι εννοω.... :wink::wink:
Δε σορτ ουαν όμως

• Like
Αντιδράσεις: Cman

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.832
Πόντοι
446
Θα σας περιμένω στο spank πάρτι εννοείται.....

Εκεί κάπου λοιπον... Όσοι θέλετε να με γνωρίσετε, να παίξουμε και να είστε στα πόδια μου, στην..... kinky έκπληξη που ετοιμάζω....

Καλό βράδυ πλάσματα μου.

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.832
Πόντοι
446
Καλησπέρα πλάσματα μου

Το πρόγραμμα για Κρήτη έτοιμο.... Εσείς???

○ Ηράκλειο
Από 25/10 έως 31/10

○ Χανιά
Από 1/11 έως 4/11

1629018868289.jpg

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
880
Πόντοι
86
Καλησπέρα πλάσματα μου

Το πρόγραμμα για Κρήτη έτοιμο.... Εσείς???

○ Ηράκλειο
Από 25/10 έως 31/10

○ Χανιά
Από 1/11 έως 4/11

1629018868289.jpg
Τι ποδια θεέ μου;;
Για ατελείωτο γλυψιμο και πιπιλισμα
Και το μεγάλο δάχτυλο για σου το χώνει στην τρύπα

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
880
Πόντοι
86
Έχω πάθει σοκ με το μεγάλο δάχτυλο της κυρίας

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.426
Πόντοι
456
Καλημέρα στην Κυρία και σε όλη την ομαδα!! Μετα από τις καλημέρες που ανταλλάξαμε μέσω μηνυμάτων με την κ. Ίσιδα και τις ευχαριστίες μου για το πόσο φανταστικά πέρασα... Ξαφνικα μου τηλεφωνεί και μου λέει

" Επειδή ξύπνησα με κέφια σήμερα... επειδή τα παρα ευχαριστήθηκες τα σέσσιον και επειδή η Ίσιδα δεν είναι για χόρταση...Θα μπεις σε φάση "chastity" . Και με το πιο καυλιάρικο και καριόλικο ύφος που έχω ακούσει ποτέ μου λέει "θα γαμήσεις το μυαλό σου....δεν αγγιζεις τίποτα...δεν υπαρχει τίποτα...μόνο η καύλα στο μυαλό σου για μένα υπάρχει.... θα μπουκωσεις μεχρι το σπέρμα σου να γινει γιαούρτι... μαλάκα"...και μου το έκλεισε. Μετα μου στελνει μηνύμα "μην τολμήσεις να μην υπακούσεις..είμαστε σε επαφή... και κάθε βράδυ περιμένω αναφορα...Όταν έρθει η ώρα θα καταλάβω αν προσκύνησες ή οχι.."

Δεν υπάρχει η Γυναικα.... Θεά

Τελευταία τροποποίηση:

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.391
Πόντοι
726
Θα σας περιμένω στο spank πάρτι εννοείται.....

Εκεί κάπου λοιπον... Όσοι θέλετε να με γνωρίσετε, να παίξουμε και να είστε στα πόδια μου, στην..... kinky έκπληξη που ετοιμάζω....

Καλό βράδυ πλάσματα μου.
Σκόπευα να μην πάω αλλά μάλλον άλλαξα γνώμη :smiling-face-with-heart-eyes:

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.832
Πόντοι
446
Σκόπευα να μην πάω αλλά μάλλον άλλαξα γνώμη :smiling-face-with-heart-eyes:
Θα έχανες και δεν θα το πίστευες...

Καλημέρα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα στην Κυρία και σε όλη την ομαδα!! Μετα από τις καλημέρες που ανταλλάξαμε μέσω μηνυμάτων με την κ. Ίσιδα και τις ευχαριστίες μου για το πόσο φανταστικά πέρασα... Ξαφνικα μου τηλεφωνεί και μου λέει

" Επειδή ξύπνησα με κέφια σήμερα... επειδή τα παρα ευχαριστήθηκες τα σέσσιον και επειδή η Ίσιδα δεν είναι για χόρταση...Θα μπεις σε φάση "chastity" . Και με το πιο καυλιάρικο και καριόλικο ύφος που έχω ακούσει ποτέ μου λέει "θα γαμήσεις το μυαλό σου....δεν αγγιζεις τίποτα...δεν υπαρχει τίποτα...μόνο η καύλα στο μυαλό σου για μένα υπάρχει.... θα μπουκωσεις μεχρι το σπέρμα σου να γινει γιαούρτι... μαλάκα"...και μου το έκλεισε. Μετα μου στελνει μηνύμα "μην τολμήσεις να μην υπακούσεις..είμαστε σε επαφή... και κάθε βράδυ περιμένω αναφορα...Όταν έρθει η ώρα θα καταλάβω αν προσκύνησες ή οχι.."

Είναι επειδή δεν τρως γιαούρτι....

Καλημέρα....

ffsub

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
208
Πόντοι
20

You've been locktobered by Isida.... καημένε...

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.426
Πόντοι
456
You've been locktobered by Isida.... καημένε...
παλι καλα που δεν το σκεφτηκε νωριτερα και γλυτωσαμε τις πρωτες 10 μερες του οκτωβρη.... Βεβαια με την κ Ισιδα εδω Θεσσαλονικη σε chastity....θα ηταν απαλευτο.....Οποτε ενα 10ημερο cheating μας εκατσε καλα....:wink::sunglasses:

Παντως η ολη φαση ηταν τελειως απροβλεπτη και αυθορμητη και τερμα καυλωτικη.... Δεν το εχω ξανακανει και μαλλον δεν θα ναι ευκολο.... αλλα το κονσεπτ ετσι οπως εγινε ηταν ολα τα λεφτα....με εφτιαξε απειρα

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom