Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Καλημέρα στην Κυρία και σε όλη την ομαδα!! Μετα από τις καλημέρες που ανταλλάξαμε μέσω μηνυμάτων με την κ. Ίσιδα και τις ευχαριστίες μου για το πόσο φανταστικά πέρασα... Ξαφνικα μου τηλεφωνεί και μου λέει

" Επειδή ξύπνησα με κέφια σήμερα... επειδή τα παρα ευχαριστήθηκες τα σέσσιον και επειδή η Ίσιδα δεν είναι για χόρταση...Θα μπεις σε φάση "chastity" . Και με το πιο καυλιάρικο και καριόλικο ύφος που έχω ακούσει ποτέ μου λέει "θα γαμήσεις το μυαλό σου....δεν αγγιζεις τίποτα...δεν υπαρχει τίποτα...μόνο η καύλα στο μυαλό σου για μένα υπάρχει.... θα μπουκωσεις μεχρι το σπέρμα σου να γινει γιαούρτι... μαλάκα"...και μου το έκλεισε. Μετα μου στελνει μηνύμα "μην τολμήσεις να μην υπακούσεις..είμαστε σε επαφή... και κάθε βράδυ περιμένω αναφορα...Όταν έρθει η ώρα θα καταλάβω αν προσκύνησες ή οχι.."

Δεν υπάρχει η Γυναικα.... Θεά
Τυχερέ….!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: LB

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
καυλησπέρα τέκνα εις διαστροφήν

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Απογευματινο μήνυμα από την Κυρία:

"Τι εννοεις μωρη τσουλάρα ότι γλύτωσες 10 μέρες από τον Οκτώβρη; Έχεις δει Οκτώβριο με 20 μέρες; Συνεχίζεις άχυστος και τον Νοέμβρη και θα δω πότε θα σου αρμέξω τον προστάτη.... Έτσι, συνέχισε τις εξυπνάδες στην Κυρία σου και σε βλέπω για καλές γιορτες και βάλε... Ααα και όποτε σε πιάνουν καύλες χώνε δάκτυλο... αλλά όχι για πολύ και γουστάρεις. Και μην ανησυχεις μαλάκα ολα καλά θα πάνε. Περιμένω αναφορά το βράδυ "

Μπλέξαμε :wink:

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Απογευματινο μήνυμα από την Κυρία:

"Τι εννοεις μωρη τσουλάρα ότι γλύτωσες 10 μέρες από τον Οκτώβρη; Έχεις δει Οκτώβριο με 20 μέρες; Συνεχίζεις άχυστος και τον Νοέμβρη και θα δω πότε θα σου αρμέξω τον προστάτη.... Έτσι, συνέχισε τις εξυπνάδες στην Κυρία σου και σε βλέπω για καλές γιορτες και βάλε... Ααα και όποτε σε πιάνουν καύλες χώνε δάκτυλο... αλλά όχι για πολύ και γουστάρεις. Και μην ανησυχεις μαλάκα ολα καλά θα πάνε. Περιμένω αναφορά το βράδυ "

Μπλέξαμε :wink:
Βλέπω αρχίζετε το ιμπα με τις τιμωρίες σας. Τι να πει και ο κωσταςαθ το κακόμοιρο.....

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Όχι όλους....

Ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι που τα κάνουν χωρις να το πω.... και απλά με ενημερώνουν.. εσύ άχρηστη?
η αλήθεια είναι ότι μου είχαν μεινει λίγες καυλες παραπάνω από την παρουσία Σας στη Θεσσαλονική...και έπεσε λίγο βαρύ το ξεχειμώνιασμα... Αλλα αφου είναι τασκ από την Κυρία μου...

xnick

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2019
Like
248
Πόντοι
21
η αλήθεια είναι ότι μου είχαν μεινει λίγες καυλες παραπάνω από την παρουσία Σας στη Θεσσαλονική...και έπεσε λίγο βαρύ το ξεχειμώνιασμα... Αλλα αφου είναι τασκ από την Κυρία μου...
Το κοβω να σε παιρνει τηλεφωνο και να στο κανει ακομη πιο δυσκολο

• Ουάου
Αντιδράσεις: LB

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
αναφορα λοχου κανονικα... Για αυριο με εβγαλε αναφερομενο στην ταγματικη....ουχχχ
άμα είσαι μόνο στην ταγματική αναφερόμενος καλά είσαι ακόμη, θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα, αλλά καλύτερα να μη βάλω ιδέες ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom