Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.832
- Πόντοι
- 446
Ε μετά θα έχει την μέθοδο 3Ν...μην την αγριευεις γιατι δεν σε βλεπω καλα
Καλημέρα πλάσματα μου.
Ε μετά θα έχει την μέθοδο 3Ν...μην την αγριευεις γιατι δεν σε βλεπω καλα
η 3Ν είναι βόλτα στο πάρκο μπροστά στην 3Ι+3Δ ;)Ε μετά θα έχει την μέθοδο 3Ν...
Καλημέρα πλάσματα μου.
Όχι καλέ... ο αγαπημένος μου φίλος, που μου φτιάχνει κατι μαστίγια...η 3Ν είναι βόλτα στο πάρκο μπροστά στην 3Ι+3Δ ;)
Μηπως να κοιταξω για αναβολη στρατευσης ... σιγα σιγα......Όχι καλέ... ο αγαπημένος μου φίλος, που μου φτιάχνει κατι μαστίγια...
άλλο οι φίλοι σου που φτιάχνουν μαστίγια, κι άλλο η κοινή μας φίλη που θα σε βοηθήσει να τεστάρεις τα μαστίγια του φίλου σουΌχι καλέ... ο αγαπημένος μου φίλος, που μου φτιάχνει κατι μαστίγια...
λιποτάκτης;;; κανόνισε την πορεία σου, θα αμολύσω τις τίγρειςΜηπως να κοιταξω για αναβολη στρατευσης ... σιγα σιγα......
για φανταρακι ξεκινησα και επεσα σε εκπαιδευτρια για ΟΥΚ....άλλο οι φίλοι σου που φτιάχνουν μαστίγια, κι άλλο η κοινή μας φίλη που θα σε βοηθήσει να τεστάρεις τα μαστίγια του φίλου σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λιποτάκτης;;; κανόνισε την πορεία σου, θα αμολύσω τις τίγρεις
δεν ήξερες, δε ρώταγες; μετά την απομάκρυνση από την κατάταξη, ουδέν λάθος αναγνωρίζετε αγαπητέ μου, τώρα θα χρειαστεί να υποστείς την εκπαίδευση μέχρι τέλουςγια φανταρακι ξεκινησα και επεσα σεψεκπαιδευτρια για ΟΥΚ....
για φανταρακι ξεκινησα και επεσα σε εκπαιδευτρια για ΟΥΚ....
κανα βισμα να φιδιασω σε κανα φυλακιο δεν παιζει....δεν ήξερες, δε ρώταγες; μετά την απομάκρυνση από την κατάταξη, ουδέν λάθος αναγνωρίζετε αγαπητέ μου, τώρα θα χρειαστεί να υποστείς την εκπαίδευση μέχρι τέλους
με καλή διαγωγή, όλα θα πάνε καλά, μη φοβάσαικανα βισμα να φιδιασω σε κανα φυλακιο δεν παιζει....
καλη μου θητεια λοιπον!με καλή διαγωγή, όλα θα πάνε καλά, μη φοβάσαι
στην καλύτερη, θα σε βάλουμε να ζεσταίνεις τα πόδια της, στη χειρότερη, χμμμμ...
Αυτό.... θα του βγάλω το δέρμα να κάνουμε κάλτσεςμε καλή διαγωγή, όλα θα πάνε καλά, μη φοβάσαι
στην καλύτερη, θα σε βάλουμε να ζεσταίνεις τα πόδια της, στη χειρότερη, χμμμμ...
όχι ρε συ, δερμάτινες κάλτσες είναι πασσέ, προτείνω ξύρισμα γουλί και δημιουργία μάλλινων για τα ποδαράκια σουΑυτό.... θα του βγάλω το δέρμα να κάνουμε κάλτσες
απο ενα chastity challenge task.....ξεκινησαμεΑυτό.... θα του βγάλω το δέρμα να κάνουμε κάλτσες
κάτι μου λέει ότι φταίνε κάτι τραπεζώματα που τις έκανα στη Θεσσαλονίκη και τσάκιζε κάτι μπιφτέκια... ρε μπας και είναι βαμπίρ και μας το κρύβει;;;;απο ενα chastity challenge task.....ξεκινησαμε
...κσι φτασαμε στο γδαρσιμο σε 2 μερες.....κλαιωωωω
θα παω μεχρι το περιπτερο να παρω τσιγαρα....δεν θα αργησω
Να γινεις "υπο" της κ. Ίσιδας μου λεγάνε, ωραία θα περάσεις, σαν διακοπές θα είναικάτι μου λέει ότι φταίνε κάτι τραπεζώματα που τις έκανα στη Θεσσαλονίκη και τσάκιζε κάτι μπιφτέκια... ρε μπας και είναι βαμπίρ και μας το κρύβει;;;;
Πες μου τα παράπονα σου καμάρι μου....Να γινεις "υπο" της κ. Ίσιδας μου λεγάνε, ωραία θα περάσεις, σαν διακοπές θα είναι
Όλα καλά Κυρία!!! Υπέροχα όλα !! ΜΙια Bitch ψυχούλα Είστε και Εσεις ....Σας λατρεύω!!Πες μου τα παράπονα σου καμάρι μου....
Βρε συ, μια χαρά παιδί είναι η Ίσιδα, κι απ' όσο ξέρω, σε προσέχει και σε φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο κάθε φορά που είναι επάνω. Μην κοιτάς που είναι λίγο αιμοβόρα, κάτι αρνάκια που τσάκισε της βγάλανε το Βελιγκέκα από μέσα τηςΝα γινεις "υπο" της κ. Ίσιδας μου λεγάνε, ωραία θα περάσεις, σαν διακοπές θα είναι