Καλημερα Κυρία ! Σας άρεσε η μαντινάδα μου;Καλημέρα είπαμε? Δεν είπαμε....
ΚΡΉΤΗ
Απο 25 Οκτωβρίου θα βρίσκομαι στο Ηράκλειο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 383K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Καυλα υπάρχει πάντα. Ανέκδοτες είναι οι εμπειριες μας μαζί σας λόγω προσωπικών δεδομένων. Μουσική οι αναστεναγμοί από τον πόνο ;)Αισθάνομαι πως πρέπει να ζητήσω ένα συγγνώμη σε όλους όσους βρίσκονται στο νήμα αυτό είτε γνωστοί είτε άγνωστοι, για τα άσχημα σχόλια που δημιουργούν κάθε τόσο, γιατί τους έχει ενοχλήσει αυτό που είμαι.
Θα σας παρακαλέσω όλους εδώ μέσα, να υπάρχει μουσική, καύλα και ανέκδοτα.
Επίσης επιτρέπω και οδηγίες για ταξίδια σε όμορφα μέρη που έχετε επισκεφτεί και εστιατόρια.
Η ζωή μας είναι σύντομη και δεν χρειάζεται να σπαταλάμε χρόνο για χαζά.
Όποιος θέλει να με κράξει και να πει τα δικά του ας το κάνει στο αυταρχικό.
Εδώ μεσα ας εκφραστεί με ένα τραγούδι.
Ευχαριστώ πολύ
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Στο σύνολο καλή. Τους άγχωσες όμως με την επόμενη βδομάδα και πλάκωσαν τα τηλέφωνα.Καλημερα Κυρία ! Σας άρεσε η μαντινάδα μου;
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Ανεκδοτες εμπειρίες... ?Καυλα υπάρχει πάντα. Ανέκδοτες είναι οι εμπειριες μας μαζί σας λόγω προσωπικών δεδομένων. Μουσική οι αναστεναγμοί από τον πόνο ;)
Που δεν έχουν εκδοθεί στο κοινό …Ανεκδοτες εμπειρίες... ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συγγνώμη από τους λάτρεις σας στην ομορφη Κρήτη !Στο σύνολο καλή. Τους άγχωσες όμως με την επόμενη βδομάδα και πλάκωσαν τα τηλέφωνα.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Ξέρεις ότι είσαι τιμωρία και κάνεις τα πάντα για να με κάνεις να γελάσω μωρή τσουλαρα....Οι σύντεκνοι σαστίσανε , στα 4 αναμένουν , σβήνουν τον πόνο στη ρακή, την Ίσιδα προσμένουν….
Η τρύπα σου ανέλπιστη, την βλέπω την κατάντια , μα σίγουρα θα εύχεσαι να σε ανοίγω πάντα....
Μαντάτα όμως άσχημα στην βούλα σου να δώσεις, η Ίσιδα δεν συγχωρεί όσο και να λαδώσεις .....
Στην θέση σου άχρηστη τώρα
Τιμωρημένος βρέθηκα , από απερισκεψία , αλήθεια όμως έκανα μεγάλη μαλακία. Την Ίσιδα νευρίασα , ωιμέ θεοί τι πίκρα , μου λείπει ήδη τρομερά του golden shower η γλύκα! Μα όσο και να προσπαθώ , εξιλέωση να ψάχνω, η Ίσιδα ανένδοτη με κάνει και τα χάνω. Θεότητα , αφεντρα μου, Κυρία των διαστροφών μου, λιγάκι αν γελασατε, ας ειν’ προς όφελός μου…
Προσοχή κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη δύο κοπέλες που αποκαλούνται αφέντρες.η σιλβιρις και μια άλλη.η σιλβιρις είναι χοντρή με πολύ αγενή συμπεριφορά και το χειρότερο το σπίτι τους είναι μέσα στη βρωμιά...μιλάμε για πολύ βρόμικα... επιπλέον δεν έχει καθόλου φαντασία και βιάζεται να σε διώξει.μακρια...
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.810
- Πόντοι
- 3.665
Dude, δεν το ανεβάζεις μία και στης Θεσσαλονίκης να το έχουμε κι εκεί;Προσοχή κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη δύο κοπέλες που αποκαλούνται αφέντρες.η σιλβιρις και μια άλλη.η σιλβιρις είναι χοντρή με πολύ αγενή συμπεριφορά και το χειρότερο το σπίτι τους είναι μέσα στη βρωμιά...μιλάμε για πολύ βρόμικα... επιπλέον δεν έχει καθόλου φαντασία και βιάζεται να σε διώξει.μακρια...
Όσο για το post of the day…
Session μετά κρεάτων σήμερα
Dude, δεν το ανεβάζεις μία και στης Θεσσαλονίκης να το έχουμε κι εκεί;
Όσο για το post of the day…
Session μετά κρεάτων σήμερα
Με τόση ενέργεια που παίρνει η Κυρία Ίσιδα από τα φαγητά πως να μην ξεσπάει πάνω μας μετά!!!! (όχι ότι μας χαλάει φυσικά)
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Δεν είναι ξέσπασμα καλό μου....Με τόση ενέργεια που παίρνει η Κυρία Ίσιδα από τα φαγητά πως να μην ξεσπάει πάνω μας μετά!!!! (όχι ότι μας χαλάει φυσικά)
Απλα το φαγητό, μου ανεβάζει κάποιες ορμόνες και δεν προλαβαίνει να πιάσει θέση στο κωλι... χοχοχο
Καλησπέρα πλάσμα μου
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε..
Σήμερα και αύριο λοιπον θα βρίσκομαι στη όμορφη πόλη μας....
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.810
- Πόντοι
- 3.665
Καλό μας Σαββατοκύριακο τίγρη και καλά ξεκωλιάσματα!Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε..
Τα παρακάτω αφιερωμένα στα πλάσματά σου...
Τελευταία τροποποίηση: