Λευκά για να δηλώσουν την αθωότητα που τις διακρίνει!!!
Γιατί στο σωστό brunch χρειάζεται να διαχωρίζονται κάποια πράγματα… Λευκά λοιπόν για τις κυρίες του χώρου και παρδαλά για τους κυρίους
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 383K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα σε όλη την ομάδα.
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε!!Καλημέρα σε όλη την ομάδα.
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Δεν ηξερα τη διαδικασια για να μπορω να λαβω pm. Οταν ειναι εφικτο στειλε μου, απλα για το συνδυασμο που σου εγραψα δε ξερω κατα ποσο αφεντρες κανουν τετοιου ειδους διπλα.
Νομίζω ότι ξεκλειδώνει στις 7 ή 10 δημοσιευσεις, αν προσπαθήσεις να στείλεις, θα σου το γράψει. Θεωρώ ότι οι περισσότερες αφέντρες δεν θα είχαν προβλημα(η Κυρία Ισιδα πιστεύω θα το έκανε με ευχαρίστηση), το δύσκολο ειναι να βρεις τρανς που να θελει(αν και υπάρχουν κάποιες). Απο εκεί και πέρα, καλό θα ειναι με την αφέντρα που θα επιλέξεις, να υπάρχει κάποια οικειοτητα και εμπειρία, γιατί με δυο άτομα που δεν γνωριζεις καλα έστω το ένα, μαλλον δεν θα βγει. Τέλος, αν θες, μετέφερε τη συζήτηση στο γενικό, ώστε να μη χαλάμε το νήμα. Κυρία Ισιδα θα τα σβήσω μόλις ενεργοποιηθούν τα μηνύματα του παιδιού.Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Δεν ηξερα τη διαδικασια για να μπορω να λαβω pm. Οταν ειναι εφικτο στειλε μου, απλα για το συνδυασμο που σου εγραψα δε ξερω κατα ποσο αφεντρες κανουν τετοιου ειδους διπλα.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Α όχι δεν πειράζει άστο. Να έχει σε όλα τα νήματα από κάτι άκυρο....Νομίζω ότι ξεκλειδώνει στις 7 ή 10 δημοσιευσεις, αν προσπαθήσεις να στείλεις, θα σου το γράψει. Θεωρώ ότι οι περισσότερες αφέντρες δεν θα είχαν προβλημα(η Κυρία Ισιδα πιστεύω θα το έκανε με ευχαρίστηση), το δύσκολο ειναι να βρεις τρανς που να θελει(αν και υπάρχουν κάποιες). Απο εκεί και πέρα, καλό θα ειναι με την αφέντρα που θα επιλέξεις, να υπάρχει κάποια οικειοτητα και εμπειρία, γιατί με δυο άτομα που δεν γνωριζεις καλα έστω το ένα, μαλλον δεν θα βγει. Τέλος, αν θες, μετέφερε τη συζήτηση στο γενικό, ώστε να μη χαλάμε το νήμα. Κυρία Ισιδα θα τα σβήσω μόλις ενεργοποιηθούν τα μηνύματα του παιδιού.
Όταν η Κυρία δεν είναι μόνο επαγγελματίας Αφέντρα αλλά και τυπάκι όμορφο. Σε μια απο τις συζητήσεις μας μετα από σέσσιον...(και ναι είναι από τους ανθρώπους που δεν σε βλέπει σαν πελάτη αλλά και σαν προσωπικότητα..). Μιλήσαμε για ένα πλασματάκι σαν αυτό της φώτο... και μου το έφερε σε κουκλάκι για δώρο τωρα που ανέβηκε... Άπειρα respect και πολύ αγάπη για τον άνθρωπο Ίσιδα
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Ότι του φανεί του τρελό ΣτεφανήΔέν μπορώ ρέ γαμώτο τίς γυναίκες πού τό σώμα τους είναι σάν περικοκλάδα από τά τατουάζ. Μέ απωθεί. Μπορεί νά είναι καλή, χρυσή, άγια, όμορφη, χαρισματική η συγκεκριμένη καί η κάθε γυναίκα.
Όμως αποτελεί βαρβαρισμό καί κενοδοξία τό νά διακοσμείς τό σώμα σου. Σημειολογικά δείχνει ότι δέν σού αρέσει έτσι όπως είναι...
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα είπαμε... δεν χαλιέμαι αν δεν αρέσω σε όλους.Καλημέρα ...περικοκλάδα! Ξυδάκι! Πρέπει νά μάθεις νά δέχεσαι κριτική. Μόνο τά εγκώμια επιτρέπεις;
Ουτε η μερεντα αρέσει σε όλους. Κάποιοι θέλουν νουτελα
Φίλε μου ο καθένας συμπεριφέρεται όπως πιστεύει στο σώμα του.. Είτε με τατου είτε με κρικους, πιρσιγκ, σκουλαρίκια κόμμωση κτλ. Σημειολογικά δεν πιστεύω ότι κρύβει μια τέτοια υπόθεση. Πολλές γυναίκες με υπέροχα σώματα το θεωρούν άποψη να διακοσμούν το σώμα τους με αυτόν τον τρόπο. Προσωπικά το θεωρώ πολύ σέξυ μια γυναίκα με τατουαζ. Επιπλέον αν έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που ανέφερες...μόνο κατι χαρισματικό θα έκανε πάνω της.Δέν μπορώ ρέ γαμώτο τίς γυναίκες πού τό σώμα τους είναι σάν περικοκλάδα από τά τατουάζ. Μέ απωθεί. Μπορεί νά είναι καλή, χρυσή, άγια, όμορφη, χαρισματική η συγκεκριμένη καί η κάθε γυναίκα.
Όμως αποτελεί βαρβαρισμό καί κενοδοξία τό νά διακοσμείς τό σώμα σου. Σημειολογικά δείχνει ότι δέν σού αρέσει έτσι όπως είναι...
Προσωπικά τα βρίσκω σέξυ, αλλά εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Ένα έργο του Πικάσο μπορεί να είναι αριστούργημα τέχνης, ενώ ένα έργο απο κορνιζάδικο μπορεί να είναι απλώς μία αντιαισθητική μουτζούρα. Μ' ένα μαχαίρι μπορεις να φας, αλλά μπορείς και να σκοτώσεις. Αν η γυναίκα ξέρει πως να τα χρησιμοποιήσει σωστά και η δουλειά γίνει σωστά, μπορεί να είναι απίστευτα σέξυ. Το μόνο που δεν μ' αρέσει σ' όλα αυτά είναι ότι τα παντρεύεσαι...Φίλε μου ο καθένας συμπεριφέρεται όπως πιστεύει στο σώμα του.. Είτε με τατου είτε με κρικους, πιρσιγκ, σκουλαρίκια κόμμωση κτλ. Σημειολογικά δεν πιστεύω ότι κρύβει μια τέτοια υπόθεση. Πολλές γυναίκες με υπέροχα σώματα το θεωρούν άποψη να διακοσμούν το σώμα τους με αυτόν τον τρόπο. Προσωπικά το θεωρώ πολύ σέξυ μια γυναίκα με τατουαζ. Επιπλέον αν έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που ανέφερες...μόνο κατι χαρισματικό θα έκανε πάνω της.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Ο άνθρωπος που θα χαλάσει λεφτά για τα μόνιμα κοσμήματα στο σώμα του , σίγουρα είναι αυτος που δεν τον ενοχλεί το σώμα του για το πως είναι τωρα , ή το πως θα είναι μετά από χρόνια..
Σε αντίθεση με τον άνθρωπο που θα χαλάσει τα λεφτά του για να κάνει το σώμα του και το πρόσωπο του να φαίνεται νεότερο με μποτοξ . Και Βυζια, κωλο με διάφορες επεμβάσεις.
Η πρώτη κατηγορία ανθρώπων δεν έχει θέμα με το πως είναι ίσα ίσα το στολίζει.
Η δεύτερη κατηγορία έχει θέμα και με το πως είναι και τον φόβο της αλλαγής.
Ψυχολογικά έχουμε όλοι. Πως τα εξωτερικευουμε είναι το θέμα.
Και να μην προσπαθούμε να κανουμε κακό, απλά επειδή έχουμε Ψυχολογικά...
Καλό απόγευμα να έχουμε
Σε αντίθεση με τον άνθρωπο που θα χαλάσει τα λεφτά του για να κάνει το σώμα του και το πρόσωπο του να φαίνεται νεότερο με μποτοξ . Και Βυζια, κωλο με διάφορες επεμβάσεις.
Η πρώτη κατηγορία ανθρώπων δεν έχει θέμα με το πως είναι ίσα ίσα το στολίζει.
Η δεύτερη κατηγορία έχει θέμα και με το πως είναι και τον φόβο της αλλαγής.
Ψυχολογικά έχουμε όλοι. Πως τα εξωτερικευουμε είναι το θέμα.
Και να μην προσπαθούμε να κανουμε κακό, απλά επειδή έχουμε Ψυχολογικά...
Καλό απόγευμα να έχουμε
Κάθε φορά βρίσκει νέους τρόπους για να μας σκλαβώνει!
Όταν η Κυρία δεν είναι μόνο επαγγελματίας Αφέντρα αλλά και τυπάκι όμορφο. Σε μια απο τις συζητήσεις μας μετα από σέσσιον...(και ναι είναι από τους ανθρώπους που δεν σε βλέπει σαν πελάτη αλλά και σαν προσωπικότητα..). Μιλήσαμε για ένα πλασματάκι σαν αυτό της φώτο... και μου το έφερε σε κουκλάκι για δώρο τωρα που ανέβηκε... Άπειρα respect και πολύ αγάπη για τον άνθρωπο Ίσιδα
και ποσο μαλλον την δικια σου μερεντα....Καλημέρα είπαμε... δεν χαλιέμαι αν δεν αρέσω σε όλους.
Νομίζω η νουτελα δεν αρέσει σε όλους και θέλουν μερεντα… άποψή μουΚαλημέρα είπαμε... δεν χαλιέμαι αν δεν αρέσω σε όλους.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Πότε έρχεσαι είπαμε?Νομίζω η νουτελα δεν αρέσει σε όλους και θέλουν μερεντα… άποψή μου
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Εσύ μόνο φαντασιώσεις έχεις , και η τόση φαντασία σε χαζεύει.Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ιδιαίτερα στους συνworshipper της Κυρίας Ίσιδας τον LB και τον PaNik14. Επίσης χαίρομαι που βρέθηκε στο chat και ακόμα ένας με την ίδια ανεκπλήρωτη φαντασίωση που έχω κι εγώ …
Μαζέψου
Όχι Κυρία. Ότι έχω άπειρες φαντασιώσεις και όλες αυτές με εσάς μέσα , κάτι λέει ! Είστε μακράν η καλύτερη Αφεντρα με την πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και το πιο σαδιστικό μειδίαμα!Εσύ μόνο φαντασιώσεις έχεις , και η τόση φαντασία σε χαζεύει.
Μαζέψου
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Κρήτη μου όμορφο νησί με τα ψηλά βουνά σου , η Ίσιδα ετοιμάζεται να'ρθει ξανά κοντά σου....
Συγγνώμη βρε κοπέλια μου που άργησα πολύ , μα θα κατέβω σύντομα να γίνει ταραχή.....
Καλημέρα σύμπαν...
Σύντομα λοιπόν στην Κρήτη..... τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες...
Συγγνώμη βρε κοπέλια μου που άργησα πολύ , μα θα κατέβω σύντομα να γίνει ταραχή.....
Καλημέρα σύμπαν...
Σύντομα λοιπόν στην Κρήτη..... τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες...
Να πας για φαγητό εδώ ..., στα ΧΑΝΙΑ είναι.Κρήτη μου όμορφο νησί με τα ψηλά βουνά σου , η Ίσιδα ετοιμάζεται να'ρθει ξανά κοντά σου....
Καλημέρα σύμπαν...