Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
12.695
Πόντοι
4.496
Δέν μπορώ ρέ γαμώτο τίς γυναίκες πού τό σώμα τους είναι σάν περικοκλάδα από τά τατουάζ. Μέ απωθεί. Μπορεί νά είναι καλή, χρυσή, άγια, όμορφη, χαρισματική η συγκεκριμένη καί η κάθε γυναίκα.
Όμως αποτελεί βαρβαρισμό καί κενοδοξία τό νά διακοσμείς τό σώμα σου. Σημειολογικά δείχνει ότι δέν σού αρέσει έτσι όπως είναι...
Λίγα τατουάζ και σε συγκεκριμένα σημεία, πχ πίσω από το αυτί, ή στον αστράγαλο, ΟΚ ναι είναι μία χαρά.

Τώρα τατουάζ σε όλο το σώμα, μιλάμε για τρέλα, σιχαμαρα, τελείως απωθητικό πράγμα, στην τελική ΔΕΝ είμαστε και Μαορί, που με το που γεννιούνται ξεκινάνε και τα τατουάζ αμέσως.

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
12.695
Πόντοι
4.496
Η κυρία προσφέρει και νορμάλ - κανονικό πρόγραμμα, ή μόνο αυταρχικό και τα συναφή?

Αν γνωρίζει κανείς, ας απαντήσει.

Θενκς.

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Η κυρία προσφέρει και νορμάλ - κανονικό πρόγραμμα, ή μόνο αυταρχικό και τα συναφή?

Θενκς.
H Κυρία Ίσιδα δεν προσφέρει σεξ (αν εννοεις αυτό κανονικό πρόγραμμα). Σε κάθε περίπτωση η Κυρία είναι φουλ στα τατουαζ, κάτι το οποίο θεωρείς απωθητικό και σιχαμένο. Οπότε δεν νομίζω ότι έχει νόημα να ρωτας για το τι υπηρεσίες προσφέρει.

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Λίγα τατουάζ και σε συγκεκριμένα σημεία, πχ πίσω από το αυτί, ή στον αστράγαλο, ΟΚ ναι είναι μία χαρά.

Τώρα τατουάζ σε όλο το σώμα, μιλάμε για τρέλα, σιχαμαρα, τελείως απωθητικό πράγμα, στην τελική ΔΕΝ είμαστε και Μαορί, που με το που γεννιούνται ξεκινάνε και τα τατουάζ αμέσως.
Αν δεν σαρέσει ρε φίλε μην πας
Ημαρτον

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
Εγώ πάλι προτείνω αυτό για όσους ασχολούνται με τα tattoo που έχει ο καθένας και η καθεμιά

(και προσωπικά είμαι κατά της δερματοστιξίας, αλλά ο καθένας κάνει στο σώμα του ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ γουστάρει)

Και για να στρώσουμε λίγο το κλίμα, πάμε με ένα poll:
Δίχτυ (fishnet) ή Κάλτσες με καλτσοδέτες σε γυναικεία πόδια με τακούνια;;;

Υ.Γ. Τίγρη νάνε, κανόνισε, σε περιμένει υποκάμισσο λευκού χρώματος και pencil φούστα όταν κατέβω Αθήνα, για σωστή φωτογράφιση σε καφέ, αλλά θα πρέπει να βάλεις τις 12ποντες που εμφάνισες εδώ πάνω.

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.728
Πόντοι
446
Εγώ πάλι προτείνω αυτό για όσους ασχολούνται με τα tattoo που έχει ο καθένας και η καθεμιά

(και προσωπικά είμαι κατά της δερματοστιξίας, αλλά ο καθένας κάνει στο σώμα του ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ γουστάρει)

Υ.Γ. Τίγρη νάνε, κανόνισε, σε περιμένει υποκάμισσο λευκού χρώματος και pencil φούστα όταν κατέβω Αθήνα, για σωστή φωτογράφιση σε καφέ, αλλά θα πρέπει να βάλεις τις 12ποντες που εμφάνισες εδώ πάνω.
Πες πως έγινε....

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Spiler

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
388
Πόντοι
21

Θενκς.
Από τη μία σε απωθούν τα τατουάζ της κι από την άλλη ρωτάς αν κάνει μόνο αυταρχικό......
Μάλλον ξύνεσαι στη γλίτσα του τσομπάνη......

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
388
Πόντοι
21

Όταν λες τίγρης νάνος να υποθέσω δεν εννοείς αυτό που λέει ο Μουστάκας....

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Στην Κρητη
Κρήτη μου όμορφο νησί με τα ψηλά βουνά σου , η Ίσιδα ετοιμάζεται να'ρθει ξανά κοντά σου....

Συγγνώμη βρε κοπέλια μου που άργησα πολύ , μα θα κατέβω σύντομα να γίνει ταραχή.....

Καλημέρα σύμπαν...

Σύντομα λοιπόν στην Κρήτη..... τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες...
Στην Κρήτη η Ίσιδα έρχεται την άλλη εβδομάδα, κι εγώ παλεύω σήμερα να φτιάξω μαντινάδα. Την περιμένουν όλοι τους στα 4 στημένοι , κι αυτή μειδιά σαρκαστικά για τι τους περιμένει. Αναστενάζουν τα βουνά κι ο Ψηλορείτης όλος, δεν έμεινε αγαμητος κανεις παρθένος κ….ς. Τα κόκκινά της τα μαλλιά, το φτύσιμο, οι σφαλιάρες , τους σύντεκνους ζαλίσανε και θέλουν τώρα κι άλλες !

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81

Δίχτυ, ειδικά με τις φωτό των τελευταίων ημερών, οπωσδήποτε δίχτυ

• Like
Αντιδράσεις: LB

peterpanou

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2023
Like
26
Πόντοι
0
Φίλε μου ο καθένας συμπεριφέρεται όπως πιστεύει στο σώμα του.. Είτε με τατου είτε με κρικους, πιρσιγκ, σκουλαρίκια κόμμωση κτλ. Σημειολογικά δεν πιστεύω ότι κρύβει μια τέτοια υπόθεση. Πολλές γυναίκες με υπέροχα σώματα το θεωρούν άποψη να διακοσμούν το σώμα τους με αυτόν τον τρόπο. Προσωπικά το θεωρώ πολύ σέξυ μια γυναίκα με τατουαζ. Επιπλέον αν έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που ανέφερες...μόνο κατι χαρισματικό θα έκανε πάνω της.
Συμφωνω μαζι σου, θεωρω τα tatoo αλλα και το piercing ειδικα σε ρωγες και στο επιμαχο σημειο ακρως διεγερτικα και sexy

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Καλημέρα στην Κυρία ίσιδα και σε όλο θρεντ!! Για ακόμα 4 μέρες η Θεά θα τιμά την πόλη μας!! Και μετά τι....τι θα απογίνουμε τα έρμα...:embarrased::cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Αναντίρρητα κατά πάσα πιθανότητα δέν έχει πολλαπλούς λογαριασμούς η Ίσιδα καί η κάθε Ίσιδα εδώ μέσα, καί όσα τής καταλογίζει ο συγκεκριμένος mkotsiadis μπορεί νά είναι κακεντρέχειες. Νά τό αποδείξει, αλλιώς είναι συκοφαντία!
(Όπως έλεγε καί ο Σημίτης "όποιος έχει στοιχεία νά πάει στόν εισαγγελέα")!
Όμως πῶς μιλάς, αδερφέ, στόν πληθυντικό, εξ ονόματος ΟΛΩΝ τών πελετών της καί κυρίως, πῶς γνωρίζεις πόσους πελάτες έχει (πολλούς, πάρα πολλούς, αρκετούς, λίγους κ.ο.κ.), από τήν στιγμή πού δέν ζείς κάν στήν "έδρα" της, αλλά στήν πανέμορφη Θεσσαλονίκη;
Υπάρχει κάποιος σύλλογος πελετών/υποτακτικών τής Ίσιδος; Συναντιέστε; Επικοινωνείτε μεταξύ σας; Αν ναί, πάω πάσο.
(Παρ΄όλα αυτά, η παρατήρηση πού έκανες σέ κάποιον πού ρώτησε τήν Ίσιδα εάν προσφέρει καί άλλες υπηρεσίες, καθ΄ ήν στιγμή τόν ενοχλούν τά τατουάζ, ήταν σωστή καί απέδωσε δικαιοσύνη).
με μια απλή αναζήτηση στις αντίστοιχες σελίδες μπορείς να το διαπιστώσεις ότι είναι λίγοι, αρκετοι, πολλοι, παρα πολλοι καθώς και το βαθμό ικανοποίησης τους από τις συναντήσεις μαζί τους. Η άποψη μου είναι υποκειμενική και δεν βασιζεται σε κάποια μεθοδολογική έρευνα και σε στατιστικές μεθόδους. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να μην λάβεις υπόψιν σου τους ποσοτικούς χαρακτηρισμούς μου, εξάλλου το επίδικο στη σύζητηση δεν ήταν το μέγεθος της ποσοτητας των θαυμαστών της Ίσιδας αλλά οι δήθεν "πολλαπλοί λογαριασμοί" της, στο οποίο και συμφώνησες οτι δεν ισχυει.

Τελευταία τροποποίηση:

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.728
Πόντοι
446
Συμφωνω μαζι σου, θεωρω τα tatoo αλλα και το piercing ειδικα σε ρωγες και στο επιμαχο σημειο ακρως διεγερτικα και sexy
Καλώς ήρθες στην παρέα.

Δεν ξέρω αν έχουμε βρεθεί, ή αν είσαι ένα από τα προφίλ μου και εσύ χαχααχαα.
Την Καλημέρα μου

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.728
Πόντοι
446
Αισθάνομαι πως πρέπει να ζητήσω ένα συγγνώμη σε όλους όσους βρίσκονται στο νήμα αυτό είτε γνωστοί είτε άγνωστοι, για τα άσχημα σχόλια που δημιουργούν κάθε τόσο, γιατί τους έχει ενοχλήσει αυτό που είμαι.

Θα σας παρακαλέσω όλους εδώ μέσα, να υπάρχει μουσική, καύλα και ανέκδοτα.
Επίσης επιτρέπω και οδηγίες για ταξίδια σε όμορφα μέρη που έχετε επισκεφτεί και εστιατόρια.

Η ζωή μας είναι σύντομη και δεν χρειάζεται να σπαταλάμε χρόνο για χαζά.

Όποιος θέλει να με κράξει και να πει τα δικά του ας το κάνει στο αυταρχικό.
Εδώ μεσα ας εκφραστεί με ένα τραγούδι.

Ευχαριστώ πολύ

Τελευταία τροποποίηση:

teflar

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
0
Αισθάνομαι πως πρέπει να ζητήσω ένα συγγνώμη σε όλους όσους βρίσκονται στο νήμα αυτό είτε γνωστοί είτε άγνωστοι, για τα άσχημα σχόλια που δημιουργούν κάθε τόσο, γιατί τους έχει ενοχλήσει αυτό που είμαι.

Θα σας παρακαλέσω όλους εδώ μέσα, να υπάρχει μουσική, καύλα και ανέκδοτα.
Επίσης επιτρέπω και οδηγίες για ταξίδια σε όμορφα μέρη που έχετε επισκεφτεί και εστιατόρια.

Η ζωή μας είναι σύντομη και δεν χρειάζεται να σπαταλάμε χρόνο για χαζά.

Όποιος θέλει να με κράξει και να πει τα δικά του ας το κάνει στο αυταρχικό.
Εδώ μεσα ας εκφραστεί με ένα τραγούδι.

Ευχαριστώ πολύ
Η δεύτερη παράγραφος δείχνει πόσα έτη φωτός μπροστά από όλους βρίσκεστε !!!
Κανείς-καμμιά δεν συγκρίνεται μαζί σας σε όλα τα επίπεδα κυρίως ως άνθρωπος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom