Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.810
- Πόντοι
- 3.665
Εννοείται!!! No party, no play dear WatsonΤο πάρτυ ξεκίνησε από σήμερα!
Εννοείται!!! No party, no play dear WatsonΤο πάρτυ ξεκίνησε από σήμερα!
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε.
Είστε ολοι έτοιμοι στην Θεσσαλονίκ
Εμεις στα 4 με το μηλο στο στομα κ τα υπολοιπα τ αφηνουμε πάνω σας;Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε.
Είστε ολοι έτοιμοι στην Θεσσαλονίκη?
Σε θεωρω απο τις κριτικες που διαβαζω απο τους πιο αξιοπιστους και πιο εμπειρους μεσα εδω και θα ηθελα τη βοηθεια σου. Η απολυτη φαντασιωση μου ειναι ενα διπλο με αφεντρα και trans, απλα επειδη δινω μεγαλη σημασια και στην εμφανιση και στις υπηρεσιες ποιο διπλο θα μου προτεινες? Αν θες στειλε pm.Επιστροφή απο διπλό με Domina Erika και Ισιδα. Ισοπέδωση και αποστευτη καβλα!!!
Ευχαριστω για τα καλα σου λόγια, αν και απο τους πιο έμπειρους σίγουρα δεν ειμαι. Νομίζω ότι θα πρέπει να γράψεις μερικές δημοσιεύσεις ακομη για να μπορείς να δεχτείς προσωπικό μήνυμα.Σε θεωρω απο τις κριτικες που διαβαζω απο τους πιο αξιοπιστους και πιο εμπειρους μεσα εδω και θα ηθελα τη βοηθεια σου. Η απολυτη φαντασιωση μου ειναι ενα διπλο με αφεντρα και trans, απλα επειδη δινω μεγαλη σημασια και στην εμφανιση και στις υπηρεσιες ποιο διπλο θα μου προτεινες? Αν θες στειλε pm.
Διακρίνω ένα Ρατσισμό?
Γιατί στο σωστό brunch χρειάζεται να διαχωρίζονται κάποια πράγματα… Λευκά λοιπόν για τις κυρίες του χώρου και παρδαλά για τους κυρίους
Μονίμως, συνεχώς, και αδιαλείπτως!Διακρίνω ένα Ρατσισμό?
Η κυρία Ίσιδα κάνει μπαμ
Γιατί στο σωστό brunch χρειάζεται να διαχωρίζονται κάποια πράγματα… Λευκά λοιπόν για τις κυρίες του χώρου και παρδαλά για τους κυρίους
Η άλλη είναι φίλη σκλάβαΗ κυρία Ίσιδα κάνει μπαμ
Η άλλη;;;
είναι πολύ καλήΦαινεται πολυ καλή
Δεν είναι Αθήνα .Κυρία μπορούμε να δούμε φωτογραφίες της;;;
Πρέπει να βρειτε και μια Αθηναια Τι στο καλο δεν υπαρχουν σε ολοκληρη την πολη ?Δεν είναι Αθήνα .
Εγκεφαλικό αυτά τα διχτυωτά…..
Θεσσαλονίκη έως και 8 Οκτωβρίου.
Να έχουμε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο...
Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Δεν ηξερα τη διαδικασια για να μπορω να λαβω pm. Οταν ειναι εφικτο στειλε μου, απλα για το συνδυασμο που σου εγραψα δε ξερω κατα ποσο αφεντρες κανουν τετοιου ειδους διπλα.Ευχαριστω για τα καλα σου λόγια, αν και απο τους πιο έμπειρους σίγουρα δεν ειμαι. Νομίζω ότι θα πρέπει να γράψεις μερικές δημοσιεύσεις ακομη για να μπορείς να δεχτείς προσωπικό μήνυμα.
οντως...Εγκεφαλικό αυτά τα διχτυωτά…..