do it.
έχει 10-15 εταιρείες στην ελλάδα που μπορείς να βρεις δουλειά.
(συντηρηση, operators, έρευνα)
Ιδιωτικες?
do it.
έχει 10-15 εταιρείες στην ελλάδα που μπορείς να βρεις δουλειά.
(συντηρηση, operators, έρευνα)
και εσυEχεις pm
Ιδιωτικες?
Σκεφτομαι να κανω μεταπτυχιακο στην αεροναυπηγικη ως σχεδιαστης στην Αγγλια.Υπαρχει στην Ελλαδα τιποτα να ασχολουθω μετα η θα πρεπει να κατσω εξω?Ειναι κανενας φιλος αεροναυπηγος να πει τη γνωμη του?
φιλος με πτυχιο μηχανικου αεροσκαφων
δουλευει χτιστης
Σκεφτομαι να κανω μεταπτυχιακο στην αεροναυπηγικη ως σχεδιαστης στην Αγγλια.Υπαρχει στην Ελλαδα τιποτα να ασχολουθω μετα η θα πρεπει να κατσω εξω?Ειναι κανενας φιλος αεροναυπηγος να πει τη γνωμη του?
πολύ φιλική συμβουλή.
Κάνε μεταπτυχιακό στην Ανγγλετέρα, αλλά μη σηκωθείς να γυρίσεις μετά από το πουστρονήσι. Σου μιλάει άνθρωπος που έφαγε χλαπάτσα. Μηχανολόγος, MSc στις ανανεώσιμες, 2 χρόνια δουλειά σε design για λογαριασμό της Rolls Royce, και δυστυχώς γύρισα για προσωπικούς λόγους σοβαρούς. Όμως περνάνε μέρες φίλε μου που κυττιέμαι στον καθρέφτη και φτύνω την τύχη μου μέσα γαμώτα. Η Ελλάδα είναι χαντάκωμα για σχέδια όπως αυτά που αναφέρεις. Αν ανοίξεις τα φτερά έξω κι επανέλθεις θα σου κοπούν, οπότε αν δε θες να ζεις στην επαγγελματική απογοήτευση, να μείνεις έξω.
Καλές αποφάσεις και καλή τύχη από μένα, πολύ πολύ πολύ φιλικά.
Sto Granfield τυπε?
πολύ φιλική συμβουλή.
Κάνε μεταπτυχιακό στην Ανγγλετέρα, αλλά μη σηκωθείς να γυρίσεις μετά από το πουστρονήσι. Σου μιλάει άνθρωπος που έφαγε χλαπάτσα. Μηχανολόγος, MSc στις ανανεώσιμες, 2 χρόνια δουλειά σε design για λογαριασμό της Rolls Royce, και δυστυχώς γύρισα για προσωπικούς λόγους σοβαρούς. Όμως περνάνε μέρες φίλε μου που κυττιέμαι στον καθρέφτη και φτύνω την τύχη μου μέσα γαμώτα. Η Ελλάδα είναι χαντάκωμα για σχέδια όπως αυτά που αναφέρεις. Αν ανοίξεις τα φτερά έξω κι επανέλθεις θα σου κοπούν, οπότε αν δε θες να ζεις στην επαγγελματική απογοήτευση, να μείνεις έξω.
Καλές αποφάσεις και καλή τύχη από μένα, πολύ πολύ πολύ φιλικά.
εννοεις οτι ο φιλος θα χρειαστει phd..εγω πιστευω οτι το phd στην αγγλια δεν ειναι ο,τι καλυτερο για εργασια εκτος πανεπιστημιακου χωρου..καλυτερο στο διαστημα τον 4 χρονων που θα κανεις το phd, να κανεις ενα μαστερ κι 3 χρονια προυπηρεσιας..Το PHD δεν σου φτανει μαγκα!
Θα χρειαστεις και διδακτορικο!
Και τα πραματα ειναι πολυ δυσκολα απο ολες τις πλευρες!!!
Καλη τυχη!
εννοεις οτι ο φιλος θα χρειαστει phd..εγω πιστευω οτι το phd στην αγγλια δεν ειναι ο,τι καλυτερο για εργασια εκτος πανεπιστημιακου χωρου..καλυτερο στο διαστημα τον 4 χρονων που θα κανεις το phd, να κανεις ενα μαστερ κι 3 χρονια προυπηρεσιας..
εντουτοις, το να γραφουμε ενα ΄΄τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα απ ολες τις πλευρες΄΄ δεν βοηθα και πολυ..τ αντιθετο..οτι ειναι δυσκολα το γνωριζει και ο ιδιος..προτασεις ψαχνει και οχι δακρυβρεχτες διαπιστωσεις..
Το να "πιστευεις" κατι, δεν βοηθαει καθολου!
Εξαλλου δεν ειπα καπου πως βοηθαει! Το αντιθετο ειπα! Οτι δεν του φτανει κιολας!
Οσο για τα αλλα περι "δακρυβρεχτων διαπιστωσεων" σε γραφω στ'@ρχιδι@ μου!
αλλος ενας κλαψομουνης μιζερος που δεν δινει λυσεις..τουναντιον αντι να βοηθησει καποιον κανει τα πραματα χειροτερα με ''δακρυβρεχτες διαπιστωσεις''..
γεμισε η ελλαδα απο δαυτους...
Το PHD δεν σου φτανει μαγκα!
Θα χρειαστεις και διδακτορικο!
Και τα πραματα ειναι πολυ δυσκολα απο ολες τις πλευρες!!!
Καλη τυχη!
Αν εχεις προσωπικη εμπειρια πεστην φιλε,πχ λες τα πραγματα ειναι δυσκολα απο ολες τις πλευρες αυτο ειναι παρα πολυ γενικο
τι λέτε ρε... έχει πολλές προοπτικές το επάγγελμα στην Ελλάδα. .πχ να σχεδιάζει χαρταετούς...
ρε φίλε ή κάθεσαι έξω και απασχολείσαι σε χώρα με προηγμένη βιομηχανία ή αεροναυπηγός το ξεχνάς στο Ελλάντα...
ΓΙατι δεν ξαναφεγεις εξω?Εδω εργαζεσαι καπου ικανοποιητικα?Δουλεια στην Rolls Royce δεν την παρατανε.Η Ελλαδα ειναι τελεια για καλοκαιρι,εγω αυτο θα προσπαθησω να κανω,οσο και να μου λειπει,δεν μπορω να ζω καπου που θα γερασω ενα τιποτα