Dimitrismag
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Με κουπόνι πήγα οπότε όχι πολλα
Διαβασα ολη τη βιβλιογραφία. Δεν έβγαλα άκρη. Για να το κανω πενηνταρακια ρωτώ απλά ... δεδομένου ότι δεν προβλεπεται να πάω συστημενος ποσες φορές θα με μαδησουν μέχρι να δω (αν δω) happy ending ?
Καλημέρα παιδιά ,είμαι νέος στο ολο παιχνίδι και θα ήθελα να μάθω τι θα μπορούσα να κάνω καλύτερα για να έχω μασάζ χωρίς πετσέτα αρχικά και στην καλύτερη φραπέ !! Πρέπει να πώ κάτι συγκεκριμένο ? να έδινα μήπως λεφτά στη κοπέλα πριν ξεκινήσουμε το μασάζ ? τι λένε οι παλιότεροι για να μάθουμε εμείς οι νεότεροι ? Ευχαριστώ προκαταβολικά !!
το tip καλό ειναι να το δώσω στο δωμάτιο στην κοπέλα πριν το μασάζ ? μετά ? ή αφου φύγω στη reception , τι λές οτι ειναι καλύτερα ? thanks και παλι
το tip καλό ειναι να το δώσω στο δωμάτιο στην κοπέλα πριν το μασάζ ? μετά ? ή αφου φύγω στη reception , τι λές οτι ειναι καλύτερα ? thanks και παλι
μα ειδα ενα σωρο γυναικες πελατισσες πολλες απτις οποιες δειχναν ναρχονται αρκετα συχνα οπως σε καθε αλλο spa(και μονο spa)
Δεν ξέρω εσείς τι λέτε , εγω όσες φορές έχω πάει , όχι μόνο δεν έχω κάνει κάτι ( ίσως και να μην το επιδιώκω ) αλλά πάντα μα πάντα βλέπω γυναίκες πελάτισσες !
αλήθεια εσεις δεν έχετε πετύχει γυναίκες εκεί; το μαγαζί είναι 99% για άλλες καταστάσεις , σοβαρες εννοώ
Εχω παει για απλό μασαζ και με βάζει στο χαμάμ / μετα απο 2 λεπτα μου πεταει μεσα και μια κυριούλα 45+ πελατισα.Δεν ξέρω εσείς τι λέτε , εγω όσες φορές έχω πάει , όχι μόνο δεν έχω κάνει κάτι ( ίσως και να μην το επιδιώκω ) αλλά πάντα μα πάντα βλέπω γυναίκες πελάτισσες !
αλήθεια εσεις δεν έχετε πετύχει γυναίκες εκεί; το μαγαζί είναι 99% για άλλες καταστάσεις , σοβαρες εννοώ