Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 630K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dimitrismag

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Τίποτα εντελώς...καλό μασάζ ηλικία κοπέλα αλλά τιποτα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Η χρυσά η ξανθιά που δούλευε εκεί παλιότερα τώρα που έχει πάει ξέρει κάποιος ;
Παρακαλώ οποίος μπορεί ας απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ εκ των πρπτερων

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
aαν εννοεις τη χρυσανθη που ηταν στα δεν ,παντρευτηκε,γεννησε και ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα..θα βρηκε χορηγο μαλλον

kolonos07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
269
Πόντοι
281
οσες βιζιτες και αν εχω παρει... την καλυτερη πιπα μου την εχουν κανει σε αυτο το μαγαζι... μεχρι δακρυων και δεν εφυγε ουτε mgr εκτος στοματικης κοιλοτης :pipa1: :pipa1: :pipa1:...

ellidorikjr

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
35
Πόντοι
0
Διαβασα ολη τη βιβλιογραφία.  Δεν έβγαλα άκρη. Για να το κανω πενηνταρακια ρωτώ απλά ... δεδομένου ότι δεν προβλεπεται να πάω συστημενος ποσες φορές θα με μαδησουν μέχρι να δω (αν δω) happy ending ?  :think:

whitehorse8

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά ,είμαι νέος στο ολο παιχνίδι και θα ήθελα να μάθω τι θα μπορούσα να κάνω καλύτερα για  να έχω μασάζ χωρίς πετσέτα αρχικά και στην καλύτερη φραπέ !! Πρέπει να πώ κάτι συγκεκριμένο ? να έδινα μήπως λεφτά στη κοπέλα πριν ξεκινήσουμε το μασάζ ? τι λένε οι παλιότεροι για να μάθουμε εμείς οι νεότεροι ? Ευχαριστώ προκαταβολικά !!

johnallmighty

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Διαβασα ολη τη βιβλιογραφία.  Δεν έβγαλα άκρη. Για να το κανω πενηνταρακια ρωτώ απλά ... δεδομένου ότι δεν προβλεπεται να πάω συστημενος ποσες φορές θα με μαδησουν μέχρι να δω (αν δω) happy ending ?  :think:

Καλημέρα παιδιά ,είμαι νέος στο ολο παιχνίδι και θα ήθελα να μάθω τι θα μπορούσα να κάνω καλύτερα για  να έχω μασάζ χωρίς πετσέτα αρχικά και στην καλύτερη φραπέ !! Πρέπει να πώ κάτι συγκεκριμένο ? να έδινα μήπως λεφτά στη κοπέλα πριν ξεκινήσουμε το μασάζ ? τι λένε οι παλιότεροι για να μάθουμε εμείς οι νεότεροι ? Ευχαριστώ προκαταβολικά !!

Πας εκεί και ανάλογα πως σε ''κόψουν'', έτσι θα κριθεί πόσες φορές θα χρειαστεί να πας πριν γίνει το οτιδήποτε.
Σίγουρα την πρώτη φορά δεν θα γίνει κάτι, οπότε ανάλογα πόσο tip θα δώσεις, πως θα μίλησεις και ποιά κοπέλα θα διαλέξεις, τότε από την 2η συνεδρία και μετά όλα παίζονται...
Αυτά τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

whitehorse8

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
το tip καλό ειναι να το δώσω στο δωμάτιο στην κοπέλα πριν το μασάζ ? μετά ? ή αφου φύγω στη reception , τι λές οτι ειναι καλύτερα ? thanks και παλι

johnallmighty

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
0
το tip καλό ειναι να το δώσω στο δωμάτιο στην κοπέλα πριν το μασάζ ? μετά ? ή αφου φύγω στη reception , τι λές οτι ειναι καλύτερα ? thanks και παλι

Θεωρώ ότι καλύτερο είναι να το δώσεις μετά.
Ουσιαστικά ανταμείβεις την κοπέλα γι αυτό που σου πρόσφερε. Όσο μεγαλύτερη ανταμοιβή, τόσο περισσότερη η προσφόρα της!

whitehorse8

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
super, ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές , αρχικά θα πάω με κουπονάκι να δω τι παίζει , στο τέλος θα αφήσω ενα tip όπως μου λετε και απο την επόμενη κανονικά και βλέπουμε :)

sensation

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια δε θελω να αμφισβητησω ουτε να προσβαλω κανεναν αλλα επειδη ειναι πολλα τα τρολ...Να σας πω τι συνεβη απτη μερια μου.επισκεψη με ραντεβου για σουηδικο μασαζ,ερχεται η κοπελιτσα ντυμενη κανονικα,εγω με το σλιπακι.κανονικοτατο απονηρευτο μασαζ.προσπαθησα να δω καποιο σημαδι μηπως μπορει να παιξει και κατι αλλο κτλ.τιποτα απολυτως,αλλα ok 1 φορα πηγα ισως και να με κοβανε να δουν τι σοι ειμαι οπως λετε.μα ειδα ενα σωρο γυναικες πελατισσες πολλες απτις οποιες δειχναν ναρχονται αρκετα συχνα οπως σε καθε αλλο spa(και μονο spa).δηλαδη τοσο καιρο κατι δεν θαχε ψιθυριστει;αν ψυλλιαζονταν οι πελατισσες οτι τρεχει κατι πονηρο δε θα γινοταν σουσουρο;στο fb εχουν σελιδα και εμφανιζεται σαν κυριλατο κανονικοτατο spa και κεντρο ομορφιας.δε ξερω σκεψεις κανω αλλα μου φαινονται λιγο τραβηγμενα ολα αυτα.ενδιαφεροντα αλλα τραβηγμενα :think:

TrickleDown

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
μα ειδα ενα σωρο γυναικες πελατισσες πολλες απτις οποιες δειχναν ναρχονται αρκετα συχνα οπως σε καθε αλλο spa(και μονο spa)

Γιατί "και μόνο σπα"; Υποθέτεις πως οι γυναικες δεν πανε σε σπα, καποιες φορες, για το ιδιο λογο που πηγαινουμε εμεις.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Δεν ξέρω εσείς τι λέτε , εγω όσες φορές έχω πάει , όχι μόνο δεν έχω κάνει κάτι ( ίσως και να μην το επιδιώκω ) αλλά πάντα μα πάντα βλέπω γυναίκες πελάτισσες !
αλήθεια εσεις δεν έχετε πετύχει γυναίκες εκεί; το μαγαζί είναι 99% για άλλες καταστάσεις , σοβαρες εννοώ

μάλλον στα ΔΕΝ ανήκει...

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.064
Πόντοι
3.415
Δεν ξέρω εσείς τι λέτε , εγω όσες φορές έχω πάει , όχι μόνο δεν έχω κάνει κάτι ( ίσως και να μην το επιδιώκω ) αλλά πάντα μα πάντα βλέπω γυναίκες πελάτισσες !
αλήθεια εσεις δεν έχετε πετύχει γυναίκες εκεί; το μαγαζί είναι 99% για άλλες καταστάσεις , σοβαρες εννοώ

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Πέρασμα πρόσφατα από το μέρος. Γενικά είναι πολύ προσεκτικές οι γκόμενες εκεί και δε μου άφησαν υπονοούμενα για φραπέ ή κάτι παραπάνω. Οι τιμή που μου είπαν ήταν 80 Ευρώ για μια ώρα μασάζ. Δυστυχώς κώλωσα να ρισκάρω το ακριβό μήπως μείνω με το πουλί στο χέρι και άρχισα να τους λέω για προσφορές κλπ. Μου είπαν ότι έχουν 1 ώρα απλό μασάζ με 20 ή 25 € (δεν θυμάμαι) το οποίο πήρα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι αντί για την λεπτή μελαχρινή που μου ήρθε στην αρχή με το μέτριο πρόσωπο, στο απλό μασάζ μου ήρθε μια άλλη λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία κοντά στα 40 αλλά μου έκανε πολύ καλό μασάζ (για τα δεδομένα του χώρου) επιπέδου lemassage κλπ.
Γενικά πιστεύω το πιο safe είναι να πας 1-2 φορές για απλό και μετά αφού σε μάθουνε να ζητήσεις των 80 το σπέσιαλ. Αν έβλεπα καμιά γκομενάρα ίσως πήγαινα κατευθείαν για πείραμα στα 80. Η κοπέλα της υποδοχής πολύ δυνατό ξανθό αλλά μου είπε ότι δεν μπαίνει σε δωμάτιο οπότε είδα μόνο την λεπτή που δεν τρελάθηκα. Θα ξαναπεράσω άλλη μια φορά σύντομα και θα ενημερώσω πάλι.

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.951
Πόντοι
201
Εχω παει για απλό μασαζ και με βάζει στο χαμάμ / μετα απο 2 λεπτα μου πεταει μεσα και μια κυριούλα 45+ πελατισα.
Σκεφτόμουνα να τις τον πεταξω εξω μπας και παιξει τπτ αλλα κωλωσα.

paularas9292

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
74
Πόντοι
0
Το ότι έχει και γυναίκες ισχύει και λογικό την στιγμή που έχει τόσες προσφορές με κουπόνια κλπ σε γνωστές σελίδες προσφορών. Απο την άλλη έχει όμως και ένα σκασμό κάμερες και ένα πανί που κατεβαίνει όταν κάθεσαι υποδοχή, και για να βγεις γίνεται συνεννόηση "απόδρασης" για να μην συμβεί και συναντηθούν πελάτες στην υποδοχή.
Όλα αυτά το κάνουν να μυρίζει για ύποπτες καταστάσεις.
Υπάρχουν πολλές πίστες για όλα τα γούστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom