Καλησπερα vaxa 1992 κανε μια περιγραφη για την χαρα και την Μαργαριτα απο το ιδρυμα τηs Καs Ελεναs
Η λέξη "κυρίας" είναι όλα τα λεφτά πάντως
Καλησπερα vaxa 1992 κανε μια περιγραφη για την χαρα και την Μαργαριτα απο το ιδρυμα τηs Καs Ελεναs
το δυνατο χαρτι του μαγαζιου ειναι η ελευθερια... ολες οι αλλες ειναι ημιμετρα.. 35ρα ελληνιδα με κορμι 20ρας, αρκετα καλο μασαζ ... γυαλακια δασκαλιτσας ή γραμματεος αναλογα με την φαντασιωση και το κυριοτερο δεν λεει οχι σε τιποτα... κυριολεκτικα ομως... δεν γραφω αλλο μονο με πμ η συνεχεια!!!Καλημερα,Αντζελα Μαρια Ελενα Μαργαριτα τα δυνατα χαρτια του χλιδατου ιδρυματος!!!
επισκεψη πριν λιγες μερες στο βασιλειο των μασαζερι. ας μην ξαναλεμε τα ιδια για τον χωρο. οτι καλυτερο υπαρχει στην επικρατεια.Μασαζ εκανα με την Μαρια, εχω κανει αρκετες φορες και παντα περναω σουπερ . Αυτο που θελω να πω σαν παραπονο και θελω να το πω καιρο τωρα, ειναι το αποστημα του μαγαζιου. Που μονο κακο κανει στο μαγαζι με την συμπεριφορα της... και μαλλον θα πρεπει η ελενη ή η ζετα να την μαζεψουν λιγο. Το αποστημα ειναι η νταιανα. ειχα κανει την μαλακια παλιοτερα και της ειχα πει οτι διαβαζω το σαιτ, καθε φορα που θα με δει με παρακαλαει να γραψω κριτικη για αυτην, να γραψω κατι θετικο, να γραψω οτι κανει το καλυτερο μασαζ. κατι το οποιο δεν εχω κανει και ισα ισα καθε φορα με απομακρυνει ολο και περισσοτερο απο αυτην και η συμπεριφορα της με οδηγει να παρω αλλη κοπελα... να φανταστω οτι τα διθυραμβικα σχολια που κατα καιρους εχουν γραφτει κατα καιρους για αυτην και το μασαζ της ειναι απο φουκαραδες που δεν αντεξαν στην πιεση που τους εκανε...αν επρεπε να γραψω δυο λογια για την νταιανα και τις υπηρεσιες της θα εγραφα οτι εινα μια κοπελα με μετρια εμφανιση που κανει μετριο μασαζ και ο λογος που εχω κανει καμια δεκαρια φορες μασαζ μαζι της ειναι οτι καθε φορα μου υποσχοταν οτι την επομενη φορα θα κανουμε περισσοτερα και οταν ερχοταν η επομενη φορα καναμε ακριβως τα ιδια γιατι προφανως μονο αυτο κανει, φραπεδακι... τιποτα παρα πανω...ΜΟΝΟ ΦΡΑΠΕ !!! Νταιανα ή μαζεψου ή μαζεψτε την.
Πολύ θυμό βλέπω (rage το έλεγε η γιαγιά μου) για τη Νταϊάνα.
Μήπως πίσω από το nick kapotas07 βρίσκεται η Χαρά;
Μήπως πίσω από το nick kapotas07 βρίσκεται η Μαργαρίτα;
Μήπως πίσω από το nick kapotas07 βρίσκεται η Έλενα; (όχι η ιδιοκτήτρια, η εργαζόμενη)
Λέω εγώ τώρα...
αμαν ο επιστημων μας την επεσε παλι !!!Και για να μιλήσω πιο σοβαρά. Ρε συ kapotas07, μην τρελένεσαι ρε
φιλαρακο βαριεμαι τωρα να ρθωω σε αντιπαραθεση μαζι σου για λογους που συναντας καθημερινα στο μπου.επιχειρηματα του στυλ εισαι προμοτορας,σε εβαλαν να κανεις κακο στη ταδε, κλπ κλπ ... βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια.. πες μου κανεις λαθος... πηδιεται σαν σκυλι και κανει καλη πιπα η νταιανα να το κουβεντιασουμε... αλλα ΔΕΝ.... ειναι μονο κοροιδια και υποσχεσεις και στο λεω εγω που την ξερω απο το 2011Πολύ θυμό βλέπω (rage το έλεγε η γιαγιά μου) για τη Νταϊάνα.
Μήπως πίσω από το nick kapotas07 βρίσκεται η Χαρά;
Μήπως πίσω από το nick kapotas07 βρίσκεται η Μαργαρίτα;
Μήπως πίσω από το nick kapotas07 βρίσκεται η Έλενα; (όχι η ιδιοκτήτρια, η εργαζόμενη)
Λέω εγώ τώρα...
και οι δυο καλες ειναι. αναλογα τα κεφια σου. η μαρια πιο πετιτ πιο γουτσου γουτσου, η αλλη ειναι πιο hardcore κατασταση... οσο και να μην της φαινεται της ελευθεριας μες στο δωματιο γινεται ατι που της αρεσει να την ιππευεις απο την πισω οπη ;) ;) ;)Καλημέρα σε όλους. Μεταξύ Ελευθερίας και Μαρίας, ποιά είναι η καλύτερη για μπριζόλα? Με ποιά τρώς πιο γρήγορα? Έχει δοκιμάσει κάποιος και τις δύο να μου πεί?