gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
όχιΚαλησπέρα, το μαγαζί είναι το πρώην στην Συγγρού, στήλες Ολυμπίου Διός???
όχιΚαλησπέρα, το μαγαζί είναι το πρώην στην Συγγρού, στήλες Ολυμπίου Διός???
Μακράν το καλύτερο σε χώρους, αλλά για έμπειρους παίχτες. Αξίζει όμως μια επίσκεψη, έστω και με κουπόνι, άλλη αίσθηση.
[/q
λοιπον....εχω παει με κουπονι και περασα πολλη ωραια!!!!
εαν θυμαμε...15 η 20 ευρουδακια....
πεντακαθαρα!!!!!ο χωρο....φοβερος!!!!!!σαουνα...μπανιο....μασαζ...μονο μασαζ....και πολλη καλο...
αμα ξαναβρω κουπονι θα παω!!!!!!
τα κουπονια πως τα βρισκεις??????Μακράν το καλύτερο σε χώρους, αλλά για έμπειρους παίχτες. Αξίζει όμως μια επίσκεψη, έστω και με κουπόνι, άλλη αίσθηση.
[/q
λοιπον....εχω παει με κουπονι και περασα πολλη ωραια!!!!
εαν θυμαμε...15 η 20 ευρουδακια....
πεντακαθαρα!!!!!ο χωρο....φοβερος!!!!!!σαουνα...μπανιο....μασαζ...μονο μασαζ....και πολλη καλο...
αμα ξαναβρω κουπονι θα παω!!!!!!
τα κουπονια πως τα βρισκεις??????
τα κουπονια πως τα βρισκεις??????
καλησπερα σε ολους, πρωτο ποστ και δεν θα το εκανα πουθενα αλλου παρα στης ελενας.. παιζω χρονια το αθλημα αλλα τωρα αποφασισα να γινω και εγω μελος εδω. στην ελενα πηγα πρωτη φορα χωρις κουπονι πριν 4 χρονια περιπου, πρωτη φορα με νταιανα μονο μασαζ. απο τη δευτερα φορα παντα με το σωστο τροπο και συνεννοηση ειχα οτι ηθελα, απο τοτε εχω πιει φραπε και εχω φαει μπριζολα με νταιανα, χαρα, μαργαριτα, μια μαυρουλα που δε θυμαμαι ονομα και μια φορα εκανα και διπλο με χαρα και μια ξανθια ουκρανη κοπελα. στα 80ε καθε μου επισκεψη, στα 150 το διπλο αν θυμαμαι καλα. ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε καθαριοτητα, σεβασμο, χωρο, υπηρεσιες και φυσικα η χαρα και η νταιανα μακραν οι καλυτερες του χωρου.
να σαι καλα ρε μαλακα τεταρτιατικα!!!