Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 630K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Μάλλον να γίνετε πιο τακτικοί χορηγοί!!

jamesmoras

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2017
Like
2
Πόντοι
0
Εγω εχω παει δεκα φορες και δεν καταλαβα κατι!(χωρις κουπονι)
Μαλλον πρεπει να ειμαι πολυ γκαου. :2funny:

qasde

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Εχει παίξει μπάλα κανεις με μυρσινη;;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα..
μην εστιαζεται στην εξαιρεση εχω να παραθεσω προσωπικα ωσ παλιοτερος πελατης που πλεον δεν εχω επαφη αμεση με την Κα.Ελενη..
Ο κανονας ειναι απλως .. ολα ειναι θεμα εμπιστοσυνης .. η εμπιστοσυνη εμπνεεται η κερδιζεται.. δεν αγοραζεται :)
και επειδη ο χρυσος κανονας ειναι φυλαγε τα ρουχα σου..μην απορειτε που δεν υπαρχει διαδικασια που να εγγυαται επιτυχια..

απο εκει κι επειτα ειναι θεμα προσωπικης επιλογης του καθενος.. το σιγουρο ειναι οτι προκειται για εναν απο τουσ καλυτερουσ αν οχι καλυτερο χωρο ως εγκαταστασεις ..συν οτι παρεχει αριστο μασαζ που απευθυνεται σε ολους.. με οτι αυτο μπορει να σημαινει για καποιους απο εμας..

καλα να περναμε

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα..
μην εστιαζεται στην εξαιρεση εχω να παραθεσω προσωπικα ωσ παλιοτερος πελατης που πλεον δεν εχω επαφη αμεση με την Κα.Ελενη..
Ο κανονας ειναι απλως .. ολα ειναι θεμα εμπιστοσυνης .. η εμπιστοσυνη εμπνεεται η κερδιζεται.. δεν αγοραζεται :)
και επειδη ο χρυσος κανονας ειναι φυλαγε τα ρουχα σου..μην απορειτε που δεν υπαρχει διαδικασια που να εγγυαται επιτυχια..

απο εκει κι επειτα ειναι θεμα προσωπικης επιλογης του καθενος.. το σιγουρο ειναι οτι προκειται για εναν απο τουσ καλυτερουσ αν οχι καλυτερο χωρο ως εγκαταστασεις ..συν οτι παρεχει αριστο μασαζ που απευθυνεται σε ολους.. με οτι αυτο μπορει να σημαινει για καποιους απο εμας..

καλα να περναμε
    Πολύ σωστός.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
To μαγαζί είναι το πιο πολυτελές και καθαρό που υπάρχει. Επίσης έχει τα πιο δυνατά κομμάτια που υπάρχουν (πολλά τα έχει κρυμένα και δεν τα σαλονάρει για πολλούς λόγους).

Αν πας εκεί πρέπει να έχεις στην τσέπη 110 ευρώ τουλάχιστον. Αν είσαι χύμα στο κύμα, ή δειλός να μιλήσεις τότε απλά θα κλαις τα λεφτά σου.

Αν ήσουν πελάτης στο παλιό ίδρυμα στην Ομήρου σου δίνει ένα μεγάλο μπόνους στην έκβαση της υπόθεσης.

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
264
Πόντοι
21
Eίναι το λιγότερο αστείο που κάποιοι ακουμπάνε ένα σεντούκι ευρώ και περνάνε από σαράντα κύμματα σε μαγαζιά που σε θέλουν Ιντιάνα Τζοουνς για να σου σερβίρουν μια πίπα.
Στα μαγαζιά αυτά γυρνάω την πλάτη με ειρωνικό χαμόγελο.

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Εχει παει κανενας με κοπελα? για ζευγαρι κανει;

johnallmighty

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Εχει παει κανενας με κοπελα? για ζευγαρι κανει;

Δεν έχω πάει με κοπέλα, αλλά θα μπορούσε. Το χαμάμ είναι φοβερό και με κοπέλα θα παιρνάγατε ωραία..και να σας πιάσουν στα πράσα τί έγινε; Λες και δε το έχουν ξαναδεί!

johnallmighty

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Δεν έχω πάει με κοπέλα, αλλά θα μπορούσε. Το χαμάμ είναι φοβερό και με κοπέλα θα παιρνάγατε ωραία..και να σας πιάσουν στα πράσα τί έγινε; Λες και δε το έχουν ξαναδεί!

Παρεμπιμπτόντως, προσωπικά θεωρώ το μαγαζί έχει πέσει λίγο στο θέμα των κοριτσιών...1-2 είναι που ξεχωρίζουν με την ομορφιά τους. Οι υπηρεσίες αν και τσιμπημένες, είναι Α' κατηγορίας!

Giovanni83

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά η Άντζελα είναι πολύ δυνατή αξίζει τα λεφτά της

Comilfo

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
29
Πόντοι
1
Και στα δυο καταστήματα της ιδιοκτήτριας οι υπηρεσίες είναι αντίστοιχες του κόστους. Επίσης εκτιμούν την εχεμύθεια

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Τι λες τώρα...
Εσύ κάτι ξέρεις...!!!!

in-out

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2015
Κριτικές
3
Like
603
Πόντοι
81

TASOSCHEV

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, το μαγαζί είναι το πρώην στην Συγγρού, στήλες Ολυμπίου Διός???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom