You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 630K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jamesmoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εγω εχω παει δεκα φορες και δεν καταλαβα κατι!(χωρις κουπονι)
Μαλλον πρεπει να ειμαι πολυ γκαου.
Μαλλον πρεπει να ειμαι πολυ γκαου.
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!
σωστος ναι θελει εχεις δικιο
αλλα τα παιρνεις ολα με την 1η επισκεψη;;; δεν ειμαι σιγουρος
Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα..
μην εστιαζεται στην εξαιρεση εχω να παραθεσω προσωπικα ωσ παλιοτερος πελατης που πλεον δεν εχω επαφη αμεση με την Κα.Ελενη..
Ο κανονας ειναι απλως .. ολα ειναι θεμα εμπιστοσυνης .. η εμπιστοσυνη εμπνεεται η κερδιζεται.. δεν αγοραζεται
και επειδη ο χρυσος κανονας ειναι φυλαγε τα ρουχα σου..μην απορειτε που δεν υπαρχει διαδικασια που να εγγυαται επιτυχια..
απο εκει κι επειτα ειναι θεμα προσωπικης επιλογης του καθενος.. το σιγουρο ειναι οτι προκειται για εναν απο τουσ καλυτερουσ αν οχι καλυτερο χωρο ως εγκαταστασεις ..συν οτι παρεχει αριστο μασαζ που απευθυνεται σε ολους.. με οτι αυτο μπορει να σημαινει για καποιους απο εμας..
καλα να περναμε
μην εστιαζεται στην εξαιρεση εχω να παραθεσω προσωπικα ωσ παλιοτερος πελατης που πλεον δεν εχω επαφη αμεση με την Κα.Ελενη..
Ο κανονας ειναι απλως .. ολα ειναι θεμα εμπιστοσυνης .. η εμπιστοσυνη εμπνεεται η κερδιζεται.. δεν αγοραζεται
και επειδη ο χρυσος κανονας ειναι φυλαγε τα ρουχα σου..μην απορειτε που δεν υπαρχει διαδικασια που να εγγυαται επιτυχια..
απο εκει κι επειτα ειναι θεμα προσωπικης επιλογης του καθενος.. το σιγουρο ειναι οτι προκειται για εναν απο τουσ καλυτερουσ αν οχι καλυτερο χωρο ως εγκαταστασεις ..συν οτι παρεχει αριστο μασαζ που απευθυνεται σε ολους.. με οτι αυτο μπορει να σημαινει για καποιους απο εμας..
καλα να περναμε
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Πολύ σωστός.Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα..
καλα να περναμε
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
To μαγαζί είναι το πιο πολυτελές και καθαρό που υπάρχει. Επίσης έχει τα πιο δυνατά κομμάτια που υπάρχουν (πολλά τα έχει κρυμένα και δεν τα σαλονάρει για πολλούς λόγους).
Αν πας εκεί πρέπει να έχεις στην τσέπη 110 ευρώ τουλάχιστον. Αν είσαι χύμα στο κύμα, ή δειλός να μιλήσεις τότε απλά θα κλαις τα λεφτά σου.
Αν ήσουν πελάτης στο παλιό ίδρυμα στην Ομήρου σου δίνει ένα μεγάλο μπόνους στην έκβαση της υπόθεσης.
Αν πας εκεί πρέπει να έχεις στην τσέπη 110 ευρώ τουλάχιστον. Αν είσαι χύμα στο κύμα, ή δειλός να μιλήσεις τότε απλά θα κλαις τα λεφτά σου.
Αν ήσουν πελάτης στο παλιό ίδρυμα στην Ομήρου σου δίνει ένα μεγάλο μπόνους στην έκβαση της υπόθεσης.
Mr. White
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 264
- Πόντοι
- 21
Eίναι το λιγότερο αστείο που κάποιοι ακουμπάνε ένα σεντούκι ευρώ και περνάνε από σαράντα κύμματα σε μαγαζιά που σε θέλουν Ιντιάνα Τζοουνς για να σου σερβίρουν μια πίπα.
Στα μαγαζιά αυτά γυρνάω την πλάτη με ειρωνικό χαμόγελο.
Στα μαγαζιά αυτά γυρνάω την πλάτη με ειρωνικό χαμόγελο.
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Εχει παει κανενας με κοπελα? για ζευγαρι κανει;
johnallmighty
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Εχει παει κανενας με κοπελα? για ζευγαρι κανει;
Δεν έχω πάει με κοπέλα, αλλά θα μπορούσε. Το χαμάμ είναι φοβερό και με κοπέλα θα παιρνάγατε ωραία..και να σας πιάσουν στα πράσα τί έγινε; Λες και δε το έχουν ξαναδεί!
johnallmighty
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Δεν έχω πάει με κοπέλα, αλλά θα μπορούσε. Το χαμάμ είναι φοβερό και με κοπέλα θα παιρνάγατε ωραία..και να σας πιάσουν στα πράσα τί έγινε; Λες και δε το έχουν ξαναδεί!
Παρεμπιμπτόντως, προσωπικά θεωρώ το μαγαζί έχει πέσει λίγο στο θέμα των κοριτσιών...1-2 είναι που ξεχωρίζουν με την ομορφιά τους. Οι υπηρεσίες αν και τσιμπημένες, είναι Α' κατηγορίας!
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
1-2 είναι που ξεχωρίζουν με την ομορφιά τους. Οι υπηρεσίες αν και τσιμπημένες, είναι Α' κατηγορίας!
Ααααχχχχχχ Μαργαρίταααααα!
Giovanni83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά η Άντζελα είναι πολύ δυνατή αξίζει τα λεφτά της
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Τι λες τώρα...
Εσύ κάτι ξέρεις...!!!!
Εσύ κάτι ξέρεις...!!!!
Τι λες τώρα...
Εσύ κάτι ξέρεις...!!!!
Το άλλο μαγαζί ποιό είναι?Και στα δυο καταστήματα της ιδιοκτήτριας οι υπηρεσίες είναι αντίστοιχες του κόστους. Επίσης εκτιμούν την εχεμύθεια
Το άλλο μαγαζί ποιό είναι?
Σόλωνος 80
Τι λες τώρα...
Εσύ κάτι ξέρεις...!!!!
Εν οιδα , ότι ουδέν οιδα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 86