γινονατι τετοια στο χαμαμ;εχει αλλος εμπειρια απο τετοια συνυπαρξη εντος χαμαμ;Εχω παει για απλό μασαζ και με βάζει στο χαμάμ / μετα απο 2 λεπτα μου πεταει μεσα και μια κυριούλα 45+ πελατισα.
Σκεφτόμουνα να τις τον πεταξω εξω μπας και παιξει τπτ αλλα κωλωσα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 634K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Arun Gandhi
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα απο εμενα.Μολις ολοκληρωσα επισκεψη στο συγκεκριμενο καταστημα.Εχουμε και λεμε.Χωρος ομορφος και καθαρος,υποδοχη και περιποιηση αψογη.Πρωτη μου επισκεψη,δοκιμασα οχι το φθηνοτερο προγραμμα αλλα ενα με 35ευρο και μπαινοντας μεσα ειπα να δωσω αλλα 20ευρο για μια εξτρα επιλογη ρεφλεξολογιας προκειμενου να καταλαβουν οτι δεν ειμαι κανας τσιπης.Μετα τα μεσα της συνεδριας εκανα μια συντομη ερωτηση στη κοπελα η οποια Btw ηταν απιστευτη στο massage για το αν προσφερεται καποιου τυπου ερωτικο μασαζ στο καταστημα... Κατηγορηματικα και λακωνικα απαντησε "ΟΧΙ" ειναι μονο κεντρο ευεξιας.Προς μεγαλη μου λυπη τελειωσε το μασαζ και εφυγα .Σαν εμπειρια υπεροχη αλλα ξενερωσα που δεν προσεφεραν ενα happy ending.
Arun Gandhi
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παντως κριμα,οταν βλεπουν προθυμια απο εναν καθως πρεπει πελατη,δεν καταλαβαινω γιατι να το κουραζουν τοσο.Παραδειγμα εγω με ενα Happy ending θα εσκαγα μια φορα καθε βδομαδα γιατι πολυ απλα εμεινα ευχαριστημενος με το μασαζ αλλα οχι με το τελος της ιστοριας.Διακρητικοτατος ημουνα,και προθυμος να αφησω λεφτα ημουνα ομως εφαγα το ακυρο και ηρεμησα..
Arun Gandhi
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
btw,ψαχνω να βρω ενα μερος οπου να προσφερεται μονο ερωτικο massage και οχι sex.Εχω επισκεφθει το Nuru στο Κολωνακι και δεν εχω παραπονο.Ωστοσο κοιταω για κατι καινουριο,οποιος μπορει να προτεινει.Ευχαριστω!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.521
- Πόντοι
- 42.697
Mεγάλη ιστορία αυτό το μαγαζί και ακόμη μεγαλύτερη ιστορία έχει η αφεντικίνα, δεν θα μάθεις το παρασύνθημα εύκολα,πρώτα θα σκάσεις αρκετά λεφτά αλλά μετά τα πάντα όλα αν έχεις αντέξει μέχρι τότε!
ακριβως ετσι
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
ναιτο συγκεκριμενο παιζει να ειναι και για κανονικο μασαζ??
γιατι δωσανε κουπονια σε μια γνωστη μου και τις λεω θα πας και μου λεει να
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Παντως κριμα,οταν βλεπουν προθυμια απο εναν καθως πρεπει πελατη,δεν καταλαβαινω γιατι να το κουραζουν τοσο.Παραδειγμα εγω με ενα Happy ending θα εσκαγα μια φορα καθε βδομαδα γιατι πολυ απλα εμεινα ευχαριστημενος με το μασαζ αλλα οχι με το τελος της ιστοριας.Διακρητικοτατος ημουνα,και προθυμος να αφησω λεφτα ημουνα ομως εφαγα το ακυρο και ηρεμησα..
Πας ή κλείνεις ραντεβού κανονικά χωρίς κουπόνι (ήτοι 80+ ) και ξεκινάς. Διαλέγεις κοπέλα που προσφέρει το κατι παραπάνω. Την πρωτη φορά ισως να μην εχει χαπυ εντ την επόμενη θα έχει.
Arun Gandhi
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πολύ σίγουρος μου ακούγεσαι. Αν επιμένεις θα ξαναπώ με απλή κράτηση το 80+ δεν με απασχολεί αρκεί να μην φύγω πάλι με το φραπέ στο χέρι..
FOTINOS 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
εκει δεν εχει σαλοναρισμα θελει τροπο και οχι μαγκιες και υπομονη
επειδη στο ελενας ντει σπα τις εχω παρει ολες , οταν λεμε ολες το εννουμαι, αποφασισα να ξεκινησω να γραφω για αυτες.. μία μία και θα τις πιασουμε ολες. θα σπασει πλεον ο μυθος για το τι γινεται εκει , αφου μιλαμε για τον παραδεισο καθε αρσενικου που το λιογτερο που πρεπει να χει για να περασει τις πυλες του παραδεισου ειναι την γνωριμια και ενα κατοσταρικο στην τσεπη. Οσο οι γνωριμιες εκει μαγαλωνουν και γινεσαι πιο γνωστος και οσο η τσεπη ειναι πιο γεματη τοσο το παιχνιδι εκει μεσα ανεβαινει και μπορεις να παιξεις μπαλα με ολες...
Η Μαργαριτα ειναι πιο κοπελα γυρω στο 1,70 θα ελεγα, με μαυρο μακρυ μαλλι και ομορφα χαρακτηριστικα... στηθος θα ελεγα δυαρι το πολυ προς 1,5 περισσοτερο και ομορφο πεταχτο κωλαρακι. Το μασαζ της ειναι ικανοποιητικο σε σχεση με κατι αλλες που χουν περασει απο εκει και δεν ηξεραν που τους πανε τα τεσσερα . ενω ηξερα οτι παει μεχρι μαλακια το προγραμμα της, την προτιμησα... ηθελα να δω τον τουρλωτο της κωλο... ηθελα να πεταξω ενα 100ρικο και να χαιδεψω αυτο το κωλαρακι.. μονο για αυτο... στο δωματιο μου το επαιξε ΚΙΟΥΡΙΑ οτι και καλα αυτη δεν ειναι σαν τις αλλες που γαμιουνται... αλλα στη συνεχεια μου πηρε το καβλι και μου το χτυπαγε πανω στο εναμησαρι στηθος της... και οταν εχυνα μου χε βαλει την γλωσσα στα @@ μου η κιουρια και μου λεγε χυσε με καβλιαρη μου και με το χερι της μου χτυπαγε παχια παχια την μαλακια.
Δεν προτεινετε σε παιχτες που θελουν παιχνιδι χοντρο... εχει και το υφος το μπλαζε οτι ειναι κιουρια και οτι δεν γαμιεται σαν τις αλλες και θα σας σπασει τα @@ αν θελετε παιχνιδι... Προτεινετε ανεπιφυλακτα για τους παιχτες που θελουν ενα ικανοποιητικο μασαζακι με μαλακιουλα στο τελος... και να ειστε σιγουροι οτι ειναι πολλοι στο συγκεκριμμενο μαγαζι, ειναι πολλοι αυτοι που απλα ζητανε μια μαλακια μονο... να τους χαλαρωσουν με ενα μασαζακι και να τους παιξουν το καβλι για να ξελαφρωσουν και να πανε στη θαλπωρη της γυναικουλας τους... αν μου λεγατε να βαλω ποσοστα των παιχτων στο συγκεκριμμενο μαγαζι (δεν εννοω αυτους που πανε με κουπονια και τρωνε πορτα) θα ελεγα 60 % πανε για μαλακια, 30 % για φουλ και ενα 10% για χοντρα παιχνιδια που δεν ειναι να τα γραφουμε στο φορουμ.
Αρα λοιπον συνοψιζω , Μαργαριτα: μακρυα απο παιχτες που παιζουν επιθετικο ποδοσφαιρο, προτεινεται για αμυντικογενεις παιχτες με 100ρικο στην τσεπη και θα περασουν καλα.
υ.γ. η επομενη κριτικη μου θα ειναι ή για την αντριαννα ή για την ελευθερια... ειναι και οι 2 χαρντκορ κατασταση θα το σκεφτω... καλα γαμησια αδερφια!!!
Η Μαργαριτα ειναι πιο κοπελα γυρω στο 1,70 θα ελεγα, με μαυρο μακρυ μαλλι και ομορφα χαρακτηριστικα... στηθος θα ελεγα δυαρι το πολυ προς 1,5 περισσοτερο και ομορφο πεταχτο κωλαρακι. Το μασαζ της ειναι ικανοποιητικο σε σχεση με κατι αλλες που χουν περασει απο εκει και δεν ηξεραν που τους πανε τα τεσσερα . ενω ηξερα οτι παει μεχρι μαλακια το προγραμμα της, την προτιμησα... ηθελα να δω τον τουρλωτο της κωλο... ηθελα να πεταξω ενα 100ρικο και να χαιδεψω αυτο το κωλαρακι.. μονο για αυτο... στο δωματιο μου το επαιξε ΚΙΟΥΡΙΑ οτι και καλα αυτη δεν ειναι σαν τις αλλες που γαμιουνται... αλλα στη συνεχεια μου πηρε το καβλι και μου το χτυπαγε πανω στο εναμησαρι στηθος της... και οταν εχυνα μου χε βαλει την γλωσσα στα @@ μου η κιουρια και μου λεγε χυσε με καβλιαρη μου και με το χερι της μου χτυπαγε παχια παχια την μαλακια.
Δεν προτεινετε σε παιχτες που θελουν παιχνιδι χοντρο... εχει και το υφος το μπλαζε οτι ειναι κιουρια και οτι δεν γαμιεται σαν τις αλλες και θα σας σπασει τα @@ αν θελετε παιχνιδι... Προτεινετε ανεπιφυλακτα για τους παιχτες που θελουν ενα ικανοποιητικο μασαζακι με μαλακιουλα στο τελος... και να ειστε σιγουροι οτι ειναι πολλοι στο συγκεκριμμενο μαγαζι, ειναι πολλοι αυτοι που απλα ζητανε μια μαλακια μονο... να τους χαλαρωσουν με ενα μασαζακι και να τους παιξουν το καβλι για να ξελαφρωσουν και να πανε στη θαλπωρη της γυναικουλας τους... αν μου λεγατε να βαλω ποσοστα των παιχτων στο συγκεκριμμενο μαγαζι (δεν εννοω αυτους που πανε με κουπονια και τρωνε πορτα) θα ελεγα 60 % πανε για μαλακια, 30 % για φουλ και ενα 10% για χοντρα παιχνιδια που δεν ειναι να τα γραφουμε στο φορουμ.
Αρα λοιπον συνοψιζω , Μαργαριτα: μακρυα απο παιχτες που παιζουν επιθετικο ποδοσφαιρο, προτεινεται για αμυντικογενεις παιχτες με 100ρικο στην τσεπη και θα περασουν καλα.
υ.γ. η επομενη κριτικη μου θα ειναι ή για την αντριαννα ή για την ελευθερια... ειναι και οι 2 χαρντκορ κατασταση θα το σκεφτω... καλα γαμησια αδερφια!!!
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
επειδη στο ελενας ντει σπα τις εχω παρει ολες , οταν λεμε ολες το εννουμαι, αποφασισα να ξεκινησω να γραφω για αυτες.. μία μία και θα τις πιασουμε ολες. θα σπασει πλεον ο μυθος για το τι γινεται εκει , αφου μιλαμε για τον παραδεισο καθε αρσενικου που το λιογτερο που πρεπει να χει για να περασει τις πυλες του παραδεισου ειναι την γνωριμια και ενα κατοσταρικο στην τσεπη. Οσο οι γνωριμιες εκει μαγαλωνουν και γινεσαι πιο γνωστος και οσο η τσεπη ειναι πιο γεματη τοσο το παιχνιδι εκει μεσα ανεβαινει και μπορεις να παιξεις μπαλα με ολες...
ωραιος ο καποτας ... καλη η πρωτοβουλια για πληρη ενημέρωση γιατι εχω σκεφτει πολλες να παω αλλα τελευταια στιγμη δεν το κανω, σκεπτομένος οτι θα φαω φόλα και θα πάει το 100ρι τσαμπα
kolonos07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 269
- Πόντοι
- 281
ο καποτας είπε δύο πράγματα 100ρικο και γνωριμία στο μαγαζί αν δεν έχεις το δεύτερο μην κάνεις τον κοποωραιος ο καποτας ... καλη η πρωτοβουλια για πληρη ενημέρωση γιατι εχω σκεφτει πολλες να παω αλλα τελευταια στιγμη δεν το κανω, σκεπτομένος οτι θα φαω φόλα και θα πάει το 100ρι τσαμπα
Για το κατοσταρικο εγω εχω διαφορετικη αποψη για την γνωριμια συμφωνω απολυτα,και θα το αιτιολογησω,εαν κανεις σε καποιο δωματιο των 80 ευρω οκ μπορεις να αφησεις 20 tips,εαν κανεις στο δευτερο απο αριστερα οπως μπαινεις που εχει 90 ευρω θα αφησεις 10 ευρω;θα πουν ευχαριστω αλλα απο μεσα τους θα σε βριζουν ασε που την επομενη φορα δεν θα σου κανουν τιποτα.
Κι αν εχεις φαει και κουλουρακι τι θ'αφησεις;Αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη δεν ξερω εαν συμφωνειτε οσοι ειστε δυνατοι παιχτες του ιδρυματος;
Κι αν εχεις φαει και κουλουρακι τι θ'αφησεις;Αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη δεν ξερω εαν συμφωνειτε οσοι ειστε δυνατοι παιχτες του ιδρυματος;
Ενα κερμακι αν πιείς και την πορτοκαλαδίτσα σου?
τι θ' αφήσεις?
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Όπως λέει και ένας γνωστός μου, απλώνουμε το χέρι μας μέχρι εκεί που φτάνει. Το μαγαζί δουλεύει έτσι, από τότε που άνοιξε! Για να παραμένει ανοιχτό κάποιοι γουστάρουν. Δεν υπάρχει μαγική συνταγή. Αν σε ξέρουν και με 80 και 60 κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου, ως τότε όμως, πρέπει να τα χώσεις.
άμα της δώσω 200 θα με κάνει και λίγο γλυφοκώλι?
value for money ακούγεται η Μαργαρίτα !!!
Υποθέτω ότι μιλάς ειρωνικά. Εδώ άλλες κάνουν γλυφοκώλι χωρίς έξτρα χρέωση, τι να λέμε τώρα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις