Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 634K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fos-kolos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Like
270
Πόντοι
21
Εχω παει για απλό μασαζ και με βάζει στο χαμάμ / μετα απο 2 λεπτα μου πεταει μεσα και μια κυριούλα 45+ πελατισα.
Σκεφτόμουνα να τις τον πεταξω εξω μπας και παιξει τπτ αλλα κωλωσα.
γινονατι τετοια στο χαμαμ;εχει αλλος εμπειρια απο τετοια συνυπαρξη εντος χαμαμ;

Arun Gandhi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα απο εμενα.Μολις ολοκληρωσα επισκεψη στο συγκεκριμενο καταστημα.Εχουμε και λεμε.Χωρος ομορφος και καθαρος,υποδοχη και περιποιηση αψογη.Πρωτη μου επισκεψη,δοκιμασα οχι το φθηνοτερο προγραμμα αλλα ενα με 35ευρο και μπαινοντας μεσα ειπα να δωσω αλλα 20ευρο για μια εξτρα επιλογη ρεφλεξολογιας προκειμενου να καταλαβουν οτι δεν ειμαι κανας τσιπης.Μετα τα μεσα της συνεδριας εκανα μια συντομη ερωτηση στη κοπελα η οποια Btw ηταν απιστευτη στο massage για το αν προσφερεται καποιου τυπου ερωτικο μασαζ στο καταστημα... Κατηγορηματικα και λακωνικα απαντησε "ΟΧΙ" ειναι μονο κεντρο ευεξιας.Προς μεγαλη μου λυπη τελειωσε το μασαζ και εφυγα  :walkingpenis:.Σαν εμπειρια υπεροχη αλλα ξενερωσα που δεν προσεφεραν ενα happy ending.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.162
Πόντοι
456
Mεγάλη ιστορία αυτό το μαγαζί και ακόμη μεγαλύτερη ιστορία έχει η αφεντικίνα, δεν θα μάθεις το παρασύνθημα εύκολα,πρώτα θα σκάσεις αρκετά λεφτά αλλά μετά τα πάντα όλα αν έχεις αντέξει μέχρι τότε!

Arun Gandhi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Παντως κριμα,οταν βλεπουν προθυμια απο εναν καθως πρεπει πελατη,δεν καταλαβαινω γιατι να το κουραζουν τοσο.Παραδειγμα εγω με ενα Happy ending θα εσκαγα μια φορα καθε βδομαδα γιατι πολυ απλα εμεινα ευχαριστημενος με το μασαζ αλλα οχι με το τελος της ιστοριας.Διακρητικοτατος ημουνα,και προθυμος να αφησω λεφτα ημουνα ομως εφαγα το ακυρο και ηρεμησα..

Arun Gandhi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0
btw,ψαχνω να βρω ενα μερος οπου να προσφερεται μονο ερωτικο massage και οχι sex.Εχω επισκεφθει το Nuru στο Κολωνακι και δεν εχω παραπονο.Ωστοσο κοιταω για κατι καινουριο,οποιος μπορει να προτεινει.Ευχαριστω!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.521
Πόντοι
42.697
Mεγάλη ιστορία αυτό το μαγαζί και ακόμη μεγαλύτερη ιστορία έχει η αφεντικίνα, δεν θα μάθεις το παρασύνθημα εύκολα,πρώτα θα σκάσεις αρκετά λεφτά αλλά μετά τα πάντα όλα αν έχεις αντέξει μέχρι τότε!

ακριβως ετσι

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Παντως κριμα,οταν βλεπουν προθυμια απο εναν καθως πρεπει πελατη,δεν καταλαβαινω γιατι να το κουραζουν τοσο.Παραδειγμα εγω με ενα Happy ending θα εσκαγα μια φορα καθε βδομαδα γιατι πολυ απλα εμεινα ευχαριστημενος με το μασαζ αλλα οχι με το τελος της ιστοριας.Διακρητικοτατος ημουνα,και προθυμος να αφησω λεφτα ημουνα ομως εφαγα το ακυρο και ηρεμησα..

Πας ή κλείνεις ραντεβού κανονικά χωρίς κουπόνι (ήτοι 80+ ) και ξεκινάς. Διαλέγεις κοπέλα που προσφέρει το κατι παραπάνω. Την πρωτη φορά ισως να μην εχει χαπυ εντ την επόμενη θα έχει.

Arun Gandhi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ σίγουρος μου ακούγεσαι. Αν επιμένεις θα ξαναπώ με απλή κράτηση το 80+ δεν με απασχολεί αρκεί να μην φύγω πάλι με το φραπέ στο χέρι..

FOTINOS 54

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Like
229
Πόντοι
21
εκει δεν εχει σαλοναρισμα  θελει τροπο και οχι μαγκιες και υπομονη

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
επειδη στο ελενας ντει σπα τις εχω παρει ολες , οταν λεμε ολες το εννουμαι, αποφασισα να ξεκινησω να γραφω για αυτες.. μία μία και θα τις πιασουμε ολες. θα σπασει πλεον ο μυθος για το τι γινεται εκει , αφου μιλαμε για τον παραδεισο καθε αρσενικου που το λιογτερο που πρεπει να χει για να περασει τις πυλες του παραδεισου ειναι την γνωριμια και ενα κατοσταρικο στην τσεπη. Οσο οι γνωριμιες εκει μαγαλωνουν και γινεσαι πιο γνωστος και οσο η τσεπη ειναι πιο γεματη τοσο το παιχνιδι εκει μεσα ανεβαινει και μπορεις να παιξεις μπαλα με ολες...
Η Μαργαριτα ειναι πιο κοπελα γυρω στο 1,70 θα ελεγα, με μαυρο μακρυ μαλλι και ομορφα χαρακτηριστικα... στηθος θα ελεγα δυαρι το πολυ προς 1,5 περισσοτερο και ομορφο πεταχτο κωλαρακι. Το μασαζ της ειναι ικανοποιητικο σε σχεση με κατι αλλες που χουν περασει απο εκει και δεν ηξεραν που τους πανε τα τεσσερα :headbang::headbang:. ενω ηξερα οτι παει μεχρι μαλακια το προγραμμα της, την προτιμησα... ηθελα να δω τον τουρλωτο της κωλο... ηθελα να πεταξω ενα 100ρικο και να χαιδεψω αυτο το κωλαρακι.. μονο για αυτο...  στο δωματιο μου το επαιξε ΚΙΟΥΡΙΑ :woldman::woldman::woldman: οτι και καλα αυτη δεν ειναι σαν τις αλλες που γαμιουνται... αλλα στη συνεχεια μου πηρε το καβλι και μου το χτυπαγε πανω στο εναμησαρι στηθος της... και οταν εχυνα μου χε βαλει την γλωσσα στα @@ μου η κιουρια και μου λεγε χυσε με καβλιαρη μου και με το χερι της μου χτυπαγε παχια παχια την μαλακια.
Δεν προτεινετε σε παιχτες που θελουν παιχνιδι χοντρο... εχει και το υφος το μπλαζε οτι ειναι κιουρια και οτι δεν γαμιεται σαν τις αλλες και θα σας σπασει τα @@  αν θελετε παιχνιδι... Προτεινετε ανεπιφυλακτα για τους παιχτες που θελουν ενα ικανοποιητικο μασαζακι με μαλακιουλα στο τελος... και να ειστε σιγουροι οτι ειναι πολλοι στο συγκεκριμμενο μαγαζι, ειναι πολλοι αυτοι που απλα ζητανε μια μαλακια μονο... να τους χαλαρωσουν με ενα μασαζακι και να τους παιξουν το καβλι για να ξελαφρωσουν και να πανε στη θαλπωρη της γυναικουλας τους... αν μου λεγατε να βαλω ποσοστα των παιχτων στο συγκεκριμμενο μαγαζι (δεν εννοω αυτους που πανε με κουπονια και τρωνε πορτα) θα ελεγα 60 % πανε για μαλακια, 30 % για φουλ και ενα 10% για χοντρα παιχνιδια που δεν ειναι να τα γραφουμε στο φορουμ.:wink::wink:
Αρα λοιπον συνοψιζω , Μαργαριτα: μακρυα απο παιχτες που παιζουν επιθετικο ποδοσφαιρο, προτεινεται για αμυντικογενεις παιχτες με 100ρικο στην τσεπη και θα περασουν καλα.
υ.γ. η επομενη κριτικη μου θα ειναι ή για την αντριαννα ή για την ελευθερια... ειναι και οι 2 χαρντκορ κατασταση :zfuck::zfuck: θα το σκεφτω... καλα γαμησια αδερφια!!!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
21.109
Πόντοι
5.946
άμα της δώσω 200 θα με κάνει και λίγο γλυφοκώλι?
value for money ακούγεται η Μαργαρίτα !!!

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
επειδη στο ελενας ντει σπα τις εχω παρει ολες , οταν λεμε ολες το εννουμαι, αποφασισα να ξεκινησω να γραφω για αυτες.. μία μία και θα τις πιασουμε ολες. θα σπασει πλεον ο μυθος για το τι γινεται εκει , αφου μιλαμε για τον παραδεισο καθε αρσενικου που το λιογτερο που πρεπει να χει για να περασει τις πυλες του παραδεισου ειναι την γνωριμια και ενα κατοσταρικο στην τσεπη. Οσο οι γνωριμιες εκει μαγαλωνουν και γινεσαι πιο γνωστος και οσο η τσεπη ειναι πιο γεματη τοσο το παιχνιδι εκει μεσα ανεβαινει και μπορεις να παιξεις μπαλα με ολες...
Η Μαργαριτα ειναι πιο κοπελα γυρω στο 1,70 θα ελεγα, με μαυρο μακρυ μαλλι και ομορφα χαρακτηριστικα... στηθος θα ελεγα δυαρι το πολυ προς 1,5 περισσοτερο και ομορφο πεταχτο κωλαρακι. Το μασαζ της ειναι ικανοποιητικο σε σχεση με κατι αλλες που χουν περασει απο εκει και δεν ηξεραν που τους πανε τα τεσσερα :headbang::headbang:. ενω ηξερα οτι παει μεχρι μαλακια το προγραμμα της, την προτιμησα... ηθελα να δω τον τουρλωτο της κωλο... ηθελα να πεταξω ενα 100ρικο και να χαιδεψω αυτο το κωλαρακι.. μονο για αυτο...  στο δωματιο μου το επαιξε ΚΙΟΥΡΙΑ :woldman::woldman::woldman: οτι και καλα αυτη δεν ειναι σαν τις αλλες που γαμιουνται... αλλα στη συνεχεια μου πηρε το καβλι και μου το χτυπαγε πανω στο εναμησαρι στηθος της... και οταν εχυνα μου χε βαλει την γλωσσα στα @@ μου η κιουρια και μου λεγε χυσε με καβλιαρη μου και με το χερι της μου χτυπαγε παχια παχια την μαλακια.
Δεν προτεινετε σε παιχτες που θελουν παιχνιδι χοντρο... εχει και το υφος το μπλαζε οτι ειναι κιουρια και οτι δεν γαμιεται σαν τις αλλες και θα σας σπασει τα @@  αν θελετε παιχνιδι... Προτεινετε ανεπιφυλακτα για τους παιχτες που θελουν ενα ικανοποιητικο μασαζακι με μαλακιουλα στο τελος... και να ειστε σιγουροι οτι ειναι πολλοι στο συγκεκριμμενο μαγαζι, ειναι πολλοι αυτοι που απλα ζητανε μια μαλακια μονο... να τους χαλαρωσουν με ενα μασαζακι και να τους παιξουν το καβλι για να ξελαφρωσουν και να πανε στη θαλπωρη της γυναικουλας τους... αν μου λεγατε να βαλω ποσοστα των παιχτων στο συγκεκριμμενο μαγαζι (δεν εννοω αυτους που πανε με κουπονια και τρωνε πορτα) θα ελεγα 60 % πανε για μαλακια, 30 % για φουλ και ενα 10% για χοντρα παιχνιδια που δεν ειναι να τα γραφουμε στο φορουμ.:wink::wink:
Αρα λοιπον συνοψιζω , Μαργαριτα: μακρυα απο παιχτες που παιζουν επιθετικο ποδοσφαιρο, προτεινεται για αμυντικογενεις παιχτες με 100ρικο στην τσεπη και θα περασουν καλα.
υ.γ. η επομενη κριτικη μου θα ειναι ή για την αντριαννα ή για την ελευθερια... ειναι και οι 2 χαρντκορ κατασταση :zfuck::zfuck: θα το σκεφτω... καλα γαμησια αδερφια!!!

ωραιος ο καποτας  :rockon: ... καλη η πρωτοβουλια για πληρη ενημέρωση γιατι εχω σκεφτει πολλες να παω αλλα τελευταια στιγμη δεν το κανω, σκεπτομένος οτι θα φαω φόλα και θα πάει το 100ρι τσαμπα  :hi:

Φοιβος9

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2018
Like
431
Πόντοι
21
Ευγε καποτα7 να γραψεις για ολες και να τις χωρισουμε σε κατηγοριες :tn04:

kolonos07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
269
Πόντοι
281
ωραιος ο καποτας  :rockon: ... καλη η πρωτοβουλια για πληρη ενημέρωση γιατι εχω σκεφτει πολλες να παω αλλα τελευταια στιγμη δεν το κανω, σκεπτομένος οτι θα φαω φόλα και θα πάει το 100ρι τσαμπα  :hi:
  ο καποτας είπε δύο πράγματα 100ρικο και γνωριμία στο μαγαζί αν δεν έχεις το δεύτερο μην κάνεις τον κοπο

Φοιβος9

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2018
Like
431
Πόντοι
21
Για το κατοσταρικο εγω εχω διαφορετικη αποψη για την γνωριμια συμφωνω απολυτα,και θα το αιτιολογησω,εαν κανεις σε καποιο δωματιο των 80 ευρω οκ μπορεις να αφησεις 20 tips,εαν κανεις στο δευτερο απο αριστερα οπως μπαινεις που εχει 90 ευρω θα αφησεις 10 ευρω;θα πουν ευχαριστω αλλα απο μεσα τους θα σε βριζουν ασε που την επομενη φορα δεν θα σου κανουν τιποτα.
Κι αν εχεις φαει και κουλουρακι τι θ'αφησεις;Αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη δεν ξερω εαν συμφωνειτε οσοι ειστε δυνατοι παιχτες του ιδρυματος;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
21.109
Πόντοι
5.946
κι αν πιείς και την πορτοκαλαδίτσα σου?
τι θ' αφήσεις?

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Όπως λέει και ένας γνωστός μου, απλώνουμε το χέρι μας μέχρι εκεί που φτάνει. Το μαγαζί δουλεύει έτσι, από τότε που άνοιξε! Για να παραμένει ανοιχτό κάποιοι γουστάρουν. Δεν υπάρχει μαγική συνταγή. Αν σε ξέρουν και με 80 και 60 κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου, ως τότε όμως, πρέπει να τα χώσεις.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
άμα της δώσω 200 θα με κάνει και λίγο γλυφοκώλι?
value for money ακούγεται η Μαργαρίτα !!!

Υποθέτω ότι μιλάς ειρωνικά. Εδώ άλλες κάνουν γλυφοκώλι χωρίς έξτρα χρέωση, τι να λέμε τώρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom