You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 630K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Ρε φίλε ήξερα οτι δε θα φάω με κουπόνι διαβασμένος πήγα αλλα επειδή ούτε κ χωρις κουπόνι συνακόλουθη μου φαίνεται εώς ακατόρθωτο απορώ με αυτούς που έχουν ήδη φάει κ τρώνε κ θελω να μπω κ γω στο χορό αλλα πως ειναι το θέμα δε μου δείξανε το παραμικρό σημάδι για κατι παραπάνω
Δεν θέλει κόπο!
Τρόπο και χρήμα θέλει!! Αν σκάσεις μια - δυο φορές το 80άρι μετά το 90άρι τα υπόλοιπα έρχονται!
Λέων παμε μαζιΔεν θέλει κόπο!
Τρόπο και χρήμα θέλει!! Αν σκάσεις μια - δυο φορές το 80άρι μετά το 90άρι τα υπόλοιπα έρχονται!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Λέων παμε μαζι
Έχει όμορφες κοπέλες εδώ ή μαλακίες...;
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Και να εχει ωραίες μονο μασαζ θα σου κάνουν >
Τι δεν έχει μπριζόλα εδώ;Μαύρο τότε!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Μερικοί μάγκες λένε οτι τρώνε εγω παντως δεν το είδα για τέτοιο μαγαζι
Δεν πατάω...!
εγώ πήγα κ με γεμίσανε κουπόνια οταν έφευγα για να πάω τα δείχνω σε όποιον με παει να γαμησω εκειΔεν πατάω...!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
εγώ στην κυρα-Λένη έφαγα από την πρώτη φορά... στο παλιό στην Ομήρου, αλλά γενικά είναι δύσκολο ίδρυμα και άλλος μπορεί να χρειαστεί πολλές επισκέψεις... επίσης δεν κάνουν όλα τα κορίτσια το ίδιο πρόγραμμα ούτε υπάρχει σταθερό τιμολόγιο...
οπότε δεν είναι για σίγουρο ξεμπούκωμα... προτείνεται σε πορτοφολάδες και αγαπούληδες...
έχει ωραία πιπίνια πάντως...
οπότε δεν είναι για σίγουρο ξεμπούκωμα... προτείνεται σε πορτοφολάδες και αγαπούληδες...
στο λυκαβητου εχεις φάει;εγώ στην κυρα-Λένη έφαγα από την πρώτη φορά... στο παλιό στην Ομήρου, αλλά γενικά είναι δύσκολο ίδρυμα και άλλος μπορεί να χρειαστεί πολλές επισκέψεις... επίσης δεν κάνουν όλα τα κορίτσια το ίδιο πρόγραμμα ούτε υπάρχει σταθερό τιμολόγιο...
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
έχει ωραία πιπίνια ή είχε ωραία πιπίνια;
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
εγώ στην κυρα-Λένη έφαγα από την πρώτη φορά... στο παλιό στην Ομήρου, αλλά γενικά είναι δύσκολο ίδρυμα και άλλος μπορεί να χρειαστεί πολλές επισκέψεις... επίσης δεν κάνουν όλα τα κορίτσια το ίδιο πρόγραμμα ούτε υπάρχει σταθερό τιμολόγιο...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.253
- Πόντοι
- 5.006
ντεμυ ντεμυ παλια ειχε πιο καλα....έχει ωραία πιπίνια ή είχε ωραία πιπίνια;
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Λέων παμε μαζι
Τις επισκέψεις των 90 και 100 ευρώ τις έχω κόψει!
Δεν ζήτησα ποτέ μπριζόλα στα μαγαζια της κυρα Ελένης. Αυτό δεν σημαίνει ομως οτι δεν έχω σερβιριστεί. Εκτός απο την πρώτη επίσκεψη πού είχα κάνει στο πάλε ποτέ Ομήρου πάντα είχα φραπέ σε όλα τα μαγαζιά της.
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
υπαρχουν καποια πιπινια αλλα ειναι δυσκολο μαγαζι μονο μασαζ κανουν , εγω αυτο διαπιστωσα σε δυο μονο επισκεψεις μου.
τα λεφτα ειναι πολλα για μενα τουλαχιστον. δεν τολμω να ξαναπαω με τετοιες τιμες για μασαζ μονο.
τα λεφτα ειναι πολλα για μενα τουλαχιστον. δεν τολμω να ξαναπαω με τετοιες τιμες για μασαζ μονο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις